12.5.2016

Wonder Nudes


Hei nude-paleteista pitävät, Isadora toi kevääksi myyntiin ihanan Eye Color Wonder Bar -luomiväripaletin sävyssä Wonder Nudes!

isadora_wondernudes4

Paletti tuli myyntiin samaan aikaan Tropican Paradise -kesäkokoelman kanssa ja on rajoitetun ajan myynnissä oleva kausituote, siksi hyökkäsin hehkuttamaan tätä vähän vajavaisen postauksen kanssa. 
Olen tehnyt paletilla silmämeikin jo monesti mutta niinä harvoina päivinä kun aamulla on ollut aikaa napata kuvat, ovat ne näyttäneet koneelle siirtäessä julkaisukelvottomilta. Isadora-meikkikuvia tulossa kyllä myöhemmin..

isadora_wondernudes7

Eye Color Wonder Bar sävyssä Wonder Nudes on 12 nude-sävyn luomiväripaletti, jolla voi tehdä helpon, hennonvaalean arkimeikin tai näyttävämmän, utuisen smoky-meikin. Paletista löytyy niin viileitä kuin lämpimiäkin sävyjä ja kaikki ovat Isadoralle tuttua, sametinpehmeää ja pigmenttistä luomivärilaatua. Värit levittyvä helposti ja ovat vaivattomia häivyttää - ilman, että pigmentti kärsii! Paletissa on neljä mattasävyä ja kahdeksan shimmeristä sävyä. 

isadora_wondernudes1

Paletti on ohut, sulkeutuu kunnolla ja tuntuu kestävältä. Tämä on kulkenut reissukassissa näppärästi mukana. Kannessa on ikkuna, josta sävyt näkee nopealla vilkaisulla (vähän enemmän meikkejä omistava tykkää) sekä sisäpuolella peili. Paletin mukana tullutta sivellintä en ole kokeillut, myönnän sen majailevan tällä hetkellä jossain aivan mysteerisessä paikassa.

isadora_wondernudes2

Vasemmasta reunasta lähdettynä ensimmäisenä on lämpimänsävyinen, luonnonvalkoinen mattasävy, joka on mainio pohja koko luomen alueelle. Toisena on vaalea, aavistuksen pinkkiin shiftaava sävy vahvalla shimmerillä, lähempänä jo glitteriä. Kolmas on edellistä lämpimämpi, kultaan taittava vaalea. Luonnossa tässä erottuu hento, pinkki duochrome. Neljäs on upea, lämpimänpersikkainen kupari! Viidentenä on viileä shimmertaupe ja kuudentena neutraali pellavabeige.

isadora_wondernudes5

Ensimmäisen ollessa matta, toisen lähes glitterinen ja kolmannen satiinimainen, shimmer-duochromen sekoitus, ovat kolme seuraavaa koostumukseltaan hyvin samanlaisia, laadukkaita shimmerluomivärejä. Isadora on näissä ihan pro!

isadora_wondernudes3

Paletin toisen puolikkaan aloittaa viileä, lähes taupe keskiruskea, jonka jälkeen tulee ehkäpä paletin lempparisävyni. Vaalea, shimmerinen persikka koko liikkuvalla luomella korostaa kauniisti sinisiä silmiä (omat harmaanikin näyttävät melkein sinisiltä tällaisten sävyjen kanssa). Tämän jälkeen eli paletin yhdeksäs sävy on lämmin suklaanruskea, sekin viiden edellisen tavoin samettinen shimmerluomiväri. Paletin kolme viimeistä sävyä ovat mattoja. Ensimmäinen on neutraali keskiruskea - ehkä hitusen lämpimäänpäin, toinen hieman kylmempi tumma ruskea ja viimeisenä musta. Kunnon syvä mattamusta!

isadora_wondernudes6

Swatch-kuvat saavat sävyt itse asiassa näyttämään hailakammilta mitä ne ovat. Ihan harmittaa, etteivät nämä tee oikeutta paletille! Niitä uusia kuvia kun ei sijainti ja aika vähään aikaan mahdollista. Etenkin oikealta kolmas mattaruskea on todellisuudessa viileämpi ja tummempi ja musta oikeasti musta. Jos näette tämän uuden Wonder Nudes -paletin kaupassa, menkää ihmeessä swatchailemaan testeriä niin tekin ihastutte! Tämän 12 sävyn paletin suositushinta on 29,90€ ja kyseessä on tosiaan kausituote, joten nappaa paletti ostoskoriin pian jos sitä halajat!

Innostutko vielä käytännöllisistä luomiväripaleteista vai onko nude-paletteja nähty jo tarpeeksi? 

Postauksen tuote saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Ainahan nudesävyille on tarvetta :) hyvännäköinen paletti ja IsaDoran luomivärit ovat aina hyvälaatuisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isadora ei kyllä tosiaan ole pettänyt luomiväriensä kanssa! :)

   Poista
 2. Tää on ihan käsittämättömän laadukas paletti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Isadoran luomivärit ♥

   Poista
 3. Vaikuttaa upealta paletilta, harmi että se on vain kausituote. Mutta Isadorahan joskus tuo kausijuttuja pysyvään valikoimaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Toivotaan, että tämän hienous huomataan ja se napataan joskus vakivalikoimaan ;)

   Poista