16.8.2015

Harjun Paperista kotiin ja kouluun


harjunpaperi1

Viimekuisessa Jyväskylä-miitissä mukana ollut paikallinen paperikauppa Harjun Paperi on nykyään ehdottomasti yksi suosikkikaupoistani. Usein tulevia uutuuksia on ihanaa käydä hypistelemässä ja aiemmin tällä viikolla piipahdinkin katsomassa, löytyykö hyvän tuulen korttikaupasta koulujen alkamisen kunniaksi jotain piristävää opiskelijan syksyyn.

harjunpaperi2

Kuinka suloisia vihkoja sieltä löytyikään! Eläinteemaa oli tämänhetkisessä valikoimassa paljon. Lopulta päädyin isoon siilivihkoon ja siihen kivasti sopivaan, tyylikkääseen kaksiväriseen pienempään vihkoon.

Vaikka yliopistossa ei halutessaan paljon kirjojen ja tietokoneen lisäksi tarvitsekaan, teen paitsi vanhanaikaisesti paljon muistiinpanoja käsin, myös listoja lähes kaikesta mahdollisesta (enkä pelkästään opiskeluun liittyen): kuhunkin kurssiin suoritettavat kirjat, tentit, esseiden aiheet ja dedarit, päivittäiset to do -listat...

harjunpaperi4

Valloittavasta korttikaupasta en koskaan pääse pois ostamatta jemmaan edes muutamaa korttia. Tällä kertaa bongasin nämä Ateljee Keltaisen Talon Yrttitarha-kortit ja päätin heti tekeväni näistä yrttejä kasvattavalle, puutarhahullulle äidilleni keittiötaulun!

harjunpaperi3

Ja voi, nämä Putinkin mustavalkoiset, luontoaiheiset kortit! Monet ovat viime aikoina innostuneet ihanan rentouttavista aikuisten värityskirjoista (joita muuten myös löytyy Harjun Paperista) ja kortti, jonka voi halutessaan värittää on kiva postittaa jollekin väritysintoilijalle.

harjunpaperi5

Entäs nämä saman valmistajan lastenlaulukortit? Paitsi että pikkuisille menevät onnittelut ja terveiset menevät perille kauniilla kortilla, ovat nämä aivan ihania lastenhuoneen sisustukseen! 
(huom, ei aihetta onnitteluihin tännepäin :D)

Minua ihastuttavia kortteja löytyy myös esimerkiksi Darling Clementineltä, Polkkajamilta, Lillemorilta sekä Muumurulta. Menkää tutkimaan Harjun Paperin ihastuttavaa valikoimaa ♥ 
Liike sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Yliopistonkatu 6B ja valikoimaan kuuluvia tuotteita voi myös tilata puhelimitse, sähköpostitse (yhteystidot nettisivuilla) tai Facebook-viestillä. 

6 kommenttia:

 1. Mä rakastan askartelu- ja korttikauppoja! En ikinä pääse pois ilman ostoksia.. :) Mäkin oon aika "vanhanaikainen" ja jäsennän luentoja ja tenttikirjoja paperille. Joskus se vaan on helpoin ja nopein tapa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kohtalontovereita! Paperikaupat ovat ihania! ♥
   Ja joskus muistiinpanot todellakin tekee kätevimmin "vanhanaikaisesti" käsin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö! Nyt tekisi mieli mennä jo uudestaan ostoksille, valikoimaan kun on kuulema juuri tulleet syksyn uudet kalenteritkin..!

   Poista
 3. Eih! IHania kaikki nuo. Mää oon semmonen, että ku näkee jonku ihanan vihkon tai kortin, ni aina pitäis ostaa, vaikkei tartteiskaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAMA! :D Pitäähän niitä vihkoja varallakin olla.. ;)

   Poista