13.11.2015

COLAB nyt Suomessa!

Sattuuko joku muistamaan tämän postaukseni yli puolen vuoden takaa? Olin innoissani törmättyäni brittimalli (ja A Model Recommends -blogia sekä youtube-kanavaa pitävän) Ruth Crillyn kanssa kehitettyyn kuivashampooseen, joka ei jättänyt hiuksiini pienintäkään vaaleaa jauhoisuutta. No nyt nämä ovat saatavilla myös Suomessa!

colab1

Viime syksynä lanseerattiin Briteissä tuo alkuperäinen sheer + invisible -kuivashampoo, josta tilasinkin itselleni minikoot Tokyo- ja London-tuoksuissa silloin viidestä saatavilla olevasta kaupunkien mukaan nimetyistä tuoksusta. Aika pian valikoimaa täydennettiin ihan uudella koostumuksella! Kaikkia viittä tuoksua oli siis saatavilla sheer + invisible sekä extreme volume -koostumuksella. Tämän vuoden puolella tuoksuihinkin tuli yksi lisäys ja nyt kumpaakin on saatavilla kuudessa tuoksussa; 
itämainen Tokyo (orkidea, mandariini, santelipuu), klassinen Lontoo (bergamotti, myski, magnolia), kukkaistuoksuinen Paris (jasmiini, ruusu, patsuli), hedelmäinen New York (omena, meloni, meripihka), trooppinen Rio (papaija, ananas, cassis) sekä raikas Monaco (neroli, meripihka, sitruuna). Uusinta Monaco-tuoksua en Suomessa ole vielä nähnyt mutta eiköhän sekin ole tulossa.

Minulta kysyttiin, haluanko testata tätä Suomen markkinoilla uutta kuivashampoota ja vastasinkin olevani kiinnostunut erityisesti tuosta extreme volume -versiosta, jota vielä en ollut kokeillut. Kerroin vuoden takaisesta kokeilustani ja pakettiin oltiin sujautettu kaksi minulle uutta tuoksua: New York "tavallisella" koostumuksella sekä Paris sillä ekstravolyymia tuovalla koostumuksella.

colab3

Kuten siinä maaliskuisessa postauksessa sanoin, sheer + invisible -koostumus on oikeasti näkymätön! Vaikka kuinka suihkisin tätä tukkaani, en saa aikaiseksi valkoista jauhomaisuutta tyveen. Kuivashampoo kannattaa aina suihkia hiuksiin jakauksittain, päänahkaan tähdäten. Odota muutama minuutti levityksen jälkeen ja hiero sitten sormenpäillä hiusten tyveä, niin tuote levittyy mahdollisimman tasaisesti ja tyvi saa lisää nostetta. Näistä "kuivashampoon käytön perusohjeista" välittämättä, tätä kevyttä versiota käytän välillä texturizing sprayn tapaan ihan koko hiusten pituuksiin ryhtiä tuomaan, näkymätön koostumus kun mahdollistaa senkin!

colab2

Extreme volume -versio on sitten taas aivan eri tuote! Kokeilin tätä ensimmäistä kertaa kolmannen päivän hiuksiin kun tyvi ei enää näyttänyt yhtään puhtaalta.. Alkuperäisen Colab-koostumuksen perusteella en rehellisesti sanottuna olettanut tämän tuovan suurta apua mutta kappas, hiukseni näyttivät suorastaan kuivankarheilta kun innostuin käyttämään tätä yhtä reilulla kädellä kuin sheer + invisibleä. Tyvessä on huomattavissa pientä vaaleutta mutta silti missään ei näy sitä joidenkin kuivashampoiden tuomaa jauhopääefektiä. Uskaltaisin siis kehottaa tummahiuksisia kokeilemaan tätäkin!

Tuoksut ovat Colab-tuotteissa isossa roolissa; kaupunkien mukaan nimetyt tuotteet kuvastavat tiettyä tunnelmaa ja niihin liitetyt tuoksumaailmat on tuotu esiin jo purkkien kivan yksinkertaisissa kuvioinneissa. Tuoksut ovat yhtä vahvoja kuin monille tutuissa Batisten kuivashampoissa. Jos ne ovat liian puuterisia ja toiveissa on huomattavasti kevyempi versio, kokeile sheer + invisibleä. Jos taas Batisten XXL Volume on lempparisi mutta se yksi ja sama tuoksu kyllästyttää, kokeile extreme volume -versioita! Colabin tuotteita löytää ainakin Sokokselta, Emotionista sekä Anttilasta.

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti