30.10.2015

Viiden minuutin Halloween-meikki


Hyytävää perjantai-ilaa! Seittimeikit taitavat olla tähän juhlaan liittyen jo niin nähty, mutta tämä on viimehetken vinkkinä teille, joiden pitää tehdä äkkilähtö juhliin esimerkiksi työpäivän jälkeen. Asetin nimittäin itselleni tavoitteen: neutraalin arkimeikin päälle jotain teemaan liittyvää viidessä minuutissa.

halloween1

Minulla oli siis pitkän päivän jäljiltä pohja, kevyet varjostukset sekä poskipuna, kulmat, neutraali silmämeikki sekä ripsiväri. Aloitin taputtelemalla meikkipuuteria kohtiin, joista meikkini kuluu helposti päivänmittaan pois; lähinnä nenän ja leuan alueelle. Seuraavaksi geelirajaus ja kapea eyeliner-sivellin ja seittiä piirtämään. Minulla ei ollut päivällä rajauksia silmissä, mutta tein seittikuvion lähtemään tavallaan rajauksen siipenä. Alapuolelle ahemm, "hämähäkki", ja koko poskipään alueelle hopeanhohtavaa luomiväriä. Eikä millään siveltimillä edes kun ihan saan sormella sinne tänne taputellen! Ripsiin vielä reippaasti lisää ripsaria koska hämis-look on tässä tapauksessa ok ja viimeisenä huuliin tummahko huulipuna - aikaa tähän muutokseen meni noin neljä ja puoli minuuttia.

rajausväri Oriflame Studio Artist Gel Eyeliner (Black)*
ripsiväri Maybelline Lash Sensational (Black)
hopea luomiväri Yves Rocher Quad Eyeshadow Sumptuous Color (Bleu Eclatant)*
huulipuna Wet n Wild Megalast Lip Cover (Sugar Plum Fairy)

Kuka on huomenna menossa Halloween-juhliin - tai ottamassa varaslähdön juhlimalla jo tänään? Onko asu viimeistä yksityskohtaa myöten mietitty, eilen pikapikaa väkerretty vai onko naamiaispukeutuminen unohdettu?


* tuote saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Hauska meikki-idea! Meillä ei oo halloween juhlat vaan kummipojan 2v synttärikemut! Voin vaan kuvitella miten hurjia synttäribileitä hän saa joskus isompana pidettyä halloween teemalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, hällä tulee kyllä olemaan varmasti teemabileitä sit synttäreinä! :D

   Poista
 2. Huomenna mennään! Tuskin kuitenkaan juon mitään, mutta lookkiin panostan senkin edestä :D Vaatteista ei oo kyllä mitään tietoa, mutta muuten kaikki on jo tiedossa.. Luultavasti lookkiin sopii ihan vaan joku musta mekko tms, koska se ei oo pääosassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Minullekin se ulkonäköön panostaminen on hauskin juttu tällasissa bileissä.. :D Toivottavasti sulla oli kiva Halloween :)

   Poista