28.6.2016

BB-voide vaalealle, kuivalle iholle


Tänään on tarkastelussa Avonin uusitun Anew Vitale Visible Perfection -sarjan BB-voide*. BB-voiteen lisäksi sarjaan kuuluvat päivävoide, yövoide sekä meikinpohjustusvoide.

avonbb4

Sarjan tuotteet sisältävät A-, E- ja C-vitamiinia sekä Perfect Cell -yhdisteen, joka uudistaa ihoa sekä ehkäisee ihonsävyn muutoksia sekä juonteita. Tämä paranneltu BB-voide lupaa paljon. Sen kerrotaan tasoittavan ihonsävyä, peittävän ihon epätäydellisyyksiä, häivyttävän ihohuokosia sekä juonteita, tuovan iholle luonnollisen heleyden sekä sopivan kaikille ihonsävyille. Tuotteen normaalihinta on 25€ mutta tällä hetkellä voimassa olevassa kuvastossa voide näyttää olevan hintaan 16€.

avonbb3

Miellyttävän raikkaantuoksuinen voide tulee kätevässä ja söpössä vaaleanpunaisessa tuubissa, josta sitä on helppo annostella haluttu määrä. Hämmästyin voiteen vaaleaa sävyä, etenkin kun sitä ei ole saatavilla useammassa sävyssä. Vaaleana olen tuttunut siihen, että kaikki yhden tai kahden sävyn voiteet ovat minulle liian tummia. Koostumus on hyvin täyteläinen ja tuote tuntuu iholla hoitavalta ja kosteuttavalta. Koin tämän helpoimmaksi levittää kasvoille sormin kosteusvoiteen tapaan.

avonbb1

"Valitettavasti" aurinko ehti tulla näkyviin jälkeen-kuvaa ottaessa, mikä vähän huijaa värejä. Otin voiteen testiin kuorittuani kaikki viimeisetkin itseruskettavan rippeet kasvoiltani nähdäkseni, onko sävy meille tosi vaaleille sopiva. Suurimmat ongelmat ihollani ovat tällä hetkellä sävyn epätasaisuus sekä sekaihon vuodenaikoihin liittyvät temppuilut: talven kuivuus on vaihtunut t-alueen kiiltelyyn ihon ollessa edelleen kosteutta kaipaava.

En viitsinyt muokata kuvien sävyjä, todellisuudessa BB-voide on hyvin vaalea sekä selvästi enemmän puna- kuin keltapohjainen. Jos BB-voiteet ovat yleensä sinulle liian oransseja ja tummia, on tämä kokeilemisen arvoinen. Sävy taittaa monien aasialaisten versioiden tavoin hieman vaaleaan harmaanbeigeen mutta ei näytä iholla tunkkaiselta. Voide levittyy helposti ja pehmeästi ihonsävyyn lähes huomaamattomaksi, mutta en silti jaksa uskoa sävyn toimivan kovin tummalla iholla. Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksia, jos joku minua tummempi on ehtinyt kokeilla tätä! Silmämääräisesti en uskaltaisi suositella "yli NW25" oleville.

avonbb2

Saatte taas tarkastella ihohuokosiani lähietäisyydeltä. Mutta katsokaa, kuinka kauniin pinnan tämä jättää iholle! Iho näyttää kuulaalta ja heleältä - mistä päästäänkin seuraavaan ryhmään, kenelle tätä en suosittele. Jos iho tuppaa rasvoittumaan, pysy tästä kaukana. Voide ei kuivu tai "asetu" iholle lainkaan vaan pysyy aavistuksen tahmeana. Minun sekaihollani tämä toimii huolellisen puuterilla kiinnittämisen kanssa nyt kesälläkin mutta alkaa pettää noin kuuden tunnin jälkeen. Uskon, että talvella kuivempi ihoni tykkää tästä paljon enemmän. Anew Vitale BB lupaustensa mukaisesti tasoittaa kauniisti ihon sävyn sekä huokoset, juonteet ja muut "epätäydellisyydet" ja tuntuu blurraavan täyteläisellä, kosteuttavalla koostumuksellaan etenkin kuivuudesta johtuvat pienet juonteet.

Vaaleat, kuivaihoiset, ehkä juonteille pientä häivyttelyä haluavat, tämä on kokeilemisen arvoinen! Rasvoittuvalle iholle suosittelen Avonilta ennemmin Nutra Effects Matte BB-voidetta, josta vaan ei harmillisesti ole saatavilla yhtä vaaleaa sävyä.

Muut meikkiin käyttämäni tuotteet (viimeinen kuva):
NYX HD Concealer Porcelain
YSL Touche Éclat Radiant Touch Pen 2 Luminous Ivory
NYX Radiant Finishing Powder 01 Brighten
MAC Mineralize Skinfinish Natural Light Plus 
Benefit Bronzer Hoola
Jordana Blush Powder 33 Sandalwood
Smashbox Soft Lights Powder Shimmer
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Taupe
La Roche-Posay Respectissime Extension Mascara Black*
YSL Rouge Volupté Shine 6 Pink In Devotion

Oletko kokeillut tätä tai jotakin muuta Avonin BB- tai meikkivoidetta? 
Kuulisin mielelläni kokemuksia!

* tuote saatu blogin kautta

3 kommenttia:

  1. Mulle tää on tällä hetkellä liian vaalea, ehkä joskus helmikuussa sopiva, harmi, että on vähän punasävyinen, olisin enemmän innostunut lämpimään taittavasta. Mutta tosi kiva, että vihdoin on oikeasti vaalea BB voide.

    VastaaPoista
  2. Tosta se edellinen versio oli täydellinen. Heittämällä paras meikkipohja ever. Pitäis nyt testata tota uutta et onko yhtä hyvä.

    VastaaPoista
  3. Tosta se edellinen versio oli täydellinen. Heittämällä paras meikkipohja ever. Pitäis nyt testata tota uutta et onko yhtä hyvä.

    VastaaPoista