17.7.2015

Kurkkuripsari


rimmel_wakemeup_mascara1

Oletteko huomanneet kaupoissa kiiltävän, kirkkaanvihreän ripsiväripakkauksen? Rimmeliltä tuli keväällä Wake Me Up -sarjaan (jonka meikkivoiteesta muuten tykkään tosi paljon!) uusi ripsari, joka lupaa sekä hyvännäköiset että -tuntuiset ripset. 

rimmel_wakemeup_mascara2

Kurkku-uutetta sisältävä ripsiväri myös tuoksuu kurkulta, mikä oli minulle yllätys! Mietin aluksi kestävätkö herkät silmäni tuoksuvaa ripsaria, mutta raikas ja mieto tuoksu ei häirinnyt ollenkaan. Ainut saatavilla oleva sävy, musta, on intensiivinen ja syvä. Jälki on silti luonnollista, Precision Brush -harja lupaakin levittää värin tasaisesti täysin ilman paakkuja. Massaa ei tule harjan mukana uutenakaan liikaa kärkeen jäävää pientä paakkua lukuunottamatta ja harja on miellyttävästi ripsiä erotteleva.

wakemeupmascara

Aavistuksen tiimalasin muotoinen harja on myös tosin suuri! Silmieni muodon takia lähes kaikilla ripsiväreillä voi saada luomelle sotkua aikaiseksi ja suuri harja yhdistettynä Wake Me Up -ripsivärin massaan tietää putsaushommia. Normaalistihan vesiliukoisen ripsivärin saa pyyhkäistyä luomelta vanupuikolla pois sen kuivuttua täysin iholle. No, tätä muuten ei! Jos sotkua syntyy, tarvitaan meikinpoistoainetta. Tämä (ei-vedenkestävälle ripsarille) kummallisen hyvä pysyvyys saa kuitenkin myös taivutukset pysymään ripsissäni hieman kauemmin kuin useampien vesiliukoisten kanssa (testikuviin en taivuttanut ripsiäni). Väri myös pysyy täysin varisematta tai tahraamatta koko päivän.

Hämmentävän hyviin ihoon tarraava mutta ripsissä tosi toimiva arkituote. Ei kerrostu niin näyttäväksi kuin mitä silloin tällöin toivon, mutta oikein hyvä arkiripsari! Onko joku teistä kokeillut tätä - ja ehkä huomannut saman seikan koostumuksessa?

Ps! DIXI löytyy nykyään myös Facebookista!

tuote saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Mä en ole ehtinyt vielä testaamaan. Mutta nuuhkin näitä Bernerin tilaisuudessa keväällä ja tää tuoksui ihan oikeasti kurkulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu oli kyllä yllätys! Tykästyin jopa!

   Poista
 2. Ootko kokeillut Rimmelin Wonder'full-ripsiväriä, jossa on arganöljyä? :) Jos, millainen se on tähän kurkkuripsariin verrattuna sun ripsissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kultahylsyistä en valitettavasti ole kokeillut : / Mutta toinen Rimmelin ripsari, josta oon tykännyt, on Retro Glam, jossa on aika samanlainen, pullea tiimalasiharja kuin tässä. Sillä tosin saa tuuheutta enemmän kuin tällä kurkkuripsarilla, joka minulle on enemmänkin "arkiripsari".

   Poista
 3. Ooo, tää vaikuttaa lupaavalta! En oo uskaltanut vielä omaani korkata, kun oon allerginen kurkulle : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäkin! Minä oon aina ihmetellyt, miten sillekin voi olla allerginen kun kurkku on melkein pelkkää vettä!! Ite olen lähinnä kurkun kuorelle, kuorittuna pystyn syömään kun allergialääkkeet on käytössä :'D

   Poista