15.3.2016

Tunnusmeikkini


Elisa haastoi minut tekemään tunnusmeikkini eli meikin, josta minun meikkaustyylini tunnistaisi. Tämä signature look syntyy yleensä kuin itsestään ja sen saattaisi erottaa saman ihmisen tekemäksi jonkun toisenkin kasvoille tehtynä. Elisan haasteeseen kuuluu viisi kysymystä.

signature1

1. Millainen on tunnusmeikkisi? 
Minulle ominaisin meikki sisältää hillitysti väriä ja enemmän kuultoa kuin mattapintaa. Silmämeikissä on useammin lämpimiä kuin kylmiä sävyjä ja kaikki on häivytelty mahdollisimman pehmeäksi. Peittävä pohja, heleyttävä viimeistelypuuteri, varjostukset, kulmat ja neutraali silmämeikki.

2. Mitä korostat erityisen paljon tunnusmeikissäsi? Entä mikä jää vähemmälle? 
Pohja, kulmat ja ripset, kolme minulle tärkeintä! Silmiä korostan enemmän kuin huulia; huuli"meikkinä" toimii näin kuivahuulisella usein pelkkä huulivoide.. Silmiäkin enemmän panostan kuitenkin pohjaan. Pidän melko peittävistä meikkivoiteista ja rakenteellisesti tummat silmänaluseni sekä punoittavat kohdat kasvoillani kaipaavat peitevoidetta. Puuteroin kahdella erilaisella puuterilla ja varjostukset harvoin jäävät pois. Poskilla on usein poskipunan sekä korostuspuuterin yhdistelmä.

signature6

3. Mikä on koko meikin tärkein juttu?
Tähän taisinkin jo vastata mutta pohja! Haluaisin kyllä sanoa myös kulmat (joita olen muuten kuvien ottamisen aikaan yrittänyt kasvattaa ja olla siistimättä, kamala projekti!), mikä näkyy hätämeikissänikin; jos aikaa on kahdelle meikkituotteelle, tartun peitevoiteen jälkeen kulmakynään suomalaisten rakastaman ripsivärin sijaan. 

4. Jos saisit kehittää oman meikkituotteen tai -sarjan pohjautuen omaan tunnusmeikkiisi, millainen se olisi? Oi! Minun meikkisarjassani olisi hempeitä sävyjä, kauniita korostustuotteita ja maailman paras peitevoide tummille silmänalusille :D Kompakti paletti, jossa olisi vaalea helmiäissävy korostuksiin kasvoille sekä silmämeikkiin, neutraali vaalea beige varjostuksiin, lämmin mattaruskea ja hohtava pronssi silmämeikkiin sekä suloinen, persikkaan taittava vaaleapunainen poskipuna. Kulmakynästä löytyisi myös oikeasti viileänvaalea beige, ripsiväri olisi ennen kaikkea pidentävä, pohjatuotteista pitäisi löytyä kalmankalpeillekin sopivat sävyt, huulipunien osalta pitäisi kaikille löytyä se oma, täydellinen nude-sävy.. Mä haluan oman meikkisarjan!

signature8

5. Minkä haluaisit nostaa oman tyylisi pohjalta seuraavaksi supertrendiksi?
Korostustuotteet nyt ovat jo maailmanlaajuisesti trendi mutta edelleen näen kyllä enemmän mattakasvoisia kavereita kuin kuulaita kasvoja, suomalaiset tuntuvat pelkäävän kasvojen kiiltelyä vähän liikaakin! Korostustuotteiden valikoima ainakin markettipuolella on tosin melko köyhänlainen, toivoisin kaikenlaisia kuulto- ja korostustuotteita kaikkialle enemmän! Hehkua hehkua!

Kuvien meikissä käytetyt tuotteet:

signature3

Sensai Smoothing Water Make-Up Base
MAC Studio Sculpt SPF15 Foundation NW15
Tarte Amazonian Clay 12-Hour Full Coverage Foundation SPF15 Fair Sand
Rimmel Match Perfection Concealer Ivory
Bobbi Brown Corrector Porcelain Bisque

signature4

e.l.f. High Definition Undereye Setting Powder Sheer
MAC Mineralize Skinfinish Natural Light Plus
Make Up Store Microshadow Smog
The Balm Cindy-Lou Manizer

signature9

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Taupe
Catrice Lash/Brow Designer
Oriflame The One Volume Blast Mascara Black*
Milani Liquid Eye Liquid-Like Eye Liner Pencil Black
NYX Butter Gloss Fortune Cookie

signature7

Make Up Geek Eyeshadow
Shimma Shimma, Vanilla Bean, Beaches & Cream, Créme Brulee, Cocoa Bear

Kiitos Elisalle hauskasta haasteesta, minä heitän tämän eteenpäin kolmelle J:lle eli Jonnalle, Janetille sekä toiselle Jonnalle! Olisi kiva kuulla kommenttien puolella myös muiden tunnusmeikkityyleistä! 

* tuote saatu blogin kautta

8 kommenttia:

 1. Voi kiitos muru haasteesta ♥ Todellakin otan vastaan :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava postausidea, taidan napata tämän ja toteuttaa joskus kun on aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, odotan sinunki postausta!! :)

   Poista
 3. Kiitos haasteesta, ilman muuta mukana. :)

  VastaaPoista
 4. Eteerisen kaunis meikki <3 Huomioni kiinnittyi siihen, että korostat ihanalla tavalla alaluomia! Millä teit alarajaukset? Koen, että ne sopivat hyvin mullekin, mutta en jotenkin osaa kiireessä tehdä nättejä alarajauksia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Salla! ♥ Käytin alaripsirajaan samaa lämpimänruskeaa luomiväriä mitä levitin kevyesti luomivaon ulkonurkkaan, teen tuon usein ja käytän siihen viistopäistä rajaus-/kulmasivellintä :)

   Poista