5.8.2015

V10 Plus vesipohjainen kuorinta


Kun minulta kysäistiin keväällä, kiinnostaako V10 Plus -merkin kuorinnan sekä seerumeiden testailu, vastasin innoissani joo! Erilaisille ihotyypeille ja tarpeille suunnitellut, värikkäät seerumipullot ovat näyttäneet apteekin hyllyillä kiinnostavilta ja muistin ainakin Kauneusgurusi kehuneen tätä vesipohjaista kuorintaa.

V10kuorinta1

Kuten Minna, minäkin suhtauduin tähän aluksi vähän epäröiden kuulemistani kehuista huolimatta. Tämä rakeeton, väritön, hajuton, mineraaliöljytön vaikka mikä -ton ja -tön kuorintageeli kasvoille lupaa poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti mutta äärimmäisen hellävaraisesti - sen tehoaineiden kerrotaan reagoivan kuolleen ihosolukon kanssa jolloin se lähtee vaaleina hiutaleina pois.

V10kuorinta2

Hellävaraisena tämän kerrotaankin sopivan myös herkälle sekä akneiholle. Minulla on herkkä sekaiho ja poskipäilläni on hieman couperosaa, olen tähän mennessä välttänyt sitä aluetta tarkasti kaikkien kuorintojen kanssa. No miten kävi tämän ihmekuorinnan kanssa?

V10kuorinta4

Tältä geeli näyttää tuubista puristettuna. Se levitetään kuivalle, puhtaalle iholle ja annetaan olla paikallaan viitisen sekuntia.

V10kuorinta5

Sen jälkeen geeliä aletaan hieroa iholla ja kappas, luvattua ihohöttöä alkaa ilmaantua - ilman hankaavaa tunnetta tai minkäänlaista ärsytystä ihoni herkimmilläkään alueilla. Riekaleet huuhdeltuani kasvojeni iho näyttää uskomattoman kirkkaalta, tuntuu pehmeältä ja kosteusvoidekin vaikuttaa imeytyvän siihen eri tavalla kuin ennen.

V10kuorinta3

Kuten tuolla linkkaamassani (ja varmasti jo lukemassanne) Minnan tekemässä postauksessa ja sen kommenteissa tuli jo ilmi, ei kaikki iholla pyörivät hiutaleet toki ole irti lähtenyttä ihoa: osa on, osa taas geelin ainesosien muodostamaa höttöä, joka kerää itseensä sitä kuolluttua ihosolukkoa. Kolme kertaa viikossa ihoa kuoriessa se ei siis ohene niin hurjalla määrällä mitä poishuuhtelemastasi mössöstä voisi luulla!

Kaiken kaikkiaan, ihastuin tähän kuorintageeliin. Mistään taikatempuista ei tämän(kään) tuotteen toimivuuden kohdalla ole kyse mutta onhan se jännä ja hauska! Ja mikä parasta, tämä on aivan mielettömän hyvä kuorinta kaltaisilleni herkkähipiäisille, joiden nassu alkaa herkästi punoittaa ja ärtsyillä rakeellisista kuorinnoista. Lisätietoja merkistä saa sen suomalaisilta nettisivuilta, mistä löytää myös jälleenmyyjät.


Tuote saatu blogin kautta

9 kommenttia:

 1. Tää on kyllä kiva kuorinta, just omiaan herkälle helposti ärtyvälle iholle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Ei ärsytä ihoa lainkaan :)

   Poista
 2. Mäkin tykkään tästä, vaikka muistan, että ensimmäistä kertaa kokeillessani olin vähän epäluuloinen ;) Mutta toimii! Hellävaraisuudesta huolimatta iholla näkee selkeän eron.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin epäluulot vaihtuivat ihmetykseen ja ihailuun kun näin eron jo ekan käyttökerran jälkeen :D Toimii!!

   Poista
 3. En oo koskaan kuullutkaan, mutta vaikuttaa todella hyvälle! :) Täytyy pistää testiin, jos tästä tulisi seuraava lempparikuorinta!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan! Minulla tämä hyppäsi lempparikuorinnaksi :)

   Poista
 4. Tää kuorinta on kyllä kummitellut mielessäni jo senkin vuoksi, että voin kuvitella miten tätä myydään. Aivan varmasti joku myyntiesittelijä väittää tuon kaiken olevan ihoa...

  Noh, onneksi kuluttajat ovat hyvin kriittisiä. Olisi hienoa vain kokeilla jotain muutakin kuorintaa kuin niitä perinteisiä "raapivia" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, varmasti tästäkin kerrotaan jossain hölynpölyä - niinkuin varmaan kaikista vähän erikoisemmista tuotteista, oli aihealue mikä tahansa! Kriittisyys tosiaan kannattaa :)

   Poista
 5. Esim. eBaysta voi ostaa Tosowoongin (korealainen merkki) vastaavaa, huomattavasti edullisemmalla hinnalla. Olen omaan blogiini postaillut siitä.

  VastaaPoista