18.2.2016

Duroy Brush Wash


Kotimainen Duroy toi loppuvuodesta markkinoille kätevän apuvälineen meikkisiveltimien pesemiseen! Olen aiemmin miettinyt Sigman "pesukintaan" tai -maton hankkimista mutta jättänyt ne hankkimatta mukamas hankalan saatavuuden takia (nythän Sigmaa saa helposti mm. elevenistä). Olin siis innoissani kun minulta kysyttiin halukkuutta testata suomalaisen Duroyn Brush Washia, siveltimien minipesukinnasta!

duroy_brushwash2

Uuden Brush Washin lisäksi Duroylta löytyy myös sivellinsaippua, joka poistaa meikin tehokkaasti siveltimistä mutta ei kuivata luonnonkarvasiveltimiäkään. Saippuassa on vahvahko mutta minusta tosi miellyttävä tuoksu! Sellainen pehmeä ja no, saippuamainen.

duroy_brushwash4

Brush Wash on oikeasti helpottanut ja nopeuttanut meikkisiveltimieni pesu-urakkaa. Pienen kintaan pinnalla on pehmeitä uria sekä nystyröitä, jotka auttavat pesemään siveltimen aivan sen tyvestä asti ehkäisten lian ja rasvan kerääntymistä sivellinkarvojen tyveen. Hämmentävää, miten paljon tämä pikkuinen silikonikinnas vaikuttaa siveltimien puhdistamiseen! 

duroy_brushwash5

Siveltimet kastellaan ensin haaleassa vedessä, pyöritellään sivellinsaippuassa ja sen jälkeen Brush Wash -kintaassa. Tämä toistetaan kunnes pesuveteen ei irtoa enää ollenkaan väriä. Luomivärisiveltimet puhdistuvat tällä aivan hetkessä, harvoin olen tarvinnut edes kahta vaahdotusta. Kasvomeikkisiveltimet eli kaikki isompikokoiset siveltimet tuntuivat aluksi kömpelöltä pestä näin pientä kinnasta vasten. 

Brush Wash on pieni ja pidän sitä usein yhden sormen varassa. Vähänkin isompia kasvomeikkisiveltimiä vaahdottaessa pesuvettä menee väkisinkin myös onton kintaan sisälle, mikä ei sinänsä tietenkään haittaa mutta tekee hommasta vähän hankalantuntuista. Meikkivoidesiveltimetkin saa kyllä tällä nopeammin puhtaaksi verrattuna perinteiseen kämmentä vasten hankaamiseen mutta toivoisin Duroylta myös isompaa versiota tästä tuotteesta! Luomivärisiveltimet on suorastaan ilo pestä tämän kanssa, haluan kokea sen saman isojenkin siveltimien kanssa!

duroy_brushwash3

Siveltimethän kannattaa sitten muistaa laittaa kuivumaan aina lappeellaan tai mikä parasta, ylösalaisin niin sivellinkarvojen liimaukset eivät kärsi. (Sigmalla muuten on nykyään tähänkin ratkaisu, jota himoitsen..) Niin ja jos teiltä löytyy meikkisiveltimiä - tässä tapauksessa yleensä aitokarvaisia - joiden karvat alkavat hapsottaa pesun jälkeen, kurkkaa tämä vinkki viime elokuulta! 

Duroy Brush Wash on myynnissä ainakin Stockmann-tavarataloissa. Hinta on 13,90€, sivellinsaippuan hinta 4,10€. 


Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

10 kommenttia:

 1. Kannattaa kokeilla laittaa ne ylösalaisin kuivumaan ponnarin avulla johonkin vaakatasossa olevaan juttuun (olipa selkee). Siis siten, että normiponnarilla (ei puhelinponnari) sitoo ne esim. vessassa olevaan vaatteiden kuivaustankoon tai pyykinkuivaustelineeseen kiinni. Kukkaroystävällinen tapa kuivattaa sudit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kappas, pitää varmaan kokeilla, kiitti vinkistä! Tosin siveltimiä on sellanen määrä että hermot (tai ponnarit) ei kyllä riitä kaikkien kanssa askartelemiseen.. :D

   Poista
 2. Heips..Minulle on matkalla tämmönen ihanuus,vilkaseppa tätä:-) t:Tiina

  http://www.ebay.com/itm/Makeup-Cosmetic-Washing-Cleaning-Brush-Tool-Silicone-Cleaner-Glove-Scrubber-US-/231807044505?hash=item35f8c6cb99:g:kXQAAOSwwPhWjyiO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin kuullut, että eBay on nykyään pullollaan jotain vastaavia! Ainakaan vielä en noihin kopioihin oo sortunut, saa nähdä mitä jatkossa... :'D

   Poista
 3. Oon itekki tuon tapaisen ebaystä oisko ollu euron paikkeilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän hillitä itseni ja pysyä kaukana eBay-versioista :D

   Poista
 4. Olen laiska pesemään siveltimiä, joten tämä olisi varmasti iso apu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kyllä nopeuttaa sitä kivasti, suosittelen! :)

   Poista
 5. Vaikuttaapa kätevältä! Aiemmin mun suhtautuminen näihin on ollut sellainen "näääh", mutta nyt tajusin tarvitsevani pesukinnasta, mieluiten mahdollisimman isoa. Mulla kuivuu kädet sivellinten pesussa talvella ja joku tällainen kinnas voisi auttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samat fiilikset! Silloin kun Sigma aikoja sitten lanseerasi ekan kintaan, naureskelin vaan koko idealle ja "patakintaan" hinnalle :D

   Poista