19.12.2015

Sinisilmäinen


topvue3

Muistatteko intoiluni uusista silmistä kahden kuukauden takaa? Sain Alensalta värilliset piilarit kokeiluun ja innostuin siitä, että silmäni olivat kerrankin jonkin väriset - oma silmienivärihän on tumma harmaa, jossa näkyy valaistuksen mukaan sinistä ja vihreää. FreshLookin turkoosit linssit olivat kivaa vaihtelua mutta tässä kuussa käyttöön ottamani TopVuen linssit vielä kivemmat!

topvue11

Nykyään olen iloisesti näin sinisilmäinen!

topvue5

Ensimmäiset testaamani linssit olivat minulle ennestään tutun merkin eli FreshLookin, nämä siniset sen sijaan TopVuen, jonka piilareita en ole aiemmin kokeillut.

topvue4

TopVue Color -piilarit löytyvät täältä, valitsin Alensan mukavan väen suosittelemana nämä linssit sävyssä True Sapphire koska nämä mukavasti peittävät linssit korostavat silmieni sinisyyttä ja sitä väriähän minä olen kaivannut näihin epämääräisensävyisiin silmiini.

topvue10

Koska käytän piilareita likinäkönikin takia, valittiin minulle luonnollisesti vahvuuksilla olevat linssit. Kuten monella merkillä, TopVuellakin on myös ilman vahvuuksia olevia linssejä jos sellaiset haluaa vain ulkonäön vuoksi.

topvue7

Silmäni lilluivat nätisti foliopakkauksissaan. Kuten ekassa kuvassa (sekä siinä aiemmassa Alensa-postauksestani) näkyi, sain suloisen pinkin piilarikotelon linssien säilytykseen sekä piilarinesteen ja kosteuttavat tipat, jotka ovat usein tarpeen piilareiden käyttäjälle. Kuukausilinssit säilytetään aina piilolinssinesteessä ensin puhdistaen linssit sillä. Kuten parin kuukauden takaisessa postauksessa mainitsin, suosittelen käymään optikolla linssiensovituksessa jos piilareita on hankkimassa ekaa kertaa. Etenkin jos silmiin tökkiminen tuntuu inhottavalta, on hyödyllistä hakea neuvot optikolta, joka voi näyttää kädestä pitäen linssien käsittelyn.

topvue9

Läheltä katsottuna värilliset piilarit toki erottaa. Peittävissäkään piilareissa väriä ei luonnollisesti ole keskiosaan päin mentäessä ja kirkkaan valon edessä pupillin ollessa pieni, näkyy oma, harmaa silmieniväri tietenkin keskeltä. "Normaalissa" valaistuksessa silmäni näyttävät kokonaan sinisiltä. TopVue-linsseissä on tummempi rengas ulkoreunassa, mikä saa silmät näyttämään isommilta ja tuo katseeseen kirkkautta ja syvyyttä.

topvue2

Koska silmieni väri vaihtelee paljon ympäristön valaistuksen mukaan, eivät kaikki ole edes huomanneet, että käytän värillisiä linssejä! Kuvissa efekti tietenkin korostuu, joten näistä kyllä huomaa heti, ettei väri ole oma. Olen tykännyt tosi paljon siitä, miltä silmieni väri näiden kanssa näyttää - sehän riippuu paljon käyttäjän omasta silmienväristä - ja vielä enemmän siitä, kuinka mukavat nämä linssit ovat! Värilliset piilarit tuntuvat aina erilaisilta kuin tavalliset, näkökentässä saattaa aina silloin tällöin vilahtaa sumeutta värillisen osan takia. Nämä ovat kuitenkin jo todella lähellä älyttömän mukavia kertakäyttölinssejäni, joita normaalisti käytän ahkerasti!

topvue12

Käyttömukavuutta lisää tietenkin tällaisille herkille silmille sopiva, kosteuttava piilarineste sekä kosteustipat silmille. Gelonelta löytyy molemmat todella hyvällä hinta-laatusuhteella! Gelonen tipat sopivat herkillekin silmille ja auttavat tehokkaasti silmien kuivuuteen, jota saattaa esiintyä myös piilolinssien käyttämisen yhteydessä. Käytän itse tippoja ennaltaehkäisevästi säännöllisesti myös silloin kun silmät eivät tunnu kuivilta. 

topvue8

Tässä kuvassa olen silmäni kanssa luonnonvalossa ja piilari näyttää enemmän siltä kuin se normaalistikin näyttää silmässäni kun edestä tuleva valo ei ole kova. Sinisyys tulee vielä voimakkaammin esille kun silmämeikissä käyttää lämpimiä, oranssiin taittavia sävyjä vastaväriperiaatteen mukaisesti.

Olen tykännyt olla sinisilmäinen. Muutos omaan väriini verrattuna ei ole liian suuri ja lapsena silmissäni oli paljon enemmän sinisyyttä, joten koen tämän värin aika luonnolliseksi ja helpoksi itselleni. En keksi valitettavaa näistä linsseistä - päin vastoin; se, että aion tilata omilla rahoillani samanlaiset uudestaan ensi vuoden puolella, kertoo jo varmasti paljon!


Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

5 kommenttia:

 1. Sininen on hän! Söpö <3

  Mä en vaan tajua miten saat joka kerta noi sun alaripset noin nätisti maskaroitua (lol) D:!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ !
   Mun alaripset on hei yleensä helpompi meikata ku yläripset :'D Eivät mee solmuun samalla tavalla, ei oo reilua...

   Poista