16.6.2016

Shoppailuvinkki: Ego


Vaikuttaako tämä sateinen sää muidenkin vireystilaan? Täällä on mennyt koko alkuilta sohvannurkassa kyyhöttäen, energiaa ei vaan tunnu yhtäkkiä olevan yhtään! Täältä sohvannurkasta on sadepäivän ratoksi ollut mukava seikkailla nettikaupoissa; yritänhän pitää itseni edes jotenkuten ajantasalla aina siitä, mitä mistäkin saa.

Jos sinullakin on tänään aikaa ja fiilistä pienelle nettishoppailulle niin tässä ostoskierrokseesi lisättäväksi yksi kauppa, joka ei ehkä kaikille ole vielä tuttu. Ego on Yliopiston Apteekin omistama kauneuden ja hyvinvoinnin erikoisliike, jolta löytyy nettikaupan lisäksi myös myymälä Vantaan Jumbosta. 


Valikoimasta löytyy apteekkikosmetiikkaa, luonnonkosmetiikkaa, hyvinvointi- ja urheilutuotteita sekä myös "tavallista kosmetiikkaa". Yliopiston Apteekin Uniikki-asiakkaana saat muuten kuukausittain vaihtuvat tarjoustuotteet myös Egon puolelta ja ostokset kerryttävät bonustasi.


Valikoimasta löytyy tuttuja apteekkikosmetiikkabrändejä kuten ACO, La Roche-Posay, Avene, Vichy ja Favora. Luonnonkosmetiikan brändeihin kuuluvat mm. Mádara sekä sen "pikkusisko" Mossa (jonka tuotteista olen todella tykännyt!), Supermood sekä Yliopiston Apteekin uusi, oma sarja YA naturae.


Mukavanhintaisia meikkejä ja kynsilakkoja löytyy e.l.f.:lta, Essieltä, Isadoralta, Mavalalta ja Sally Hansenilta, laadukkaita siveltimiä Real Techniquesilta ja ihania mineraalimeikkejä Idun Mineralsilta sekä Baremineralsilta.


Ihonhoidon puolelta omia suosikkimerkkejäni valikoimasta ovat ehdottomasti Caudalie, V10 Plus, Clarins, philosophy sekä Lierac. Tällä hetkellä muuten kaikki Vita Liberatan, Batisten, Cleanin, Puhdistamon sekä BlenderBottlen tuotteet näyttävät olevan -15% ja toimituskulut vain 2,90€. "Testasin" verkkokaupan viime kuussa ja valitsin toimituksen lähimpään Yliopiston Apteekkiin, jolloin toimituskuluja ei tule ollenkaan. Paketti tuli muutamassa päivässä apteekkiin ja sen sai kätevästi henkkareita vastaan henkilökunnalta jonottamatta. 


Minusta on mukavaa, että apteekin kautta pystyy nyt tilaamaan laajemminkin kosmetiikkaa. Ranskan kosmetiikkaa pursuavat pharmaciet ja jenkkien drugstoret ovat niin houkuttelevia, ehkäpä tämä on pikkuinen askel sitä tyyliä kohti...

Onko Ego sinulle ennestään tuttu? Löytyykö valikoimasta kiinnostavia tuotteita?

postauksen kuvat ego.fi

2 kommenttia:

  1. Ei ole entuudestaan tuttu, mutta tähän on ehdottomasti tarkemmin tutustuttava! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, todellakin! :) Valikoimasta löytyy vaikka mitä kiinnostavaa!

      Poista