20.9.2015

Pronssia pikkurahalla


Tartuin tällä viikolla kahteen silmämeikkituotteeseen, jotka paitsi sopivat syksyiseen meikkiin mainiosti, ovat myös ihan mielettömän edullisia! e.l.f. essential-sarjan tuotteet taitavat maksaa Suomessakin vain 4,50€/kpl. Merkkiä myy jotkut apteekit, täällä Jyväskylässä ainakin Sokoksen yhteydestä löytyvä Uusi Apteekki. e.l.f.:n mustista pakkauksista tunnistavan Studio-sarjan tuotteiden hinnat taitavat nekin olla alle kympin kappale.

elf_bronze5


Flawless Eyeshadow -paletti sävyssä Beautiful Browns sisältää nimensä mukaisesti ruskean sävyjä. Shimmer Eyeliner Pencil sävyssä Boldly Bronze* on lämmin, hohtava pronssinruskea. 

elf_bronze1

Sekä paletin toiseksi alimman luomivärin että kynän sävy ovat molemmat niin punertavia, hohtavia ruskeita, että minulle tulee pronssin sijasta mieleen jo kupari. Todella kaunis sävy, joka tuo siniset ja vihreät silmät ihanasti esiin. Paletin väreihin on painettu ohjetekstit base, lid, crease ja line, mutta niistä nyt en ikinä välitä. 

elf_bronze2

Eyelinerin ja pronssin luomivärin sävyt käyvät kauniisti yhteen ja muut luomivärisävyt täydentävät lämpimän ruskeaa silmämeikkiä. Oranssihtavan pronssin lisäksi paletin vaalein sävy on shimmerinen, punertava beige sekä tumma, neutraalipohjainen suklaanruskea ovat lähes mattasävyjä, lopputulos on ehkä aavistuksen satiinimainen. 

elf_bronze3

Levitin ensin litteällä siveltimellä vaaleaa base-sävyä liikkuvan luomen sisäosaan sekä silmän sisänurkkaan alaluomea myöten. Siveltimeen jääneet pienen määrän pyyhkäisin kulmaluulle korostusväriksi. Vaaleanruskeaa levitin pullealla häivytyssiveltimellä suurelle alueelle luomivakoon sekä reilusti yli. (Kuvasta muuten näkee, miksi meidän ohuen ja vaalean ihon omistavien kannattaa käyttää värillistä luomivärinpohjustajaa tai vaikka peitevoidetta silmämeikin pohjaksi: luomivaon yläpuolelta paistaa sinertävät verisuonet läpi. Esimerkiksi Benefit Stay Don't Stray on hyvä, reilusti pigmenttiä sisältävä pohjustaja!) Hohtavan kuparinsävyn painelin litteällä siveltimellä liikkuvalle luomelle keskittyen keskiosaan. Tumminta sävyä laitoin silmän ulkonurkkaan epämääräiseen v-muotoon: suurin osa väristä pienellä luomivaon varjostukseen tarkoitetulla siveltimellä (Zoeva Luxe Petit Crease on mahtava etenkin niille, joilla ei luomivaossa ole paljon tilaa!) ja siitä isommalla siveltimellä häivytellen luomivakoa sekä alaripsirajaa kohti. Kiitettävän pehmeästi levittyvällä rajauskynällä piirsin pehmeän rajauksen sekä ylä- että alaripsirajaan. Kuulostaa monimutkaisemmalta kuin on, tämä silmämeikki on edullisuutensa lisäksi ihan oikeasti yksinkertainen tehdä!

elf_bronze4

Värit häivyttyvät keskenään kauniisti, rajaus on yllättävän pysyvä ei-vedenkestäväksi ja meikki oli muutenkin minusta helppo ja mukava! Mikä on teidän tuomionne?

Ripsissä Maybelline Lash Sensational Mascara, poskilla Illamasqua Powder Blush sävyssä Tremble ja huulilla Dior Addict Ultra-Gloss Glow sävyssä Pretty Rose (452).

* tuote saatu blogin kautta

21 kommenttia:

 1. Tykkään kovasti! Kaunis meikki.

  VastaaPoista
 2. Blogien lukeminen on vaarallista! Tulee kaikenlaisia tarpeita mieleen :) Tuo ois reissuilla oikein hyvä kokonsa puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tiedän tunteen! :D Tämä on kyllä kätevä pikkupaletti matkallakin, pystyy tekemään vaaleaa nude-meikkiä ja tummempaa smokey-meikkiä :)

   Poista
 3. Mun on ehkä pakko ostaa tää paletti! :D
  Kaunis meikki (jälleeen kerran) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! :)
   Eikä ole onneksi suuri sijoitus tämä paletti!

   Poista
 4. Ihana meikki! <3 Pronssi on kyllä niin tän syksyn sävy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! ♥ Mä olen heikkona lämpimiin syyssävyihin, pronssi on ihana..!

   Poista
 5. E.l.f essetial-sarja on Suomessa 3,50e ja Studio 6,50e :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos korjauksesta! Onkohan nuo hinnat kaikkialla samat? :)
   Kurkkasin nimittäin tuon 4,50€ hinnan maahantuojan sivuilta. Studio-sarjan tuotteiden hinnaksi siellä myöskin annettiin se 7,95€ :o

   Poista
 6. Apteekeissa on ainakin nuo hinnat, vai olisko noussut viime aikoina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä juttu! Toivottavasti olis edelleen.. :)

   Poista
 7. Oi miten ihana meikki ♥ Sopii sulle ihan pööfekt :)

  VastaaPoista