18.6.2016

Tropical Paradise


Isadoran kesäkokoelma Tropical Paradise hehkuu trooppisten paratiisisaarten sävyissä. Inspiraation sävymaailmaan ovat tuoneet koralliriutat, vehreät sademetsät sekä siniset laguunit. Minulta löytyy kokoelmasta neljä tuotetta, joista käytin kolmea tänään minulle hyvin epätavallisen värikkääseen meikkiin!

isadora_tropicalgarden2

Tropical Paradise -kesäkokoelmaan kuuluu Eyeshadow Quartet -luomivärinelikko sävyssä Tropical Garden (sh 16,90€), Perfect Contour Kajal Waterproof -silmämeikkikynä sävyissä Tropical Blue sekä Tropical Green (sh 10,90€), Build-Up Extra Volume Waterproof Mascara -ripsiväri sävyissä Black sekä Ocean Blue (sh 15,90€), Bronzing Powder -aurinkopuuteri sävyssä Highlight Tan (sh 18,90€), Twist-Up Gloss Stick -huulikiiltokynä sävyissä Peachy Pink, Paradise Punch sekä Tropical Fuchsia (sh 14,90€) ja Wonder Nail -kynsilakka sävyissä Paradise Punch, Tropical Fuchsia, Papaya sekä Papagaio Blue (sh 8,90€). Näistä vedenkestävä ripsiväri mustana sekä aurinkopuuteri sävyssä Highlight Tan kuuluvat myös pysyvään valikoimaan, muut ovat kausisävyjä.

isadora_tropicalgarden5

Tein meikkiin pohjan Isadoran Nude Cushion -meikkivoiteella, jonka (vaalein!) sävy Nude Porcelain on minulle aivan liian tumma itseruskettavan voiteenkin jälkeen. Korjasin tilanteen supervaalealla peitevoiteella ja kiinnitin pohjan lähes yhtä vaalealla puuterilla. Poskilla on pinkin poskipunan lisäksi sekä voidemainen että puuterimainen korostuspuuteri. Kulmista tuli vahvemmat kuin piti mutta taisin tykästyä myös tähän lookiiin! 

isadora_tropicalgarden7

Isadoran kokoelmia seuraavien silmään luomiväripaletti saattaa näyttää sävymaailmaltaan hyvin tutulta! Vuosi sitten tulleen kokoelman Dragonfly-nelikko* näyttää ensivilkaisulla hyvin samanlaiselta. Vasemmalla uusi Tropical Garden, oikealla Dragonfly.

isadora_tropicalgarden6

Dragonflyssa sävyt ovat vaaleammat ja pastellisemmat mutta samantyylinen silmämeikki tälläkin onnistuu. Jos siis omistat jo tämän, en välttämättä säntäisi ostamaan Tropical Gardenia - paitsi jos paletin vihreä sävy on se, joka säväyttää. Jos taas missasit viime vuonna Dragonflyn, kannattaa käydä kurkkaamassa uusi, hieman syvemmät sävyt sisältävä paletti.

isadora_tropicalgarden1

Kokoelmaan kuuluu kaksi aivan ihanaa, vedenkestävää silmänrajauskynää! Sain alunperin blogitapahtuman goodiebagista sävyn Tropical Blue mutta vaihdoin sen toisen bloggaajan kanssa hohtavaan, hieman sinertävään vihreään ja kumpikin oli tyytyväisempi. Upea sävy kesäiseen meikkiin vaikka yksinään ripsarin kanssa ja tämä muuten oikeasti pysyy!

isadora_tropicalgarden3

Käytin tuota rajauskynää alaripsirajaan ja töpöttelin päälle paletin vihreää luomiväriä. Liikkuvalla luomella on paletin vaaleinta, hohtavanbeigeä väriä ja ulkonurkassa v:n muodossa sinistä (joka ei nyt kuvista harmillisesti paljon näy). Häivyttelyyn käytin Classic Brown -nelikon kahta vaaleinta ruskeaa, alaripsissä on niiden meikkaamiseen aivan loistavaksi osoittautunutta MAC:n Extended Play Gigablack Lash -ripsiväriä ja tekoripset ovat Eyluren Katy Perry -mallistosta.

isadora_tropicalgarden4

Kolmesta huulikiiltokynän sävystä minulta löytyy kaksi ja valitsin kirkkaan, kylmänsävyisen pinkin sinivihreän silmämeikin kaveriksi. Siniseen taittavaa shimmeriä sisältävä sävy on minulle villi, tämä on aika Barbie-pinkki! Pehmeä koostumus on miellyttävä kuivahuulisellekin.

Tässä vielä kaikki meikissä käytetyt tuotteet:

Isadora Nude Cushion Foundation 10 Porcelain*
Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Concealer Fair Neutral
Isadora Twist-Up Blush & Go 90 A day on the Riviera*
Physicians Formula Mineral Wear Talc-Free Mineral Face Powder Translucent
Anastasia Beverly Hills Contour Kit* Fawn, Sand
MAC Sheertone Blush Pink Swoon
NYX Micro Brow Pencil Ash Brown
L'Oréal Paris Brow Artist Plumper Light/Medium*
Isadora Eye Shadow Quartet 20 Classic Brown
Isadora Eyeshadow Quartet 07 Tropical Garden*
Isadora Perfect Contour Kajal Waterproof 63 Tropical Green*
NYX Liquid Black Liner BEL06
MAC Extended Play Gigablack Lash
Revlon Precision Lash Adhesive
Eylure Katy Perry Lashes Oh, Honey
Isadora Twist-Up Gloss Stick Moisturizing Lip Filler 42 Tropical Fuchsia*

Innostutko sinä tänä kesänä kirkkaista tropiikin väreistä? 

* tuote saatu blogin kautta

5 kommenttia: