7.5.2016

Kevään lahjaidea: Laukka-korutJos seuraat toilailujani myös Instagramin tai Snapchatin puolella (dixihelena), saatat tietää, että pari viikkoa sitten seikkailin pääkaupunkiseudulla - mm. Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day sekä Inspiration Blog Awards -tapahtumissa. A. Tillanderilla oli tapahtumassa esillä uusi Laukka-korusarja, jota fiilistelin jo Instagramin puolella. Olen mukana Indiedaysin sekä A.Tillanderin kampanjassa - ja ilman tätäkin olisin tullut vinkkaamaan teille tyylikkäästä mallistosta, josta löytyy mahtavia lahjaideoita kevään juhlijoille! Näihin aidosti ihastuin!

laukka3

Indiedays Bloggers' Inspiration Dayssa silmäni osuivat näihin esillä olleisiin koruihin, muotoilussa viehätti niiden tyylikäs yksinkertaisuus. Vasta kun seuranani ollut heppahullu hihkaisi Laukka-malliston hevosteemasta, tajusin korujen muotojen tulevan hevosmaailmasta! Näihin ihastuakseen ei siis tarvitse olla heppatyttö, mutta jos sellainen löytyy lähipiiristä, on sarjan koru aivan loistava lahjaidea esimerkiksi keväällä valmistuvalle!

Helmikuussa lanseeratun sarjan korut ovat käsintehtyjä Suomessa ja ne on suunnitellut maamme tunnetuin miesratsastaja, Marko Björs. Ja hei, sarjasta löytyy koruja myös miehille! Björs on palkittu eläinsuojelutyöstä ja arvostan itse kovasti sitä, että jokaisesta sarjan myydystä tuotteesta lahjoitetaan euro Suomen Eläinsuojeyhdistysten Liitto ry:n eläinsuojelutyöhön.


laukka1
kollaasin kuvat Kultajousi Elegance
Sarjasta löytyy kultaisia ja hopeisia koruja, jälkimmäiset vetoavat minuun enemmän. Malja-kaulakoru on sarjan koristeellisin; korut ovat hyvin selkeälinjaisia ja siten helppo yhdistää monenlaiseen asuun. Naula-rannekoru vetoaa yksinkertaisuudellaan minuun, sarjan korvakorujen kanssa tämä näyttäisi upealta vaikka perus pikkumustan kanssa!


laukka2
kollaasin kuvat Kultajousi Elegance
Kavio-kaulakorua on saatavilla isona sekä pienenä - iso versio oli todella näyttävä. Suosikikseni mallistosta nousi kuitenkin Laukka-sormus, jota ihastelen ylempänä näkyvässä, puhelimella napatussa kuvassa. Miehille sarjasta löytyy Laukka-solmioneula sekä kalvosinnapit. Myös esimerkiksi Naula-sarjan suurempi kaulakoru sopii hyvin miehille! Etenkin miehelle korulahjaa ostaessa selkeälinjaiset, modernit korut ovat turvallinen vaihtoehto. Ihanaa, että kotimaisilta valmistajilta tulee lisää kaunista, modernia korumuotoilua 

Laukka-korusarja on saatavilla vain Kultajousen verkkokaupassa sekä valikoiduissa Elegance-myymälöissä. Löydät tuotteet helposti täältä! Mikä on sinun suosikkisi sarjan koruista?


Postaus yhteistyössä Indiedaysin sekä A. Tillanderin kanssa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti