6.10.2015

Puron laululla leffaan


Vapaapäivän kunniaksi tänään oli leffapäivä! Koska sekä minä että seuralaiseni hekotettiin  antaumuksella sillon viitisen vuotta sitten Napapiirin sankarit -leffalle, valikoitui päivän leffaksi tietenkin tuon kotimaisen komediapläjäyksen toinen osa. Minähän sanoin jo ekan osan jälkeen, että suomalainen komedia harvoin uppoaa minuun, mutta Napapiirin sankarit oli oikeasti hauska! Tämä toinen osa nauratti vähintään yhtä paljon kuin ensimmäinen. Överiarkirealismia ja vähän muutakin kuin härskiä huumoria. Pienten lasten vanhemmat; tää on nyt se leffa, jonka menette katsomaan kun viette pikkuset illaksi mummolaan.

puronlaulu

Kynsilläni on ollut nyt pari päivää lakka, jonka testauksen kanssa vitkuttelin ikuisuuden. Eihän tuo ole yhtään mun väri! Lumenen Gel Effect -lakka (eli sillä ihanalla leveällä sudilla tuleva) sävyssä Puron laulu* tuli Lumenen viime kevään Play of Light -kokoelmassa. Pääosin kokoelmassa oli hempeitä, kesäisiä sävyjä mutta joukossa oli muutama sähäkämpi metallinhohtoinen lakka, joista Puron laulu yllätti minun lisäkseni ilmeisesti muitakin. Muistelisin ainakin myös Virven ihastuneen tähän samaiseen sävyyn! Lakka näyttää pullossa vaatimattomammalta kuin kynsillä - siitä paljastuu valon suunnasta riippuen kauniin kirkkaita turkoosiin siftaavia sävyjä sekä syvää violetinsinistä, aivan upea sävy! Eikä yhtään tunnu oudolta kynsillä vaikken yleensä sinisiä lakkoja juurikaan käytä. Tänään on kolmas päivä tällä lakkauksella ja hyvältä näyttää edelleen, Lumenen GE-lakat ovat aina toimineet kynsilläni moitteettomasti.

Lämpenettekö te sinisille kynsilakoille?
Entä kuka muu on jo käynyt katsomassa Napapiirin sankarit 2?

* tuote saatu blogin kautta

7 kommenttia:

 1. Tää on kyllä tosi kaunis lakka. <3 Mä tykkään sinisistä lakoista, mutta oon kranttu, niiden pitää todella kolahtaa. Tämä on yksi joka kolahti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, nirsoilen sinisten(kin) lakkojen kanssa mutta tää kolahti!

   Poista
 2. Itse en tykkää käydä elokuvissa,mutta odotan tuota leffaa dvd:lle.Ykkönen oli hyvä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tykkäsit ykkösestä niin varmasti tykkäät tästä tokastakin! Toivottavasti tulee pian dvd:lle! :)

   Poista
 3. En oo vielä päässyt teatteriin asti katsomaan uusinta napapiiriä, mutta tarkoitus on mennä! Mulla oli joskus sinisen kynsilakan kausi - ostin ja käytin niin montaa eri sävyä kuin maa päällään kantoi. Sitten se vähän niinkuin jäi, nyt taas talveksi se olisi varmasti niin omiaan! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä mennä katsomaan toi leffa, minä ainaki hihittelin siellä! :D
   Heh, joskus tulee kyllä kausia kun jotain tuotetta tai väriä kuluttaa niin hillittömästi, että siitä kaipaa pitkäksi aikaa eroon.. Eiköhän tosiaan talven mittaan sinisetkin lakat taas tunnu sulle sopivilta :)

   Poista
 4. Miten saat lakan aina noin siististi, että kynsinauhojen ja lakan väliin jää rakonen? �� Monen muunkin bloggaajan kohdalla olen ihmetellyt ja ihaillut samaa! Näissäkin kuvissa on niiiiin nätisti ja tasaisesti tehdyt reunat. Mistä kikka kolmosesta olen jäänyt paitsi?? ��

  VastaaPoista