6.7.2015

Kylmää kahvia


icecoffee

Vaikken kuulu niihin, joita hikoiluttaa ajatuskin kuuman juomisesta kuumalla kelillä, tekee minullakin välillä mieli juoda kahvini kylmänä. Etenkin viime päivinä! Finnmarin mason jar mug eli niin hitsin trendikäs ööh, lasipurkkimuki on aika ihana jäämaitokahvin litkimiseen. Kivan maitokahvin voisi tehdä tietty hienomminkin, mutta minä sekoitan vaan kahvia (tummapaahtoista tottakai), maitoa sekä kahvijääpaloja. Tykkään pakastaa jääpaloiksi kahvia niin vesi ei pääse laimentamaan juomaa. 

Ah, piristävää!
Joiko joku aamukahvinsa tänään (syystä tai toisesta) kylmänä?

Ps. Kynsillä Isadoran ihana Flip Flop.

8 kommenttia:

 1. Oi, näyttää hyvältä! :) Täällä toinen, joka joi aamukahvinsa kylmänä :) Ei kyllä houkuttele kovin moni lämmin asia näin helteillä, esim. saunominen - ei kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minunkaan ei yhtään tee mieli saunaan helteellä! Suorastaan ihmettelen niitä, jotka kaipaavat löylyihin silloin kun ulkona on suunnilleen sama lämpötila :'D Kyllä vaan kaikki mahdollinen viilennys käyttöön!

   Poista
 2. Frappe, ihan parasta helteellä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miksi meninkään nyt etsimään herkullisia kahvireseptejä...! :D

   Poista
 3. Pari vuotta sitten helteillä keitin monta kertaa päivässä pannullisen kahvia, jonka makeutin kuumana. Sen jälkeen jääkaappiin ja kahvihetki sitten myöhemmin kylmänä. Nyt helteitä on ollut niin vähän, että olen juonut herkkuni "normisti".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Tosin joo, eipä ole tarvinnut nyt vähään aikaan tehdä "hellejuomia" kun ne kelit tulivat ja menivät :D

   Poista
 4. Jääkahvi <3 En enää juurikaan juo edes lämmintä kahvia, kylmää sen olla pitää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen myöhäisherännäinen ;D Jääkahvi on kyllä hyvää!!

   Poista