16.11.2015

Lumene New Neutrals


Tämä postaus on lojunut luonnoksissa liian kauan, mutta en halunnut jättää sitä kokonaan julkaisemattakaan! Lumenelta on tullut jo kimaltava Party Collection loppuvuoden juhliin mutta tämän vuoden syyskokoelma, New Neutrals, oli mielestäni niin onnistunut, että kyllä sekin vielä yhden postauksen ansaitsee - ihan koska huomasin tuotteiden olevan vielä myynnissä.  

lumene_newneutrals11

Kausituotteissa on siis se inhottava puoli, että niiden häipyessä kaupoista niitä ei ihan oikeasti enää saa. Siksi koitankin kirjoittaa kausikokoelmista niin nopeasti kun pystyn. Lumenen syyskokoelman kanssa nyt kävi vähän tyhmästi, mutta koska huomasin näiden tosiaan olevan vielä saatavilla, ajattelin vinkata omista lemppareistani! Kokoelmaan kuuluu neljä huulipunaa, neljä kynsilakkaa sekä kaksi luomiväriduoa.

lumene_newneutrals3

Luomiväriduot näyttävät ensivilkaisulla hyvin samansävyisiltä, eikö!
Pakkauksessa  on Lumenelle tuttua tummansinistä sekä hopeaa. Pidän siitä, että kansi on läpinäkyvä ja tiedän heti mihin tuotteeseen olen tarttumassa.

lumene_newneutrals1

Vasemmalla Syystaivas, oikealla Pajun varpu.
Molemmat ovat neutraaleja ruskeansävyjä sisältäviä duoja mutta silti hyvin erilaisia: Syystaivas on kylmänsävyinen ja Pajun varpuja lämminsävyinen. Jos siis tiedät, että jommat kummat sävyt sopivat kasvoillesi toisia paremmin, tiedät samantien kumpaan tarttua. Molemmat ovat kuitenkin hyvin helppoja luomivärisävyjä ja toimivat varmasti kaikilla. Luulen, että ruskeat ja vaaleanbeiget ovat suomalaisten naisten eniten suosimia luomivärisävyjä, joten Lumene on kyllä onnistunut tekemään näppärät duot!

lumene_newneutrals4

Koostumus on molemmissa samettinen ja etenkin tummat sävyt loistavat pigmenttisyydellään! Pakko sanoa, että yllätyin. Lumene on ollut minulle aina enemmän kasvomeikki- kuin silmämeikkimerkki. Ripsiväreistä en ole löytänyt merkiltä yhtään huipputapausta, kun taas Lumenen meikkivoiteet ja puuterit toimivat ihollani mielettömän hyvin!

lumene_newneutrals2

Tässä neutraalissa silmämeikissä on käytetty ainoastaan lämpimänsävyistä Pajun varpu -duoa. Vaaleaa sävyä koko liikkuvalla luomella sekä reilusti luomivaon yläpuolella kulmaluulle asti, tummempaa sävyä alaripsirajassa sekä ulkonurkassa luomivakoon häivytettynä. Tämän paletin huono sekä samaan aikaan hyvä puoli, riippuen meikkaajan mieltymyksistä; sävyt häivyttyvät keskenään lähes itsestään, tummalla sävyllä ei siis saa draamaattista jälkeä aikaan pehmeällä, harvahkolla silmämeikkisiveltimellä, jota monet käyttävät luomivaon varjostussävylle. Tartu tiheään ja litteään siveltimeen jos haluat pigmentin luomille sellaisena kuin se on swatchattuna. Hyvä puoli tässä tosiaan on se, että intensiivisyyttä on helppo kerrostaa ja aloittelevakin meikkaaja selviää helpolla kun tummankin sävyn rajat on vaivatonta häivyttää.

lumene_newneutrals7

Kokoelman huulipunat ovat Wild Rose -huulipunia eli jo aikaisemmista kokemuksistani huulilla miellyttäväntuntuisia punia! Vaikka sävyissä on mainio pigmentti, ne levittyvät huulille vaivattomasti ja tuntuvat kosteuttavilta. Ja tuoksuhan näissä on se tuttu, ihanan makea ja marjainen! 

lumene_newneutrals6

Syyssävyt ovat houkuttelevia ja kokoelman nimen mukaisesti neutraaleja - mutta pienellä twistillä. Vasemmalta oikealle: 13 Kanervia, 18 Lupiineja, 70 Kuulaus, 89 Kuunvalo.

lumene_newneutrals5

Swatcheissa yksi pyyhkäisy iholle!

lumene_kanervia2

Kanervia on lämmin roosa, kaunis ja moderni vaihtoehto arkipunaksi moneen meikkiin. Ei jätä yhtä kuultavaa pintaa kuin muut kokoelman sävyt. (Pahoittelen eri valaistuksessa otettuja kuvia..)

lumene_lupiineja1

Lupiineja on aivan ihana, liilaan vahvasti taittava viileä sävy! Harmi, että tämän levitys huulille ei ollut aivan yhtä vaivatonta kuin muiden sävyjen. Tai levityksessä ei sinänsä ollut taistelemista, mutta koin aina, että jälki ei näytä yhtä tasaiselta kuin muiden sävyjen kanssa, huomaatteko? Tämä muuten jätti väriä huulille poispyyhkimisen jälkeen huomattavasti enemmän kuin muut sävyt.

