14.5.2016

Jeanious!


Löysin sinisen kynsilakan ihanuuden muistaakseni toissakeväänä ja sen jälkeen lähes kaikki sinisensävyt kynsillä ovat minulle yhtä kuin kesä. Viime kuussa kauppoihin tullut Isadoran kevätkokoelma sisältää kuusi kausisävyä, jotka varmasti vetoavat sinisestä pitäviin!

isadora_jeanious

Isadoran Jeanious-kokoelman sävyt ovat saaneet innostuksensa eri farkkukuoseista, siitä hauska nimileikki. Olen Isadoran Wonder Nail -kynsilakkojen fani niiden loistavan koostumuksen sekä kätevän sudin takia. Tällä koostumuksella kokoelmassa on kolme lakkaa, myöskin tutulla ja siitäkin tykkäämälläni Sugar Nails -tekstuurikoostumuksella yksi lakka sekä minulle uudella Velvet Matt Nails -mattakoostumuksella kaksi lakkaa.

isadora_jeanious3

Stone Washed on raikas ja keväinen vaaleansininen kiiltävän pinnan jättävällä creme-koostumuksella. Kuvissa kaikkia lakkoja on kaksi kerrosta ilman päällyslakkaa.

isadora_jeanious1

Slim Fit on puhdas keskisininen, tämä on minulle se todellinen kesäsininen! Sama, ihastuttava koostumus kuin edellisessä. 

isadora_jeanious5

Hot Legs on metallinhohtoinen, tummahko sininen frost-lakka. Tämä levittyi yhtä helposti kuin kaksi aiempaa WN-lakkaa mutta ensimmäinen kerros oli hyvin läpikuultava ja metallinhohtoisille lakoille ominaisesti siveltimenjäljet hieman näkyvät pinnassa. 

isadora_jeanious4

Flared on Velvet Matt Nails -lakka eli mattapinnan jättävä kynsilakka. Pullon läpi mitään kimalletta ei näy, joten lakatessa baby blue -sinisellä pohjalla oleva kimallus, ehkä jopa microglitter, hämmensi. Olen aivan varma, että minulla on joskus 90-luvulla ollut hyvin samannäköinen kynsilakka, minkä takia nimi Flared sopii tälle hyvin! Jotenkin niin symppiksen ysäri!

isadora_jeanious2

Bootcut on kokoelman toinen matta. Tyylikäs, merihenkinen tummansininen. Kuvassa pinta näyttää mukavan tasaiselta mutta tätä lakkaa levittäisin vielä kolmannen kerroksen. 

isadora_jeanious6

Rugged Wear on Sugar Nails -lakka eli tekstuuripinnan jättävä "sokerilakka". Kahdella kerroksella tämä jätti täysin peittävän pinnan. Sävy muistutti mielestäni aiemmin Isadoralta tullutta Sky Crush -lakkaa mutta niitä vierekkäin pyöriteltyäni totesin eron olevan sen verran suuri, että voin suositella Sky Crushiin ihastuneille myös tätä! Rugged Wear on hieman tummempi sekä selvästi kylmempi sävy.

Jeanious Wonder Nail -lakkojen suositushinta on 8,50€, Velvet Matt Nails sekä Sugar Nails -lakkojen suositushinta on 9,90€. Kausikokoelma on tullut myyntiin viime kuun puolella ja sävyt ovat myynnissä rajoitetun ajan!

Mikä farkkulakoista on sinun suosikkisi?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

10 kommenttia:

 1. Tekstuuri ja satiini ovat kauneimmat. Mutta tämä on todella onnistunut kokonaisuus, huolisin vaikka jokaisen lakan ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokonaisuus on kyllä jotenkin ihanan raikas! :)

   Poista
 2. Oi että, miten kauniita! Oon jo pidempään haaveillut vaaleansinisestä kynsilakasta, joten Flared täytyy käydä ostamassa. Myös Rugged Wear on niin kaunis, että se on varmaan pakko hankkia myös! <3 Koko kokoelma itseasiassa houkuttelisi, mutta nuo kaksi ovat eniten mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tykkään noista molemmista kovasti! :) Toivottavasti löysit ne!

   Poista
 3. Slim Fit ja Flared mun suosikit. Pitää selvästiki käydä kaupassa kuolaamassa näitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Slim Fit näytti älyttömän raikkaalta ja kauniilta heti kun kesäkelit saapuivat! Tykästyin etenkin siihen ihan kamalasti :)

   Poista
 4. Oi ihania! Tykkäsin erityisesti tuosta mattaisesta Bootcutista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, että sinäkin tykästyit! Näissä on kyllä ihan mahtavat sinisensävyt :)

   Poista
 5. Ihania! Stone Washed on mun makuun vähän liian vaalea ja Hot Legs vähän liian metalli, mutta kaikki muut iskee ihan kybällä :) Pakko ehkä hankkia pari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että sullekin löytyi kokoelmasta mieleisiä, toivottavasti olet löytänyt ne kaupasta! :)

   Poista