23.7.2015

Luck La Vie


Avonin uusi tuoksu Luck La Vie sai kiinnostukseni heräämään heti pakkauksensa ansiosta. Tyttömäinen, persikanvärinen pakkaus kullanvärisellä rusetilla koristeltuna sai minut kaivamaan tämän testiin tulleen tuoksun pois pakkauksestaan ja ottamaan heti käyttöön. 

avon_luck2

Neliskulmainen, tikkauspainokuvioin koristeltu pullo on tyylikäs ja kullanvärinen rusetti korkkia koristamassa supersuloinen. Täysin minun makuuni! Luck La Vie on kesäversio Avonin Luck-tuoksusta, jota en valitettavasti ole koskaan nuuhkinut. La Vie kuitenkin vakuutti.

avon_luck1

Alkutuoksussa on mansikkaa, sydäntuoksussa kieloa ja pohjatuoksussa seetripuuta. Mansikkaisuus on tuoksussa paitsi makea, myös hyvin pehmeä ja kermainen, kielo tuo tuoksuun raikkautta ja keveyttä - kukkaishedelmäisessä tuoksussa en erota kieloa (josta en yleensä tuoksuissa pidä!) vaan iholle jää makea hedelmäisyys. Pohjalla oleva seetripuu tuo tuoksuun mukavaa pehmeyttä, joka on tällaisen makeista ja aavistuksen mausteisista tuoksuista pitävän mieleen.

Luck La Vie on ollut ihastuttava päivätuoksu kesään, makea muttei lainkaan tunkkainen. Tuoksu kestää iholla kohtuullisesti, puolessa välissä päivää olen suihkauttanut tätä uudestaan jos on tehnyt mieli tuoksua koko päivän. 50 ml:n EdP maksaa 36 euroa, tällä hetkellä tuoksu kuitenkin näyttäisi olevan kuvastossa tarjouksessa hintaan 26 euroa.

Tuote saatu blogin kautta

9 kommenttia:

 1. Tämän pullo on jotain käsittämättömän söpöä. <3

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eikö! Vaikken edes pitäisi itse tuoksusta, tämä pullo olisi jo pelkkänä koristeena kiva :D

   Poista
 3. Aivan ihanat kuvat! Pidän tästä tuoksusta kovasti, todellinen yllättäjä. Luulin että edullisemmat tuoksut eivät ole hyviä, väärässä olin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! ♥ Myönnän, että minullakin on ennakkoluuloja etenkin "julkkistuoksuja" kohtaan mutta kyllä vaan näitä yllättäjiä tulee aina vastaan :)

   Poista
 4. Tämä tuoksu on niin NAM. Mulla on tämä vasta näytekoossa mutta ehkä pitäis tilata se normi koko ens kesäks? ^^

  VastaaPoista