22.7.2015

Minimiselli Münchenistä


garnier_minimiselli

Sinistä pintaa -blogin hellin kirjoitti viime kuussa Münchenin-reissun ostoksistaan. Kun näin kuvissa Garnierin miselliveden matkakokoisena, hihkuin kommenttiosiossa tyyliin mitähäh, minunkin on saatava, ihana! Garnierin misellivesi on kaikista kokeilemistani lähimpänä Bioderma Sensiobio -misellivettä, jota rakastan (mutta jota ei edelleenkään myydä Suomessa, ostan sitä nettikaupoista sekä Virosta). 

Tämän minimisellin hellin oli kuulema ostanut siltä varalta, että matkalla mukana ollut putsari loppuu. Ei ollut loppunut, ja hänpä yllätti ojentamalla tämän pikkupurnukan minulle Jyväskylä-miitin aikaan luonani yöpyessään (kiitos vielä)! Bioderman minipulloa en vieläkään ole saanut täyttöä varten auki mutta tämä Garnierin versio tuntuu paljon helpommalta avata ja täyttää isosta pullosta uudestaan matkustusta varten. Tosi kätevä! 

Kysynpähän vaan, että missä meidän suomalaisten minimisellipullot viipyvät!? Meille kans!

17 kommenttia:

 1. Voi ei miten söpö! Ehdottomasti Suomeenkin tuommosia :)

  VastaaPoista
 2. Mäkin haluun, niiiin söpö minipullo!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! En voi vastustaa minipakkauksia :D

   Poista
 3. Juu, mäkin kaipaan enemmän matkustusystävällisiä pakkauksia! Dermosilillä on heidän oma misellivesi muistaakseni 80 ml pakkauksessa, mutta se taitaakin olla ainut Suomen markkinoilla... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kummallista kyllä ettei Suomessa ole myynnissä näitä minikokoja lähes mistään tuotteista! Useissa maissa niille on jopa omistettu omat hyllynsä ja meiltä löytyy ehkä pari pikkuista shampoopulloa normaalien joukosta.. :D

   Poista
 4. Tää löytyi DM:stä sellaisesta hyllystä, missä oli matkakokoisia tuotteita. Viime vuoden reissullakin kahmin vastaavasta hyllystä vaikka mitä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä niin toivoisin Suomeenkin travel size -hyllyjä! Pikkupullot on ihan mielettömän söpöjä ja monista tuotteista paitsi matkustamisen myös kokeilun takia pieni pakkaus olisi kätevä..

   Poista
 5. Aika erikoista, että Suomessa ei myydä muuta kuin jättikokoa. Sitä kyllä ihmettelen, että miksi tämä on pistetty 125ml:n pulloon eikä 100ml:n, jolloin sen voisi viedä koneeseen käsimatkatavaroissa... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kummallinen määrä, 100 ml olisi travel size -pullolle paljon fiksumpi! Silti, saisivat tuoda tämän pikkukoon Suomeenkin, ihan hölmöä että meillä on kaikista tuotteista vain isot koot!

   Poista
 6. Tämä on niiiin kätevä! Itse ostin omani pari viikkoa sitten Venäjältä ajatuksenani juurikin se, että voin täyttää tämän aina uudestaan ja uudestaan isommasta pullosta. Jännä, ettei näitä saa Suomesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai Venäjältäkin löytyy! No kyllä hei me suomalaisetkin sitten tarvitaan :) Ihan epäreilua, ettei söpöjä pikkupakkauksia löydy meiltä oikein mistään tuoteryhmästä!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. No niinpä! Enemmän minikokoja myyntiin, pikkupurkit on ihania!

   Poista
 8. Voi ei mikä söpöläinen! :D

  Suomessa myydään mun mielestä tosi kehnosti mitään minipulloja, ulkomailta tulee aina hamstrattua. :P

  VastaaPoista
 9. Onpas söötti! Tämmöisen minin mäkin voisin testata :) Tosin on kyllä outoa, että travel size ei ole lentokonesopiva.

  VastaaPoista
 10. Tallinnassa oli kans, ostin omani koska se 400 ml on liikaa tällä pullomäärällä mutta halusin päästä kokeilemaan :)

  VastaaPoista