3.1.2016

Uusia alkujaVuodenvaihteesta toipumiseen tarvitsemani ajan perusteella voisi luulla, että uudenvuoden aattoni olisi ollut vähän railakkaampikin kuin mitä se oli! Joulukuu väsytti, vaikka ihana olikin. Lupaukseni ensi vuodelle onkin olla parempi ajankäyttäjä. Uudenvuoden lupaukset ovat aina olleet minulle vähän nääh mutta uuden kalenterin avaaminen tuntuu aina kuitenkin uudelta alulta, jolloin omalle mielelle on helpompi ujuttaa tavoitteita ja toiveita muutoksesta. Ajankäyttöön liittyen suurinta muutosta aion yrittää unirytmin saralla: oikeasti aikaisemmin nukkumaan! Ja säännöllisesti. Viikonloppuisin on tullut helposti valvottua ihan liian myöhään eikä migreenikään tykkää epäsäännöllisestä unirytmistä. 
Paukkuarka Nalle lähti aatoksi rauhallisempaan paikkaan kun me vietettiin rento vuodenvaihde kaveriporukalla. Ne viime postauksessani näkyneet hius- ja meikkisuunnitelmat? No meikin toteutin aikalailla suunnitelmien mukaan mutta arvatkaa ehdinkö tehdä hiuksilleni mitään.. Haha! Kimallenauha on siis edelleen testaamatta. Meikkini oli sinertävä, hopeinen ja glitterinen - Zaran yönsiniseen, kimaltelevaan samettimekkoon sopien. Elegant Touchin kynsitarrat länttäsin valkoisen pohjan päälle vasta aattoiltana.
1.1. on minun ja poikaystäväni vuosipäivä. Molemmat ihan rättipoikkiväsyneinä ihan paras tapa viettää päivää oli peittokasassa löhöten ja Madagascarin pingviineille hekotellen. Pienen karvakasan tietenkin tunkiessa väliin yhden yön eron jälkeen! 

Entä nämä pari viime päivää? Jääkiekkoa, herkuttelua ja kauniin pakkasilman ihastelua. Uusi vuosi on ollut ihanaa aloittaa rennosti, ilman mitään hoppuilua. Ehdin häslätä ja höseltää taas ihan pian.

Teettekö te uudenvuoden lupauksia?

8 kommenttia:

 1. Mitään varsinaisia lupauksia en tehnyt mutta sellaisen pienen päätöksen tein, että tänä vuonna nuo kirot karisee keinolla millä tahansa. Liikunta on otettava taas säännöllisenä kalenteriin kun sitä ei siellä viime vuonna kovin paljoa näkynyt. Olen aikaisemmin ollut urheilullinen ihminen ja kaipasin sitä viime vuonna ja ajan vähyys iski, tänä vuonna tulee muutos siihen :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä Hanna! :) Kyllä se muutos onnistuu, kun motivaatiota löytyy!

   Poista
 2. Minä lupasin olla tänä vuonna onnellinen <3

  VastaaPoista
 3. En itse harrasta lupauksia mutta teen tavoitteita ja haasteita :-) Nytkin tämän vuotiselle listalle pääsi muutama juttu mitä innoissani lähden toteuttamaan. Superhienot noi kynsitarrat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilaisten tavoitteiden ja haasteiden asettaminen tuokin hyvän alun uudelle vuodelle! Tsemppiä uuteen vuoteen Emmi :) Kynsitarrat olivat kyllä kivannäköiset - ja helpot käyttää!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Mima, mäkin ihastuin niihin! :) Tosi helpot laittaakin vielä!

   Poista