28.1.2016

Uusi Clarins Joli Rouge Brillant


Clarins hallitsee mukavat huulimeikkituotteet. Merkin Instant Light Natural Lip Perfector ei ole syyttä supersuosittu ja herkullisesta kiillosta on tehty jo balm-versiokin. Niin ja löytyypä Instant Light -sarjasta trendikäs huuliöljykin! Rouge Eclat -huulipunat kuuluvat merkin pigmenttisimpiin puniin mutta nekin ovat mielestäni todella miellyttäviä käytössä! Nuo satiinipinnan ja voimakkaan värin jättävät huulipunat muuten taistelevat myös ikääntymisen merkkejä vastaan. Sanomattakin selvää, että saatuani testiin Clarinsin huulimeikkiuutuuksia, olivat odotukset kovat.

clarins_jolirougebrillant1

Paitsi että Clarinsin Joli Rouge Brillant -huulipunat ovat uudistettu, on Instant Light -sarjaan tullut uusi tuote: Instant Light Lip Perfecting Base -huultenpohjustaja. Tätä mielenkiintoista huulimeikin pohjustajaa tutkin hieman myöhemmin omassa postauksessaan. 

clarins_jolirougebrillant8

Joli Rouge Brillant -huulipunien koostumus on uusittu ja markkinoille tuodaan 12 uutta, herkullista sävyä herkistä roosansävyistä vahvempiin punaisiin. Huulipuniin on lisätty hienojakoista helmiäistä sekä uusi shine booster+ -yhdiste tuomaan huulille kaunista kiiltoa ja valoa heijastavan pinnan. 

clarins_jolirougebrillant9

Tämä hoitava huulipuna - sanoisin jopa kiiltopuna - sisältää mm. luomusuolayrttiä, joka kosteuttaa tehokkaasti ja parantaa huulten muotoa saaden ne tuntumaan pehmeiltä, mangoöljyä ja proseramideja, jotka hoitavat, pehmittävät sekä ehkäisevät kosteuden haihtumista huulilta, ja peptidejä, jotka aktivoivat kosteustasapainoa ylläpitävän hyaluronihapon muodostumista.

clarins_jolirougebrillant11

Huulipunien koostumus on oikeasti mukava. Kuivahuulisena rakastan kosteuttavia kiiltopunia (vaikka mattapunien perään usein haikailenkin) ja nämä tuntuvat huulilla pehmeiltä huulivoiteilta. Tuntuma on liukas, joten luonnollisesti mitään pitkäkestoisia punia nämä eivät ole. 

clarins_jolirougebrillant4

Koska kevyiden kiiltopunien saralta etsin jatkuvasti uusia, mukavia arkipunia käyttööni, kallistuin kokoelman vaaleisiin, luonnollisiin sävyihin. Sain testailtavakseni sävyt 03 Guava, 25 Rose Blossom sekä 29 Tea Rose.

clarins_jolirougebrillant5

Huulipuna on suunniteltu seuraamaan huulten muotoa ja puikoissa onkin pieni "mutka" vinoonleikatussa pinnassa tehden levityksestä superhelppoa. Ainakin näin uutena tuo muoto istuu kätevästi huulille ja huulipunaa on helppo lisätä ilman peiliäkin. Voimakaspigmenttisten punien kanssa en sellaista uskaltaisi tehdä, mutta näillä se onnistuu!

clarins_jolirougebrillant14

Pakkaukset ovat Clarinsille tyypillisesti kullanväriset ja simppelin tyylikkäät. Pyöreän hylsyn korkissa on pieni "lovi" C-logolle. Sävyjen nimet ja numerot löytyvät pohjasta. Suuren määrän huulipunia omistavat ehkä toivoisivat, että sävyt erottaisi toisistaan jo pakkauksen perusteella, ehkä tuon sävyn nimen sisältävä tarra voisi olla huulipunan sävyn mukainen, vaikka punainen toki on Clarinsin väri..

clarins_jolirougebrillant3

Vasemmalta oikealle 03 Guava, 25 Rose Blossom, 29 Tea Rose. Luonnonvalo heijastuu punasta kauniisti ja värin intensiteettiä voi säädellä levittäessä; yksi, kevyt sipaisu tuo hennon kerroksen väriä, muutaman kerran punaa ees taas kuljetettua väriäkin tulee jo mukavasti! 

Äärettömän miellyttäväntuntuisen koostumuksen lisäksi näissä huulipunissa on toinenkin seikka, jonka ansiosta niihin tulee helposti tartuttua: tuoksu! Punaisista hedelmistä ja marjoista saatu tuoksu on herkullisen makea ja siitä tulee mieleen jotkin vadelmakarkit.. nam!

clarins_jolirougebrillant12

03 Guava on aavistuksen ruskeaan taittava, lämmin nude. Kaunis, luonnollinen sävy, jonka kuvittelisin hieman tummempi-ihoisille helpoksi arkisävyksi. Punassa näyttää olevan kahta muuta kokeilemaani sävyä enemmän helmiäistä mutta huulilla se ei toistu minään glitterisennäköisenä kimalteena.

clarins_jolirougebrillant13

25 Rose Blossom on vaalea, viileä, läpikuultava (no kuten kaikki JRB-punat) pinkki. Tämä huutaa kevättä! Kauniin kermainen koostumus ja helppo valinta pinkiksi huulipunaksi. Jos kevääksi tekee mieli jotain tyttömäistä huulille mutta pinkit huulipunat pelottavat, kokeile tätä!

clarins_jolirougebrillant6

29 Tea Rose on aikalailla täydellinen nude-huulipuna. Tämä roosaan taittava vaalea beige  ei saa näyttämään elottomalta vaikka onkin hyvin vaalea. Kaunis kiilto tuo eloa ja neutraali nude sopii meikin kuin meikin kanssa. Tämä sävy hyppäsi samantien käsilaukkuuni varapunaksi: käytän tätä jopa huulirasvan sijaan tuomaan kosteutuksen lisäksi tasaisen, hennon sävyn huulille. Lempparini!

Paitsi että Joli Rouge Brillantin koostumusta ja sävyvalikoimaa on uudistettu, on myös sen pakkauksen painoa vähennetty 25%:lla, mikä vähentää kasvihuonepäästöjä 9%. Mukava luonnonsuojelullinen aspekti, jolla on jo vähän merkitystäkin kun tarkkaillaan Clarinsin punien myyntimäärää. Uudet Joli Rouge Brillant -huulipunat tulevat myyntiin helmikuussa eli todennäköisesti - ja toivottavasti - ihan lähipäivinä ja suositushinta on 25€. Etenkin huulten kuivuudesta kärsivät kohtalontoverini, menkää tutustumaan!


Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

19 kommenttia:

 1. Oi mitä keväisiä herkkuja <3___<3 mä oon ihan hurahtanut kaikkiin ruskeaan taittaviin huulimeikkeihin, eli oma suosikki ehdottomasti 03 Guava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että nämä tulee olemaan mun kevään käytetyimmät huulipunat.. Guava sopis sulle varmasti ihan mielettömän hyvin!

   Poista
 2. Clarinsin kevät on kyllä ihana <3 Itsellä testissä myös muutama tuote mutta ei kuitenkaan näitä. Jään odottamaan tuosta pohjustuksesta juttua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clarinsilta vaikuttaa kyllä tulevan nyt keväällä kaikkea ihanaa! ♥ Pohjusta vaikuttaa ainakin ensi kokeilujen perusteella hyvältä... :)

   Poista
 3. Upeita sävyjä ja koostumuskin vaikuttaa juuri siltä mitä minä haluan huulipunilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä on kyllä minullekin tosi mieleinen koostumus - älyttömän helppo ja mukava arkipuna!

   Poista
 4. Kauniita sävyjä, musta Tea Rose on jotenkin ihan sua! <3

  VastaaPoista
 5. Mun lemppari punalaatu (joskin omistan vain vanhanmallisessa hylsyssä olevia). Kiva tuote kohtuu hintaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clarins tekee kyllä mahtavia huulipunia, nyt ihan ihmettelen, miksi en oo kokeillut jo niitä kaikkia.. :D

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Minuunkin upposi ihan täysin! ♥ Ja niin mukavia käyttää kuivillakin huulilla!

   Poista
 7. Niin ihanan värisiä kaikki, Clarinsin punat ovat niin ihanan tuntuisia kuin kuvailitkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Clarinsilla kyllä osataan nämä huulimeikit!! :)

   Poista
 8. Guava olisi itselleni mieluinen, jonka hankkimista harkitsen vakavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi muuten sopia sulle tosi hyvin! Käy ihmeessä tutkimassa kun tulee kaupassa vastaan ;)

   Poista
 9. En kestä! Valitsin noi ihan samat värit! Ja ne näyttää ihan erilaisilta sulla kun mulla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en itse asiassa edes valinnut ite näitä sävyjä, kunhan mainitsin mistä tykkään - Anne on hyvä näissä jutuissa!! ♥ :D Ja voin kyllä uskoa, että näyttävät sulla IHAN erilaisilta, ainakin sen perusteella miten muut meidän vertaamat punat on eronnu meidän ihoilla :'D

   Poista