20.7.2015

Meilläkin: Mies vastaa!


Monessa blogissa on viime päivinä näkynyt Boyfriend Tag -postauksia (ainakin Eyeshadow and flame ja Nutturapää -blogeissa). Niitä on ollut niin hauskaa lukea, että päätinpä minäkin kiusata omaa kumppaniani. Samalla paljastan ehkä vähän uusia puolia itsestäni, blogin puolella kun en ole omasta elämästäni juurikaan jutellut - hui! Tässä siis poikaystäväni vastaukset blogeissa kiertäviin kysymyksiin:
(en voinut olla itsekin kommentoimatta, omat lisäykseni suluissa)

1. Missä tapasit hänet? Baarissa.. :D Ensivaikutelma itsestä tosin ei varmasti tällöin ollut paras mahdollinen. (Hei, ei kuitenkaan sattumanvaraisesti baarissa. Herra oli kaverin kaverin poikaystävän kaveri.)

2. Missä olivat ensimmäiset treffinne? Leffateatteri, Avatar. (Eihän tätä lasketa, ei oltu kahdestaan!)

3. Mikä oli ensireaktiosi hänestä? Onpas kaunis nainen. (No aww!)

4. Millon tapasit hänen perheensä? Hmm. Varmaan pari kuukautta tuosta ensitapaamisesta. (No aikalailla tasan 2kk!)

5. Onko hänellä joitain outoja obsessioita, jos on - mitä? Siisteys.. kaikessa. (Eh.. en myönnä..)

6. Kuinka kauan olette olleet yhdessä? 5,5v ja vähän päälle. (Viisi vuotta ja seitsemän kuukautta.)

7. Onko sinulla jotain perinnettä tyttöystäväsi kanssa? Ei suoranaista perinnettä. Jouluiset vierailut molempien porukoilla. Juhannukset yritetty olla yhdessä isommalla porukalla. (Uudenvuoden perinteettömyys harmittaa tärkeän päivämme takia, joulu- ja juhannusperinteet ovat mukavia!)

8. Mikä oli teidän ensimmäinen yhteinen road trip? Varmaan muutto Jyväskylään? (No eihän! Ajeltiinhan me esimerkiksi Provinssiinkin ennen sitä!)


9. Mikä oli ensimmäinen asia jonka huomasit hänestä? Ulkonäkö. (Tähän kohtaan se olis voinut runoilla jotain tosi kaunista ja herkkää :D)

10. Mistä kinastelette eniten? Siivoamisesta.. (No tottahan tämä on. En ymmärrä, miten lattialla lojuvat sukat EIVÄT muka häiritse.)

11. Jos hän katsoo telkkaria, mitä sieltä todennäköisesti tulee? Varmaan joku tanssiohjelma. Tai romanttinen komedia. (Jep! Viranomaisrealityt unohtuivat; Suomen Tulli, Poliisi, Australian rajalla.. Jaksan oikeasti katsoa niitä innolla!)

12. Mistä ruoasta hän ei pidä? Pähkinöistä. (Enpäs muuten voi tietää.)

13. Minkä juoman hän tilaa, jos menette ulos syömään? Vesi. (Aina!)

14. Mikä on hänen kengänkokonsa? 37-38 osunee suht kohilleen. (37, pieni 38, hyvähyvä.)

15. Missä hän on taitava? Leipomisessa! (Taitavuudesta en sanoisi mutta teen sitä liian usein.)

16. Mitä hän söisi joka päivä jos voisi? Kauralastuja. (Aika vahvasti edelliseen liittyen, JOO! Söinpä muuten tänäänkin.)

17. Mitä musiikkia hän kuuntelee? Kaikkiruokainen. (Odotin tähän kohtaan avautumista jumppahumppamusiikista.)


18. Minkä väriset silmät hänellä on? Vihertävänsiniharmaat. (Hyvä veikkaus kun en itsekään tiedä. Tummanharmaa-sinisilmäisenä synnyin mutta nykyään ne mielestäni myös vihertävät.)

19. Kuka on hänen paras ystävänsä? Hmm. Enpäs nyt uskalla yhtä ja ainoaa tähän nimetä. (Haha!)

20. Mikä on sellainen asia, jota teet, mutta hän ei toivoisi sinun tekevän sitä? Elän epäterveellisesti. Aina välillä.. (höpöhöpö). (Ei ole höpöhöpöä. Kuten eivät myöskään kaurapuurot ja syvävenyttelyhetket - kertokaa, miten miehen saa osallistumaan niihin.)

21. Missä hän on syntynyt? Kotikunta silloin Mäntsälä. Hyvinkäällä? (No ihan hyvin, olen tosiaan kotoisin Mäntsälästä ja kävin syntymässä Hyvinkään sairaalalla.) 

22. Jos hänellä olisi synttärit, millaisen kakun leipoisit hänelle? Mustikkaa, kermaa ja rahkaa. Kakkupohja. (Oii! Olen vaikea allergikko, mutta mustikoista, kermasta ja rahkasta saa minulle mieleisen - ja turvallisen - kakun tehtyä, nam! Odotankin tätä nyt sitten ensi maaliskuussa miehen tekemänä hehee!)

23. Mihin asiaan hän saisi helposti kulumaan useita tunteja? Blogin kirjoittamiseen.. :D (Ja kun olisi vaan se kirjoittamisosuus..! Kuvien ottaminen, käsitteleminen ja siirteleminen vie sen verran aikaa, että välillä kuuluu huokauksia. Hienosti on silti valittamatta!)

24. Jos hän voisi asua ihan missä tahansa, missä se olisi? Jossakin päin Suomea. (Tylsä vastaus! Mutta joo, maan rajojen ulkopuolelle tuskin tulen muuttamaan.)

Kyllä se mut jo jotenkuten tuntee.

14 kommenttia:

 1. Olipas hauskaa luettavaa! Eikö telkkarista enää katota Gilmoreja? ;) Ja tuon leipomistaidon mäkin muistini mukaan allekirjoitan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Gilmoret olis kyllä voinut lisätä tohon, samoin Frendit! :D Täytyykin alottaa Gilmoret tässä joskus alusta, viime kerrasta on aikaa... :) Hauskaa, että kaikille jää mieleen mun leipominen! :D

   Poista
  2. :D Hei miekin olen löytänyt nyt nuo Frendit! Kyllä meillä kulkee vaan edelleenkin samoja linjoja nämä :) Ehkäpä tuo leipominen jää mieleen hyvin juurikin niiden mahtavien taitojen takia ;)

   Poista
 2. Hyvin osu vastaukset kohdilleen! Mun perfektionisti-mies ei suostu tähän, kun pelkää vastaavansa väärin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä! :D Oon kyllä aika varma, että sielläkin menis aika hyvin kohilleen!

   Poista
 3. Mä haastattelin Mutulle tosi pikaisesti nämä kun istuttiin laivan kahvilassa, ja nauroin ääneen parille vastaukselle :'DD En taida postausta tehdä, kun mies on melko vähäsanainen aina näissä. Mutta nää on niin hauskaa luettavaa! :)

  VastaaPoista
 4. Tätä oli kiva lukea! <3 Mäkin laitoin mun miehen tekemään tämän :D Saa nähdä milloin uskallan julkaista :D

  VastaaPoista
 5. Ihana :) Mä muistaakseni olen antanut Isännän myös joskus vastailla näihin....mutta siitä on jo aikaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kyllä hauskaa luettavaa :D Pitää varmaan päästää toi tyyppi toistekin ääneen...

   Poista
 6. Näitä on kyllä niin kiva lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! Kivaa, että moni bloggaaja on taas innostunut tekemään tämän :D

   Poista