12.12.2015

JKL-Blogien pikkujoulut


Viime viikolla JKL-BLOGIT sekä Adtraction Suomi järjestivät Jyväskylän seudun bloggaajille ihanan rennot after work -pikkujoulut. Kurjan synkästä säästä oli mukavaa päästä sujahtamaan tunnelmalliseen illanviettoon.

jklpikkujoulut5

Pikkujoulut järjestettiin Bohossa, jonka olen jo aiemmin todennut tosi viihtyisäksi paikaksi, suosittelen tutustumaan! Bohon kabinettiin mahtui hyvin parikymmentä bloggaajaa heilumaan kameroiden kanssa. 

jklpikkujoulut6

Adtractionin Lila kertoi meille heidän toiminnastaan samalla kun tarjolla oli Bohon puolesta glögiä, marinoitua tofua, viikunaa vuohenjuustomoussella sekä suklaata.

jklpikkujoulut1

Blogipikkujoulut ovat mukavia paitsi siitä syystä, että niissä tapaa ihania ihmisiä ja tutuille blogeille saa "kasvot", myös siksi, ettei kameran kanssa heilumista kukaan varmasti katso vinoon! :D 

kuva Juulia S.
Pönötys hei! Oliskohan tässä syy, miksei blogissani ole asukuvia.. Huvittavannäköisen pönöttäjän kanssa tyylikkäämmät Marianne, Kia, Juulia ja Anni.

kuva Katja Vuori / Valkoisen vuoren rinteillä
Ja samaan kuvaan mahdutettuna koko poppoo. Suurinta osaa paikalla olleista en ollut aiemmin tavannut ja olikin ihanaa päästä tutustumaan paikallisiin bloggaajiin. Tämä kuva löytyy muuten myös JKL-BLOGIT -Facebook-sivulta, jossa siihen on tagattuna blogeja, kurkkaa täältä jos kiinnostaa kuka on kuka!

jklpikkujoulut4

Pikkujoulujen sponsoreina olivat The Body ShopVILA, Go4Fit sekä Tanstore. St. Morizin moussen olen jo aiemmin todennut tosi toimivaksi (ihanan pronssinen sävy!) ja TBS:n Glazed Apple -tuoksuun rakastuin viime jouluna, onneksi se tuotiin myyntiin tänäkin vuonna! Jos sinäkin tykkäät, kannattaa ensi viikolla olla täällä blogissa silmät auki...

Mutta jo nyt jotain teillekin:
VILA Jyväskylä tarjoaa lukijoille -20% yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta koodilla 21108. Koodi on voimassa 31.1.2016 asti ja vain Jyväskylän Torikeskuksen liikkeessä. The Body Shopin verkkokaupasta taas saa 10% alennusta koodilla AK1CBCU8. Tämäkin koodi on voimassa 31.1.2016 asti.

1 kommentti:

  1. Oli kyllä kiva ilta ja ihan ehdottomasti on järjestettävä hiukan enemmänkin tälläistä tapahtumaa! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista