19.6.2016

Supermukavat Premium-piilarit


Osalle blogini lukijoista on varmasti tuttua, että olen likinäköinen ja käytän silmälaseja - mutta niitäkin enemmän piilolinssejä. Minulla oli pitkään käytössä kertakäyttöpiilarit, joita minulle kuivasilmäisenä aikoinaan ensimmäisenä ehdotettiin. Kun pääsin testaamaan Alensalta ensin turkooseja linssejä ja sen jälkeen vielä enemmän minua ihastuttaneita sinisiä linssejä (joiden myötä innostuin myös uudelleen sinisestä luomiväristä!), huomasin jumittaneeni aivan turhaan aina niissä samoissa kertakäyttölinsseissä; kyllä minun silmäni kestävät kuukausilinssitkin, kunhan muistan kosteutustipat!

topvue_premium3

Kertakäyttö- sekä kuukausilinssien lisäksi ihan uutena muotona minulle tulivat bi-weekly eli kahden viikon linssit! Alensalta vinkattiin TopVuen Premium -linsseistä, jotka ovat saman valmistajan kuin viimeksi kokeilemani siniset linssit, joita muuten olen ostanut testijakson jälkeen itse lisää! TopVue Premium on merkin uusin linssi, joiden valmistuksessa on käytetty uudenlaista silikonihydrogeeliä.

topvue_premium1

Uudenlaisen materiaalin ansiosta linssit ovat hengittävät ja läpäisevät hyvin happea silmän sarveiskalvolle ja pitävät sisällään suuren määrän vettä, mikä on paitsi hyödyksi silmien terveydelle, myös käyttömukavuuden kannalta mahtava asia. Linssien hydrogeelimateriaali sisältää 45% vettä ja niistä löytyy myös ihonhoidon puolelta tuttua, ihmiskehostakin löytyvää natriumhyaluronaattia, tutummin hyaluronihappoa, joka sitoo tehokkaasti kosteutta.

topvue_premium2

Kyseessä ovat tällä kertaa tavalliset, värittömät linssit, jotka tulevat kuuden linssin pakkauksessa. Kahden viikon käyttöiällä alle 18 euroa maksavasta paketista saa siis linssit kuudeksi viikoksi. Hinta jää huomattavasti edullisemmaksi kuin aiemmin käyttämilläni kertakäyttölinsseillä ja mikä yllätti minut eniten, nämä ovat aivan yhtä mukavat käyttää kuin kertakäyttöiset! En tunne näitä silmissäni eivätkä ne kuivu pitkänkään päivän aikana. Kosteuttavia tippoja voi toki käyttää näidenkin linssien kanssa jos silmät tuppaavat kuivumaan, esimerkiksi nämä Alensalta löytyvät Gelone-kostutustipat auttavat jos kyynelneste ei meinaa riittää silmän kosteana pitämiseen. 

topvue_premium4

Kahden viikon linssit säilytetään kuukausilinssien tavoin öisin koteloissa piilolinssinesteessä, minä olen käyttänyt tyytyväisenä Gelonen nestettä. Linssit ovat hieman sinertävät, joten ne ovat helppo onkia aamuisin pois nesteestä. Silmässä sinisyys ei kuitenkaan näy, linssit ovat hyvin huomaamattomat ja vain läheltä katsottuna ne erottaa silmistä. Jos et ole aiemmin käyttänyt piilolinssejä, suosittelen käymään sovituksessa optikolla. Tietoa linssien käytöstä löydät myös Alensan sivuilta täältä.

Olen ollut aidosti tosi tyytyväinen näihin TopVuen Premium-linsseihin ja tulen varmasti ostamaan näitä myös itse lisää! Värilliset linssit ovat ihanaa vaihtelua mutta luonnollisesti näkyvät ajoittain näkökentässä vähentäen hieman käyttömukavuutta kirkkaisiin verrattuna. Kuiva- ja herkkäsilmäisenä nämä piilarit ovat todella mukava vaihtoehto, suosittelen lämpimästi muitakin piilareidenkäyttäjiä kokeilemaan! Valikoimasta muuten löytyy myös piilarinesteen sisältäviä pakkauksia, joissa nesteen hinnassa säästää selvästi. 
JA blogini lukijat saavat vielä koodilla dixi5 5% lisäalennusta! Koodi on voimassa tästä päivästä lähtien kuukauden eli 19.7.2016 asti ja käy verkkokaupan kaikkiin tuotteisiin eli myös niihin värillisiin linsseihin - vahvuuksilla ja ilman ;)

Onko sinulle jo piilareiden käyttö tuttua? Onko käytössä kertis-, kuukausi- vai postauksen linssien kaltaiset kahden viikon linssit?

Postauksen tuotteet saatu blogin kautta

1 kommentti:

  1. Kiitos paljon tästä postauksesta! Mulla on lasit ja käytän niitä enimmäkseen vain kotona koska mun mielestä ne ei aina täysin sovi kaikkien asujen kanssa, hahah. Piilarit on pitänyt hankkia koska ilman niitä laseja on tosi ärsyttävää mennä tuolla ja siristellä kun ei tahdo juuri mitään nähdä. Ja kasvojen tunnistaminen on ihan älyttömän hankalaa huonolla näöllä! Ehkäpä kokeilen näitä!

    VastaaPoista