6.9.2015

Uusi Joe Blasco BB Cream


joeblascobb2

Kävin viime viikolla tutustumassa Joe Blascon mielenkiintoisiin meikkituotteisiin (voitteko kuvitella, en ole koskaan kokeillut merkin tunnetuinta tuotetta eli superpeittävää Ultra Base -meikkivoidetta! Tämäkin korjaantuu pian eli lisää Blasco-postauksia tulossa..) ja sain mukaani merkin syysuutuuden, 5 in 1 BB-voiteen. Tuote lupaa häivyttää ihon pikku virheitä, tasoittaa ihon sävyn, kosteuttaa sekä saada ihon näyttämään kauniin mattapintaiselta. Voide myös suojaa ihoa UV-säteiltä ja taistelee ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

joeblascobb5

BB-voiteesta on saatavilla kaksi sävyä, Light ja Medium. Luonnollisesti minulle lähti testiin vaaleampi sävy. Aivan maidonvalkeaan ihoon tämä ei mätsää, mutta kuten alemmista kuvista näkee, voide levittyy iholle niin kauniisti häivyttyen, että aavistuksen liian tummalla sävyllä tämä huijaa iholle päivetystä eikä erotu pieleenmenneenä värivalintana. Norris Cosmeticsilla voiteen sävyjä verratessani Medium näytti ainakin omalla ihollani selvästi punapohjaisemmalta kuin tämä Light.

joeblascobb7

Voiteen sisältämän ginsengin kerrotaan parantavan mikroverenkiertoa, elvyttävän ja kirkastavan ihoa sekä poistavan väsymyksen merkkejä. Merilevät taas auttavat kiinteyttämään ja suojaamaan ihoa ja hyaluronihappo ylläpitää ihon kosteustasapainoa säilyttäen sen sileän näköisenä. Superkosteuttava karitevoi suojaa ihoa ja E-vitamiini pehmentää, parantaa ihon elastisuutta ja toimii tärkeänä antioksidanttina.

Hyvin kosteuttavia ainesosia sisältävä BB-voide lupaa jättää kasvoille raikkaan lopputuloksen sekä kauniin mattaisen pinnan. Kuulostaa liian täydelliseltä!

joeblascobb8

Levitin voiteen kasvoille käsin; pehmeä voide tuntuu iholla enemmän kosteusvoiteelta kuin meikkivoiteelta. Tuntuu kosteuttavalta ja levittyy vaivattomasti. Ohjeissa neuvotaan välttämään silmänympärysihoa, joten peittokykyä ei siltä alueelta kannata katsoa. Täyteen kasvomeikkiin lisäisin peitevoiteen, puuterin, poskipunan sekä mahdolliset varjostus- ja korostustuotteet. Mihinkään täyspeittäviin meikkivoiteisiin tätäkään BB:tä ei tietenkään voi verrata mutta kuten kuvasta ehkä näkee, ihoni sävy tasoittuu tällä arkimeikkiin sopivasti - ja mikä ihaninta, välittömästi voiteen levittämisen jälkeen iho näyttää siltä, että unta olisi saanut edellisenä yönä useamman tunnin todellisuutta enemmän! Ennen ja jälkeen -kuvista tulee myös ilmi se aiemmin mainitsemani Light-sävyn erottuminen tosi vaalealta iholta. Kasvoille tullut pieni lisäväri näyttää luonnolliselta, tykkään.

joeblascobb9

Pistän teidät pällistelemään ihoani näin läheltä koska katsokaa tuota ihon pintaa! Luvattua mattapintaa en allekirjoita - ei tämä mikään hohtavakaan ole, mutta hyvin kuulaan näköinen ja vaatii puuteroinnin pysyäkseen koko päivän. Kestävyys hieman yllättikin minut, sillä osana arkimeikkiäni peitevoiteen ja puuterin kanssa Blascon BB näytti vielä illallakin oikeasti hyvältä! Hyvin rasvoittuvalla iholla tämä toki voi lähteä liikkumaan nopeammin kuin omalla herkällä, kosteusköyhällä sekaihollani. Leuan alueelta näkyy läpi yksittäisten näppyjen jättämiä punaisia läiskiä, selvästi ihon sävystä poikkeavat kohdat eivät siis peity vaan tarvitsevat erikseen peitevoiteen. Mahdollisen luonnollisen näköisen lopputuloksen aikaansaamiseksi täsmäpeittäminen onkin aina parempi vaihtoehto kuin koko kasvoilla peittävän tuotteen käyttäminen. Ne alueet, joilla ei suurta peittämistä tarvita, jäävät BB-voiteen jäljiltä kauniin luonnollisiksi ja heleiksi. Voiteen tuoksua ihastelin jo pr-tilaisuudessa. Vaikka normaalisti suosin tuoksuttomia kasvotuotteita, tämän makea kukkaistuoksu on aamulla jotenkin ihanan ylellinen!

Summa summarum: nopea levittää, kuulas, luonnollinen pinta ja terveennäköinen iho - tämä jää vakkarikäyttööni varsinkin kiireaamuja varten!

Joe Blascoa myy Suomessa mm. Stockmann, Sokos ja Anttila. 30 ml:n tuubin suositushinta on 42,90€
Huomenna alkavilla Sokoksen Kutsu Kauneuteen -päivillä (7.-13.9.) voide on tarjouksessa hintaan 34,90€ (myös verkkokaupassa).


Postauksen tuote saatu blogin kautta

3 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä niin hyvä iho ilman meikkiäkin, että tuo ero ei ole suuren suuri :D. Kuulaus tosin havainnollistuu hyvin tuosta kuvasta :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä kyllä! (koputtaa puuta :D)
   Tämä BB tasoittaa ihanasti ihonsävyn jos ei kovin paljon sitä peitettävää ole :) Tai toimii elävöittävänä pohjana peittävämmälle meikille!

   Poista
 2. Todella kaunis pinta! :) Mutta hämmentää kyllä meikkipohja, jota ei saisi levittää sy-iholle.

  VastaaPoista