25.8.2015

Miehen loppuneet


Tänään on vuorossa vähän erilaiset kuukauden loppuneet. Miehen loppuneet ovat paljon pidemmältä aikaväliltä kuin omat roskakasani, sillä tuolla toisella ei vaan tunnu loppuvan mikään koskaan.


Dödöä, suihkusaippuaa ja shampoota - sanoisinko, että hieman tylsät tyhjentyneet. Kasvojenhoitotuotteita meidän talouden mies käyttää hyvin laiskasti (koulutus kesken) ja vartalovoidetta se suostuu lätkimään kroppaansa siinä vaiheessa kun iho tuntuu paikoittain hiekkapaperilta.

Osittain käytämme toki samoja tuotteita, joten minun loppuneissani näkyy varmasti usein saippuoita sun muita, joita mieskin on kuluttanut. Nämä ovat nyt sellaisia, jotka hän on käyttänyt kokonaan itse. Tässä siis lyhyet ja ytimekkäät tuomiot tuotteista:


Dove Men+Care Clean Comfort Antiperspirant
Spraypakkaus on kätevä ja tuoksu hyvä. Melko riittoisaa ja ihan kohtuullisen hyvin hienhajun neutralisoivaa. Saattoi hieman kuivattaa ihoa.

Vichy Homme 72H Anti-Perspirant Deodorant Sensitive Skin (X2) 
Käytössä joka päivä, neutralisoi hajut hyvin eikä ärsytä ihoa. Ei kovin riittoisaa, joten tulee kalliiksi. Kätevä roll-on.

Id Hair Repair Charger Healing Shampoo
Tuoksui hyvältä ja teki tehtävänsä eli tukka puhdas. Erittäin kätevä purkki. (ihanan hedelmäinen tuoksu!)

Urban Culture Clean Slate Clarifying Shampoo
Freesi tuoksu, vaha ja lakka lähti yhdellä pesulla ja vaikutti riittoisalta. Kierrekorkki ei kovin kätevä suihkussa. (samaa mieltä, ei irrallisia korkkeja suihkuun!)

VO5 Sheer Vitality Shampoo
Perus shampoo hyvään hintaan. Niin perinteinen shampoopakkaus kun voi olla. (hyvä vai huono juttu?)


Palmolive Revitalizing Sport 2in1 Shower Shampoo
Tämän tuoksu oli juuri sellainen, mitä voi olettaa kun saippuan nimessä on sport - ihan freesi kuitenkin, ei valittamista. Riittoisa ja hyvä hinta-laatusuhde, mutta kuivatti hieman ihoa. (minä en tykännyt tämän "tuoksusta" yhtään!)

Dove Go Fresh Energise -suihkusaippua
Raikas tuoksu, kätevä purkki, hyvä hinta-laatusuhde eikä kuivattanut ihoa! (Dovet ovat perus markettisaippuoista ehkä vähiten kuivattavia)


Pepsodent Super Fluor -hammastahna
Teki mitä piti, oli riittoisaa ja sekä maku että koostumus olivat miellyttäviä.

Marvis Cinnamon Mint -hammastahna
Vähän oudon makuinen, hammastahnan pitää olla kunnolla raikas. Ei vaahtoa kunnolla, joten tuntuu, että tahnaa pitäisi käyttää paljon - en tykännyt.


Oli hauskaa nyhtää poikaystävältä tuotearvioita, näitä tulee jatkossakin - paitsi jos se tyhjentää koko ajan samanlaisia purkkeja... 

4 kommenttia:

 1. Hauska lukea välillä miestenkin loppuneista tuotteista. Välillä oon vähän kateellinen, että miten helpolla miehet pääsee "kauneudenhoidossa". Muutama purnukka riittää, eikä valmistautumiseen mene tuntitolkulla aikaa ulos lähtiessä. Meikkaaminen ja kauneudenhoito on kuitenkin ihanaa, yleensä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, samaa mieltä! :) Vaikka nautin tosi paljon kauneudenhoidosta, joinain aamuina tekisi mieli lähteä ulos samalla tavalla kuin mies eli tyyliin vedenroiskaisu naamalle ja hampaidenpesu :D

   Poista
 2. Hauska idea! Meilläkin tuntuu mieheltä loppuvan vain aina ne samat tuotteet, ja kun uutta on turha tarjota niin aika tylsäksi kävisi jos itse tekisin tälläisen. Hiuslakat, dödöt ja suihkusaippuat on täällä kova juttu, kasvoja ei putsata (ellei sitten salaa lainata suihkussa käydessä meikän naamaputsaria) saatika rasvata (täälläkin koulutus kesken). Niin ja tosissaan, tuolla yhdellä on aika suurehko määrä hiustuotteita (lähenee jo hyvin mun arsenaalia) vaikka omistaa tukkaa yli puolet vähemmän kuin minä :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, miehet kumman usein jumiutuvat niihin samoihin, tuttuihin tuotteisiin.. Mitä sitä vaihtamaan jos toimii tai jotain? :D En ymmärrä ettei kokeilla uutta koska silloinhan ei voi tietää paremmasta! Ei vaan sovi kosmetiikkafriikin päähän ;)

   Poista