lumene_lupiineja2

Koska Lupiineja on hyvin viileä sävy, kokeilin yhdistää sen kylmemmällä luomiväriduolla tehtyyn silmämeikkiin. Silmissä siis Syystaivas samalla tekniikalla levitettynä kuin aiemmassa silmämeikkikuvassa Pajun varpu. Tämän duon tummempi sävy oli helpompi saada voimakkaampana esiin! Kummankin duon kanssa pohjustuksena minulla oli luomilla vain peitevoide ja meikki pysyi kauniina koko päivän.

lumene_kuulaus1

Kuulaus on jo lähellä peruspunaista, mutta hyvin helppo käyttää! Tämän levittyvyydestä pidin eniten. Tasaisen lopputuloksen saamiseksi ei juurikaan tarvinnut nähdä vaivaa.

lumene_kuunvalo1

Kuunvalo on kokoelman kevyin puna, sekä koostumukseltaan että sävyltään. Tuntuu huulilla lähes kiillolta mutta tuo kauniin murretun, rusehtavan sävyn huulille. Juuri näitä sävyjä en koe omaan väritykseeni helpoiksi, mutta haluaisin kyllä käyttää enemmän!

lumene_newneutrals10

New Neutrals -kokoelman kynsilakat on numeroitu mätsäämään kokoelman huulipuniin. Kynnet saa nyt siis superhelposti sopimaan meikkiin! Ykkönen sävyn eteen niin kynsilakoista löytyy punaan sopiva sävy. Kynsilakat ovat Lumenen Gel Effect -sarjaa eli mukavan paksulla, kermaisella koostumuksella tulevia lakkoja, joissa on se kätevä, leveä suti! Koostumuksista kaksi on "tavallisia" kiiltävän pinnan jättäviä GE-lakkoja, kaksi satin matt effect -lakkoja eli lähes matan, satiinisen himmeän pinnan jättäviä.

lumene_newneutrals9

Kuvassa kynsillä on jokaista lakkaa kaksi ohutta kerrosta. 189 Samettiyö on tumma, viininpunaisen ja ruskean yhdistävä moderni mattalakka. 170 Tummaa viiniä on klassiseen punaiseen tarttuvan valinta kiiltävällä pinnalla. 118 Syysluumu ei ole yhtä liila kuin mitä siihen sopiva huulipuna antoi odottaa mutta kaunis, viileähkö mattalakka kuitenkin. 113 Ruusupuu tuo mieleen siihen sopivan huulipunan mukaisesti kanervat. Upea syyssävy!

lumene_newneutrals8

Tästä vielä näkee tuon ylempänä esittämäni pienen valituksen; toivoin, että huulipunaan 18 sopiva kynsilakka olisi ollut lähempänä punan sävyä, muissa sävyt osuvat enemmän yksiin. Kynsilakat ovat kestäneet minulla muutaman päivän vastalakatun näköisinä, sen jälkeen kulumaa on alkanut tulla kärkiin, kuten minulla kaikkien lakkojen kanssa. (Tiedän käyttäväni kynsiä liikaa työkaluina!) 

Kaiken kaikkiaan kokoelma on mielestäni kaunis ja mikä tärkeintä, ilahduttavan käytännöllinen! Kuten jo varmasti arvasitte, luomiväreistä viileämpi kaksikko eli Syystaivas oli enemmän minun mieleeni, huulipunista Kuulaus taisi kiilata täpärästi kärkeen, kynsilakoista suosikkia oli vaikea valita! Ruusupuu on kuitenkin ollut jo muutamaan otteeseen kynsilläni, joten käyttökertojen perusteella pakko varmaan sanoa sen vieneen voiton.

  Kuka muu ihastui Lumenen syyskokoelman sävymaailmaan? Lemppareita?


Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

10 kommenttia:

 1. Tummaa viiniä on ollut kynsillä useamman kerran, tykkään siitä mielettömästi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin on kyllä mielettömän kaunis sävy! Äitikin taisi jo lainata.. :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Ja ihania on meikitkin ;) Varsinkin noista huulipunista oon tykännyt paljon. Lumenen huulipunien laatu yllätti mut kunnolla! Lakat oon jo pitkään kelpuuttanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia! ♥
   Minäkin olen vähän "järkyttynyt" Lumenen huulipunien laadusta! :D Raspberry Miracle -punat olivat minulle eka shokki ja nyt kun olen huomannut, että nämäkin ovat älyttömän mukavia huulilla..! Täytyy ehkä hankkia lisää :)

   Poista
 3. Oi että tämä oli ihana kokoelma ❤️ Kaikki kelpaisu, Kuunvalo huulipuna ehkä ihanin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan tosi onnistunut kokoelma Lumenelta! ♥

   Poista
 4. Ihastuin näihin ihan todella, ite rakastuin tuohon Lupiineja-punaan ihan liiaksikin :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole sellaista kun liikaa - ei määrässä tai innostuksessa - kun on kyse huulipunista ;D

   Poista
 5. Multa löytyy Lupiineja-huulipuna! :) Sitä sai jo keväällä kaupoista :) Tuoksuu aivan ihanalta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, ai sai! :) Näissä on kyllä tuoksua myöten onnistuttu!

   Poista