20.8.2015

Sothys Escale Estivale - Riviera-Chic Spirit!


Hoitolasarja Sothys on tähän asti ollut minulle vieras merkki. Olin kuullut nimen, mutta itse tuotteista minulla ei ollut minkäänlaista kokemusta. Kuten moni bongasi jo aiemmin instagramista, olin superinnoissani saadessani merkin tämän kesän meikkikokoelman testattavakseni!

sothysmeikki1

Onko Sothys muillekin vielä uusi tuttavuus? Merkki on ylellinen, ranskalainen hoitolasarja, jonka valikoimaan kuuluu meikkituotteiden lisäksi hyvin monenlaisiin ihon tarpeisiin suunnattuja ihonhoitotuotteita. Sothys panostaa huipputason tutkimukseen ihonhoidon saralla ja haluaa edustaa sekä tehokkuutta, hemmottelua että kauneuden mielihyvää.


Sothys nimenä tulee muuten antiikin Egyptistä; kauneuden jumalatarta edustava nimi annettiin tuolloin taivaan kirkkaimmalle tähdelle, joka symboloi ulkoista kauneutta.

sothys15

Tämän kesän Escale Estivale -meikkikokoelma vie Rivieran iloisiin, lämpimiin tunnelmiin. Mieluisin lomamatkani on sijoittunut Ranskan Rivieralle, joten kokoelmasta lukeminen sai hymyn huulille - meikkaan itseni mielikuvamatkalle takaisin Välimeren rannalle.

sothys17

Kahdessa ensimmäisessä kuvassa näkyy kokoelman esittelyteline, jossa tuotteet minulle tulivat. Aivan mielettömän ihana ja samalla niin kovin epäkäytännöllinen. Tavalliset myyntikappaleet ovat toki yksittäispakattuja. Hetken näitä telineessä ihailtuani nappasin ne irti ja laitoin Z-palettiin, kätevässä paletissa nuo pääsevät varmasti kovempaan käyttöön kuin pahviständissä.

sothysmeikki2

Kokoelmaan kuuluu aurinkopuuteri, trio-poskipuna, kaksi luomiväriä, kaksi huulipunaa sekä kaksi kynsilakkaa. Ensimmäisessä kuvassa näkyy kasvoilla aurinkopuuteri, poskipuna, luomivärit sekä nudehuulipuna. Kasvoilla on muuten saman merkin mattameikkivoide Teint Mat Skin Perfector Foundation sävyssä B20. Näytteen perusteella aivan ihana voide, sekä tuoksusta että koostumuksesta tuli hieman mieleen Chanelin Perfection Lumière Velvet. Luonnollinen, satiinimainen ja iholla miellyttävän kevyentuntuinen meikkivoide!

sothys13

Aurinkopuuteri Poudre Bronzante sävyssä 10 Doré lupaa antaa vaikutelman siitä, että kasvojen ihoa olisi juuri hellinyt aurinkoinen lomamatka. Lämpimän aurinkopuuterin päällä on kullanhohtoinen shimmerkerros.

sothys11

Puuteri on unelmanpehmeä ja todella helppo levittää kasvoille. Kuvassa sävy saattaa näyttää pelottavan pigmenttiseltä ja oranssilta mutta todellisuudessa iholle jää isolla sudilla siveltynä hämmentävän luonnollisennäköinen, lämmin hehku.

sothys12

Pinnalla oleva kimallekerros kuluu nopeasti pois ja alta paljastuu jatkoa ajatellen todella käytännöllinen aurinkopuuteri arkimeikkiinkin! Pintakerrokset puuterisissa tuotteissa ei yleensä minua innosta, mutta tähän kesäiseen teemakokoelmaan se itse asiassa käy oikein hyvin. Kesän puolella hankittuna aurinkopuuterilla saa päivettynyttä ihoa korostavan kultaisen hohteen, joka kuluu kesän loputtua pois jättäen jäljelle käytännöllisen tuotteen. 

sothys10

Trio Enluminer -poskipunatrio sävyssä 20 Harmonie De Roses jää pysyvästi valikoimaan. Tätä voi käyttää poskipunan lisäksi myös luomilla, etenkin tuo oikeanpuolimmainen persikkasävy houkuttelee tekemään lämpimänsävyisen silmämeikin!

sothys8

Puolukka, hattara ja koralli.
Poskipunatriossa on perusmeikkaajalle monipuoliset sävyt, joilla pääsee pitkälle! Sävyjä voi napata pieneen poskipunasiveltimeen erikseen tai sekottaa vaikka kaikkia keskenään, kuten minä tein ekan kuvan meikkiin. Kuten aurinkopuuteri, tämänkin koostumus on pehmeä, hienojakoinen ja helposti iholle sulautuva. Tuntuu käytössä ihanan laadukkaalta luksukselta.

sothys7

Kokoelman kaksi Ombre Sothys -helmiäisluomiväriä ovat sävyissä, jotka mielestäni jokaisen meikkaavan tulisi omistaa. 30 Sable Fin on kauniin kullanhohtoinen vaalea beige, 40 Bronze Nacré keskiruskea, jossa siinäkin hehkuu kulta. Pohjaväri ei ole kovin lämmin mutta kullanhohto tekee sävystä pronssisemman.

sothys6

Näillä on äärimmäisen helppoa työskennellä; sävyt sulautuvat toisiinsa hennolla häivyttelyllä, intensiteettiä voi säädellä kerrostamalla, koostumus on muiden merkin puuteristen tuotteiden tapaan hyvin hienojakoista ja pehmeää ja kahdella neutraalilla, hohtavalla luomivärillä silmiä korostavan meikin tekee nopeasti ja helposti. Vaalea Sable Fin ei ole aivan yhtä pigmenttinen kuin Bronze Nacré, mikä ei tosin mielestäni ole huono asia; vaalea shimmersävy on hieman hillitympänä hyvä korostussävy. Näitä voi käyttää kuivana tai kosteana - kostealla siveltimellä vaaleankin sävyn saa varmasti pomppaamaan näyttävänä esiin.

sothys5

Kokoelman kaksi Rouge Doux Sothys -kiiltopunaa saivat tämän hankalan huulipunakäyttäjän ihastumaan. Pehmeä ja kosteuttava koostumus tuntuu huulilla huulirasvalta! Hillityn kiiltävän lopputuloksen antavat punat tuoksuvat hennon marjaisilta. 

sothys4

Sävy 140 Beige Garibaldi on lämmin nude (meikissä postauksen ensimmäisessa kuvassa) ja 141 Corail Vivienne on kirkas koralli, joka näyttää läpikuultavuutensa ansiosta sekin luonnolliselta huulilla. Miellyttävimpiä huulipunia, joita olen piiitkään aikaan kokeillut!

sothys3

Vernis Sothys -kynsilakkoja on kokoelmassa niitäkin kaksi. Sävyt 304 Rouge Grenadine ja 303 Orange Exotique näyttävät pulloissa hämmentävän samanlaisilta mutta ovat kynsillä selvästi eri sävyperheistä.

sothys1

Tikuilla 303 on vasemmalla ja 304 oikealla. Tässäkään ero ei vielä huimasti tule esiin, mutta Orange Exotique on läpikuultavampi ja selvästi lämmin oranssi sävy kun taas Rouge Grenadine on täyteläisempi punainen.

sothyskynnet1

Kynsillä kolme kerrosta Rouge Grenadinea. Kahdella lopputulos oli jo peittävä, kolmella sävystä tuli todella intensiivinen. Niin herkullinen punainen!

Kaikki Sothys-meikkituotteet ovat vaikuttaneet todella ylellisiltä ja miellyttäviltä käyttää.  Laadukkaat tuotteet saivat minut kiinnostumaan lisää tästä merkistä ja tulipa lähetyksen mukana myös muutama ihonhoitotuote, jotka pääsevät lähiaikoina testiin. Jos tämä ihana, ranskalainen hoitolasarja kiinnostaa, sitä käyttävät kauneushoitolat löytää täältä


Tuotteet saatu blogin kautta

8 kommenttia:

 1. Ihania noi luomivärit ja Vivienne on niin ihana sävy! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Oon tosi laiska huulimeikkien käyttäjä mutta näihin ihastuin kumpaakin! ♥

   Poista
 2. Ihania meikkejä, näyät supersöpöltä :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Nämä kyllä vakuuttivat laadullaan! :)

   Poista
 4. Kosmetologini käyttää Sothysin tuotteita, olen itse käyttänyt samoja kotona useamman vuoden mutta meikkejä en koskaan. Täytynee tutustua niihin, kun menen taas ihonpuhdistukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ihonhoitotuotteisiin tutustuminen on vielä edessä mutta näihin meikkituotteisiin ihastuin niin syvästi, että suosittelen kyllä kokeilemaan! :) Näissä laatu tuntuu.

   Poista