13.6.2016

#INSTA FLAWLESS


Viime viikolla nappasin kokeiluun tuotteen, jota kohtaan ennakkoluuloni olivat suuret. Perinteisiä, sävyttäviä kosteusvoiteitakin on BB-voidehuumassa nimetty niin villisti uudelleen, että #Insta Flawless Skin Tint tuotteen nimenä sai aluksi vain naurahtamaan.

rimmel_instaflawless3

Lupaukset tällä Rimmelin sävyvoiteella ovat suuret. Voide lupaa mm. hehkua, väsymyksen ja pienten virheiden piilotusta sekä 24 tunnin kosteutusta. Voiteessa on myös aurinkosuojakerroin 15. Tätä kuvaillaan koostumukseltaan kevyeksi voiteeksi, joka sopii käytettäväksi iholla yksinään tai meikkivoiteen alla pohjustajan tapaan pidentämään meikin kestoa.

rimmel_instaflawless5

Testissäni on sävy Light / Medium, ainakin Briteissä voiteesta näyttäisi olevan saatavilla myös Medium / Dark, johon en Suomessa ole törmännyt. Sävy näytti ihollani pelottavan oranssilta ja mietin tarvitsevani ehkä muutamankin kerroksen itseruskettavaa tätä testatakseni mutta kotipäivänä uskalsin kokeilla tätä kalpeahkolle iholleni. Sävy on lämmin ja kokeilemisenarvoinen etenkin niille, joille BB-voiteiden sävyt tuppaavat olemaan liian punapohjaisia.

rimme_instaflawless1

Vasemmanpuolisessa kuvassa naamallani on ainoastaan Essencen Make Me Brow Eyebrow Gel Mascara -kulmamaskaraa. Oikeanpuoliseen kuvaan iholle on levitetty kevyt kerros Rimmelin #Insta Flawless -sävyvoidetta. Kuvassa sävyero ei ehkä ole huomattava, mutta kyllähän minä vähän oranssilta näytin... Punoittavat pisteet ihossa paistavat edelleen läpi mutta yllätyin, että voiteessa oli edes tämän verran peittävyyttä, sillä se tosiaan tuntuu lähinnä kosteusvoiteelta. Ihon sävy näyttää tasaisemmalta ja lisäväri kasvoillani tekee olemuksesta raikkaamman ja "terveemmän" näköisen. 

Kevyestä, voidemaisesta koostumuksestaan huolimatta voiteen levitys ei ollut niin vaivatonta kuin toivoin. Väripigmentti ei sulaudu nopeasti ihooni vaan tuntuu jäävän pyörimään sen pinnalle ja voidetta sai hieroa ihoon pitkään tasaisen lopputuloksen saamiseksi. Turhautuneiden huokailujeni jälkeen annoin pohjan olla, jatkoin päivääni enkä lisännyt muuta meikkiä. Reilun tunnin kuluttua yllätyin positiivisesti kurkatessani peiliin!

rimmel_instaflawless4

Nenänpielessä värin voi edelleen nähdä tarrautuneena kuivempiin kohtiin mutta tämä voide kuuluu ehdottomasti niihin, jotka muuttuvat ihollani paremmiksi päivän mittaan! Sävy tasoittui ja iho näytti kuulaalta muttei lainkaan rasvaiselta. Sävyero vartalonihoon oli toki edelleen huomattava näin vaalealla. Pysyvyys oli kevyen meikkivoiteen tasoa, itse asiassa parempi kuin oletin. Seuraavana päivänä kokeilin tätä pohjustajan tapaan mutta mitään huomattavaa eroa en meikin kestossa huomannut. Kaunis hehku pohjameikkiin kuitenkin tuli.

Miten käyttäisin tätä jatkossa?
En ole ainut, joka käyttää kasvojen iholle korkeampaa suojakerrointa kuin kropalle ja antaa siten vartalon ihon ruskettua hieman enemmän kuin kasvojen. #Insta Flawless on mainio kesätuote tuon sävyeron tasoittamiseen (oli kropan rusketus sitten auringon tai itseruskettavien aikaansaama). Kesällä iholle ei usein kaivatakaan peittävää, paksua pohjaa ja tämän monitoimituotteen voi vaikka heittää reissukassiin korvaamaan päivävoide, pohjustaja sekä meikkivoide meikittömään meikkiin. Jospa loppukesästä katsotaan, erottuuko sävy iholta vielä yhtä vahvasti...

Suosittelen minua hieman tummempi-ihoisille, jotka haluavat meikkipohjansa olevan kevyt, kuultava ja helppo! Kuka muu on jo testannut?

Postauksen tuote saatu blogin kautta

4 kommenttia:

 1. Mä en ole kokeillut tätä vielä, mutta aion kyllä, kun tilaisuus tulee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ottaa kokeiluun, sulla tämä voisi toimia tosi hyvin yksinäänkin kun sun iho on niin älyttömän hyvässä kunnossa aina!

   Poista
 2. Näin tämän sulla instassa, joten tulin lukemaan arvion. Olen tykännyt Rimmelin meikkivoiteista, joten tämä kutkuttaisi kyllä, etenkin tuon viimeisen kuvan johdosta, ihosi näyttää todella kauniin luonnolliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että tulit kurkkaamaan postauksen blogin puolelta! :) Minäkin olen pitänyt Rimmelin meikkivoiteista todella paljon, merkiltä löytyy markettivaihtoehdoista ehkä suosikkimeikkivoiteeni! Tämä todellakin jättää iholle luonnollisen, kuulaan pinnan. Käy ihmeessä kaupassa kokeilemassa testeristä miltä Insta Flawless tuntuu, voisit ihastua!

   Poista