8.8.2015

Loppukesän juhliin


Monella tuntuu olevan tiedossa kesäjuhlia vielä elokuun puolella. Lähiviikoille on luvattu hyvin kesäisiä kelejä, joten loppukesän juhlissakin päästään hikoilemaan! Keräsin muutamat tuotevinkit kesäjuhlavieraille.

kesäjuhlat

Kosteusvoiteeksi sekä vartalolle että kasvoille voi loppukesästä valita rusketusta korostavan värillisen voiteen. ACO Bronze Cream Soft Bronze Day Cream* on iholle aavistuksen pronssista väriä tuova päivävoide. Lumene Natural Bronze Shimmering BB Body Lotion on vastaava tuote vartalolle, jossa on mukana myös hillittyä hohdetta tuovaa shimmeriä.

Meikissä kannattaa muistaa pohjustus! Kasvoille pohjustaja kannattaa toki valita ihotyypin mukaan (oma lempparini on tällä hetkellä Hourglass Mineral Veil Primer), silmämeikkiin suosittelen Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionia. Ohut kerros tätä koko luomille - sekä silmien alle, jos meikki tuppaa karkailemaan alaluomelta! - niin luomivärit pysyvät iltaan (tai aamuyöhön..) asti paikallaan. Pohjatuotteita vaihtelen, mutta MAC Pro Longwear Concealer on peitevoide, johon luotan eniten. Peittää ja pysyy! Jos tiedossa on ulkona oleilua, korvaan tavallisen puuterin Jane Iredale Powder-Me SPF Dry Sunscreen* -aurinkosuojapuuterilla. Vaikka meikin alle olisi laittanut aurinkovoiteen (philosophy take a shelter on tämän hetken lempparini!) täytyisi aurinkovoidetta lisätä päivän mittaan säilyttääkseen suojan. Meikit kasvoilla se nyt ei käy päinsä, joten väritön aurinkosuojapuuteri on mahtava tuote! Sitä voi helposti tupsutella kasvoille lisää ja pakkauksessa on vipan lisäksi myös peili.

Voidemaisilla luomiväreilla saa helposti näyttävän silmämeikin, edullisista suosikkini on Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Paint sävyssä Rich Russet, upea metallinhohtoinen ruskea! Häivytys on helppoa värin ollessa vielä märkää, kerrostus onnistuu ja kuivuttuaan se todellakin pysyy paikallaan. Mahtava hinta-laatusuhde! Vaikka muuten en vedenkestäviä ripsareita juurikaan käytä, kesäjuhlissa se on aika must. Mahdolliset silmäkulman kostumisetkaan eivät siten pilaa koko meikkiä.. Artdeco All in One Waterproof Mascaralla* saa kauniin erotellut ripset. Huulimeikkiin valitsen juhliin aina jotakin erityistä. YSL:n punat ovat pakkaukseltaankin niin kauniita, että sellaisen ottaminen laukkuun mukaan tuntuu jo sekin juhlavalta! Rouge Volupté Shine sävy 6 on läpikuultava kirkas (ja viileänsävyinen, hampaat näyttävät siis valkoisemmilta, vinkvink!) pinkki, joka tuntuu huulilla miellyttävän kosteuttavalta.

Meikinkiinnityssuihke on pop! Urban Decaylta löytyy "perusversio" All Nighter, pientä lisäkosteutusta tuova Chill (kuvassa) sekä rasvaiselle iholle suunnattu De-Slick. Nämä ihan tosissaan pidentävät meikin kestoa iholla. Aiemmin mainitsemaani Jane Ireadalen aurinkosuojapuuteria kannattaa lisäillä päivän mittaan jos viettää aikaa auringossa, tavallista puuteria sen sijaan en lisäilisi vaan ottaisin sellaisen tilalle laukkuun mukaan hyvin vähän tilaa vievät puuteripaperit. Papier Poudrélta löytyy omistamieni Rachel-papereiden lisäksi myös Rose ja White -versiot. Suuria eroja näiden välillä tuskin on, White on mainittu sopivan hyvin vaaleaihoisille. Nämä sekä imevät iholta öjyisyyttä että jättävät aavistuksen puuteria iholle. 

Juhlalaukkuun pakkaan puuteripapereiden ja huulipunan lisäksi myös Sephoran Always Fresh Deodorant Wipesit. Jos päivän mittaan olo ei ole enää kovin raikas, nopea pyyhkäisy dödöpyyhkeellä pelastaa. Nämä ovat tehokkaita! Entäs korkkareissa kituvat jalat? Bama päkiätyynyt vähentävät päkiään kohdistuvaa painetta ja Compeed rakkolaastarit* ovat ihan ehdottomia jos uudet kengät hiertävät.
Ja tanssi jatkuu yömyöhään!


* tuote saatu blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti