5.7.2015

Zoyan satiinilakat


zoya_ana&brittany

Zoyalta ilmestyi keväällä Naturel Satins -kokoelma, josta vaalein sävy Ana jäi mieleeni kummittelemaan heti kevättalvella kokoelmakuvat nähtyäni. Zoyan lakkoja ei myydä ihan joka paikassa ja nettitilaaminenkin sitten keväämmällä vähän jäi. Toukokuussa Panda oli pyörähtämässä Mi Nails -liikkeessä (jossa minäkin kävin kyllä saman kuun aikana mutten tajunnut ostaa mitään!? Niinpä!) ja pyysin tuomaan tuon ihanan lakan. Juuri tuolloin sävy oli loppu, mutta heti perään CesarsShop pelasti Ana-halumme - kuten ekan linkin takaa löytyvästä tarinasta käy ilmi, myös Panda tuli vihdoin järkiinsä ja tajusi, ettei aiempi Ana-lakasta luopuminen ollut fiksua! Molemmat saivat nuden satiinilakkansa ja hetken mielijohteesta nappasin viime kuussa Cesarsista mukaani myös toisen kokoelman lakan, Brittanyn. 

zoya_brittany

Brittanya kuvaillaan ruusuiseksi malvaksi. Kaunis ja herkkä vanha roosa.

zoya_ana

Anaa sen sijaan kuvaillaan Zoyan sivuilla vaaleaksi, paahdettujen manteleiden väriksi. Vaaleanpunertava beige, tällä hetkellä suosikki nude-lakkani!

Zoyan Satin-koostumus on matan ja kiiltävän välimuoto, mielestäni tosi kaunis! Brittanyn kanssa raidottumista sai hieman varoa, mutta muuten levitys oli vaivatonta. Kummassakin kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta, jolla peittävyys on hyvä. Näiden kanssa ei ole tarkoitus käyttää päällyslakkaa, jotta satiininhohtoinen efekti pysyy kynnellä. Satiinilakkojen pullot ovat ihanasti huurrelasia ja korkit mattaisempaa muovia kuin muut, joilla ne erottuvat "tavallisista" Zoyan lakoista. Kokoelman kuusi lakkaa löytyvät myynnistä esim. CesarsShopista, täältä!

8 kommenttia:

 1. Rakastan, tästä sarjasta löytyy täydellisiä nudeja ja ihana harmaa Tove. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tovea muuten pyörittelin hetken käsissäni, erikoinen ja kaunis sävy! Syksyllä varmaan käyttäisin sitä innolla :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minäkin ihastuin näihin - pulloa myöten!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Samaa mieltä, onneksi myös Brittany lähti mukaani heräteostoksena!

   Poista
 4. Oih ja voih! Ei voi muuta suustaan päästää, ku niin kauniita ja houkuttelevia lakkoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä todellakin ovat - nyt mietinkin, raaskinko vielä muita hankkia tästä kokoelmasta...!

   Poista