15.9.2015

Klassista à la RVB


Laitoin aamulla Chopinin soimaan ja mietin sanaa klassinen.
Mikä olisikaan meikissä klassisempaa kuin musta siipirajaus ja punainen huulipuna.

RVB2

Peittävä mutta huoleton pohja; Tarte Amazonian Clay 12-Hour Full Coverage Foundation sormin siveltynä, pienet pisteet Collection Lasting Perfection -peitevoidetta, poskille aavistus Benefit Hoola -aurinkopuuteria. Läntti poskessa huonon kuvanmuokkaajan yritys poistaa siveltimenkarva kuvasta.

Diego Dalla Palman RVB LAB The Make Up -sarjan Professional Lipstick* -huulipuna sävyssä 12 on täydellinen, klassinen punainen. Täyteläinen, intensiivinen väri mutta kosteuttavalta tuntuva, mukavan voidemainen koostumus - hipoo täydellisyyttä. Precision Liner* -eyeliner sävyssä 01 on intensiivinen musta. Eyelinerin kärki näyttää joustavalta huopakärkitussilta mutta ei ole! Jämäkkä, lateksinen kärki on helppo painaa nojaamaan ripsirajaan jollon rajaus syntyy itsestään. Vaikka rajaus kestää silmissäni koko päivän, poisto onnistuu helposti myös misellivedellä.

RVB3

Italialaisen merkin tyylikkäät meikkituotteet sopivat täydellisesti klassiseen meikkiin. Mustat, kiiltäväpintaiset ja simppelit pakkauksetkin ovat yksinkertaisesti tyylikkäitä ja klassisia. Minulle hyvää lupaava ensikosketus merkkiin, kenelle tämä on jo tuttu tuotesarja?
Jälleenmyyjät löytyy täältä, nettikauppa täältä.

* tuote saatu blogin kautta

9 kommenttia: