12.12.2015

Joulumaa


Kävin eilen hakemassa lisää joulufiilistä Saaren joulumaasta. Olisinpa tajunnut ottaa kameran mukaan! Onneksi puhelin sentään kulkee aina mukana.. Joulumaassa käyminen on muodostunut tärkeäksi osaksi joulunaikaa ja käynkin siellä usein pari kertaa samana vuonna... Tänä vuonna joulumaa on auki 11.-16.12., arkisin klo 10-19 ja viikonloppuna 10-18. 

joulumaa3

Vanhempani asuvat Etelä-Suomessa ja Lahden sekä Mäntsälän alueella tulee ajeltua melko usein. Jos jonkun teistä reitti kulkee ensi keskiviikkoon mennessä Lahden kautta pääkaupunkiseudulle, suosittelen lämpimästi kurvaamaan motarilta pois vanhalle tielle ennen Mäntsälää! Keudan puutarha-, maatalous- ja eläintenhoito-opiskelijat ovat taas rakentaneet tunnelmallisen joulumetsän. Joulumetsän ihanien eläimien lisäksi Saaren joulumaasta löytyy torimyyntipuoli, josta voi löytää kivoja joululahjoja sekä kukkamyynti ja kahvio.

joulumaa1

Joulumaan kirkossa voi myös käydä kuuntelemassa joululauluja, kurkkaa aikataulu täältä! Tapahtumalla on muuten myös oma Facebook-sivu, jota kannattaa käydä kurkkimassa. Eläinkierrokset ovat ilmeisesti olleet tosi suosittuja! Kukkasidonnasta kiinnostuneet; tiistaina ohjelmassa on ainakin floristiikan opiskelijoiden kukkasidontakilpailu.

joulumaa2

Tänä vuonna Joulumaa on sen verran aikaisin, että joulukukkia ei juurikaan tule puutarhalta ostettua, mutta on niitä vaan silti mukavaa käydä ihailemassa! Ja nuo kauniit asetelmat..! Joulumetsän puolella voivat tuttivieroitusta tekevät muuten käydä lahjoittamassa tutin possuvauvalle, kuinka söpöä :)

Onko jollekin Saaren joulumaa jo tuttu?
Entä onko ehkä teidän asuinpaikkanne lähellä joulutunnelmaa herättelevä paikka tai tapahtuma, josta haluat vinkata kommenttien puolella muille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti