3.10.2015

Uudet Herbina Gloss -hiustuotteet


Viime kuussa esittelin Herbinan uuden, ihanan pirteän Energy Boost -sarjan kasvojenhoitotuotteita. Normaalille ja sekaiholle suunnatun sarjan lisäksi kotimaiselta, edulliselta merkiltä tuli myös uusi Moisture Balance -sarja kuivalle iholle mutta eipä Herbinan uutuudet vielä siihen loppuneet; hiustuotteiden puolelle lanseerattiin kolme pirteän pinkkiä Gloss-sarjan muotoilutuotetta.

Herbina_Gloss2

Gloss-sarja lupaa hiuksille voimakasta pitoa ja upeaa kiiltoa raikkaan ja pirteän marjaisilta tuoksuvilla tuotteilla. Raikastava Kuivashampoo kiinnosti kolmikosta eniten. Batisten suurkuluttajana otin kilpailijan avoimin mielin vastaan ja ihastuin! Herbinan kuivashampoo ei ole yhtä jauhoinen ja tehokkaasti päänahkaa "kuivattava" kuin Batistet, mutta sen ansiosta uskon tämän sopivan hyvin myös tummahiuksisille - kuten pakkauksessa luvataan. Tuoksukaan ei ole yhtä vahva kuin Batisteissa, mistä itse asiassa pidän. Ja se tuoksu on oikeasti hyvä! Sarjan makea, marjainen tuoksu ei ole liian esanssinen tai vahva ja miellyttää varmasti useimpia. 

Herbina_Gloss1

Kiiltoa ja Hoitoa Hiuskiinne lupaa Ultra Strong -pidon mutta on omasta mielestäni keskivahvan pidon antava hiuslakka. B5-provitamiinia ja punaherukkauutetta sisältävä lakka ei jätä hiuksiin korppuista tunnetta vaikka sitä innostuisi suihkimaan vähän enemmänkin vaan pysyy joustavana ja lähtee harjaamalla pois. Kuten aiemmin käyttämässäni Herbinan hajusteettomassa hiuskiinteessä, spray-suutin tuppaa menemään helposti tukkoon siihen jäävästä lakasta - huuhtele suuaukko välillä kuumalla vedellä niin sitä ongelmaa ei tule. 

herbinagloss

Kiiltoa ja Hoitoa Muotovaahto oli yllättäjä. Olen todella huono käyttämään muotovaahtoa hiuksiini mutta muistinpa tämän kautta, että luonnonkiharille hiuksille ne ovat oikein käyttökelpoisia! Herbinan muotovaahto lupaa paitsi vahvan tuen kampaukselle, myös lämpösuojan. Olen pusertanut tätä golfpallon kokoisen pallon kädelle ja puristellut sen hiuksiini "latvoista ylöspäin". Kuivaus, latvojen kääntö minisuoristusraudalla ja viimeistely hiuslakalla! Kiharat ovat pysyneet luonnollisen joustavina kiitettävän kauan.

Gloss-hiustuotteet jäivät arkikäyttööni ja Herbina on kyllä tällä hetkellä mahtava tuotteidensa tuoksuvalintojen kanssa! Energy Boost -kasvojenhoitotuotteiden raikkaasta ja virkistävästä tuoksusta tykkään älyttömästi aamukäytössä ja näiden hiustuotteiden makea, punaisten marjojen tuoksu on samaan aikaan sekä pirteä että sopivan neutraali. Kaikkien sarjan tuotteiden hinta on noin viitisen euroa ja kuten kasvojenhoitotuotteidenkin kanssa, hinta-laatusuhde on näissä enemmän kuin kohdallaan! Kotimaisuudesta myös plussaa! Kuka muu on jo ehtinyt kokeilla Gloss-muotoilutuotteita?


Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Oi, mitä kynsilakkaa sulla on näissä kuvissa? :) Ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essien Garden Variety Flowerista-kokoelmasta! ♥

   Poista
 2. Herbina on tosi hyvä sarja, oikeastaan ainut mitä marketin hiuspuolelta ostan. Hiuskiinteet ovat ok hyviä, ostan silloin kun en raaski ostaa kampaamosta. Mulla tuo punaherukka hiuskiinne antoi keskivahvan pidon, ei supervahvaa. Pullo kesti sen parisen viikkoa omassa käytössä ( :D ). Kuivashampoot ovat todella loistavia, tämän sarjan kuivashampoon ostan seuraavana. Ostin myös tämän sarjan muotovaahdon joka on ihan ok muttei yhtä hyvä kuin kampaamosta ostamani. Hintaakin on tietysti huomattavasti vähemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kuulla - aika samanlaisia kokemuksia sulla siis :)
   Parissa viikossa lakkapullo tyhjäksi, VAU, toi on jo saavutus! :D

   Poista