14.9.2015

V10 Plus Aminoseerumi


V10plus_amino1

Elokuun alussa hehkutin erikoista, vesipohjaista V10 Plus -merkin kuorintaa. Edelleen käytössä, edelleen ihana! Sain samalla merkin kolme seerumia testiin. V10 Plus:n nettisivuilta löytyy seerumitesti, joka antaa kolme ehdotusta, joista ihosi eniten hyötyisi. Minulle testi kertoi tarvitsevani Amino-, Keramidi- sekä Lakritsiseerumit. Ensimmäisenä näistä kolmesta kokeiluun lähti Amino.

Japanilaisen Akiko Yokotan kehittämät 10 erilaista seerumia tuovat avun erilaisiin ihon ongelmiin ja niitä voi myös sekoittaa keskenään muodostaen aivan omiin tarpeisiin räätälöidyn seerumin. Kaikkien seerumeiden tavoin näitä käytetään ennen päivä- tai yövoidetta. Värikkäät lasipullot näyttävät hauskoilta kylppärin kaapissa ja ainakin tämä oranssiin pulloon sukeltanut Aminohapposeerumi tulee huomattua aamuisin vielä puoliunisenakin!

V10plus_amino2

Ihoa kosteuttava ja pehmentävä Aminohapposeerumi ei näytä tehokkaalta mutta on. Hajuton, kevyt - melkein vesimäinen - seerumi sisältää 10 eri aminohappoa ja sen sisältämä trimetyyliglysiini kosteuttaa ihoa ja ergotioniini suojaa ulkoisilta ärsykkeiltä. Väsynyttä ihoa heleyttävä, koostumukseltaan äärimmäisen kevyt seerumi hulahtaa ihoon sekunneissa. Ensimmäisellä käyttökerralla olin ihmeissäni, eihän tämä tunnu miltään ja katoaa välittömästi!

V10plus_amino4

Otettuani Aminohapposeerumin aamurutiiniini mukaan huomasin kuitenkin hämmentävän nopeasti muutoksen; ihoni näyttää kirkkaammalta ja terveemmältä sekä tuntuu pehmeämmältä! Anemian kanssa lisäelo kasvoille onkin enemmän kuin tarpeen. Muutos ihon pinnan tunnussa on ehkä seerumin sisältämän kollageenin aikaansaamaa? Niin tai näin, tämä kuuluu niihin tuotteisiin, joita aluksi katselen ja kääntelen suorastaan epäillen mutta joihin päädyn ihastumaan! Ohjeissa neuvotaan käyttämään kolme tippaa (samaa tai usempaa seerumia sekoittaen) mutta minä olen todennut neljän tipan olevan sopiva määrä itselleni - väitän omistavani paljon (kosteutta huutavaa) pärstäpinta-alaa.

Kuka on ihastellut apteekeissa värikkäitä pullorivejä ja kuka jo kokeillut näitä tehotippoja?

Aminohapposeerumin hinta on noin 70-80€, jälleenmyyjät löytää täältä.

Tuote saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Mulla oli joskus käytössä Keramidi-seerumi ja tykkäsin siitä kyllä! Tämä oli aikaa aknekuurin loppumisen jälkeen ja silloin siitä kyllä oli hyötyä, iho ei kuivunut talvella ollenkaan niin radikaalisti :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keramidi odottelee täälläkin testaamista, kiva kuulla siis että ainakin sulla sekin toimi!! :)

   Poista
 2. Mä korkkasin oman seerumitrion just tänä iltana! Suihkautin kasvovettä kämmenelle ja tiputtelin tipat siihen. Niin ainakin levittyy helpommin. Olipa muuten jännä miten erilaisia niiden koostumukset olivat. Osa paksuja ja osa vesimäisiä :)

  VastaaPoista
 3. Mua kiinnostaisi myös kovasti nämä V10 Plussan tuotteet. Tämäkin naama tarttis jotain ihmeseerumeita näyttääkseen hyvältä :D

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista