24.7.2016

Strobe of Genious - uutta NYX:lta


Muutama viikko sitten tein tilauksen Bangerheadille, koska minun oli aivan pakko saada käsiini yksi NYX:n uutuuksista, jota ei näytä ainakaan vielä löytyvän Sokoksen valikoimasta. 

strobeofgenious3

Kyseessä on seitsemän sävyn korostuspaletti Strobe of Genious. Laatikoistani alkaa löytyä aika suuri määrä korostustuotteita mutta minkäs teet kun aina kuultoa rakastavaa meikkaajaa hemmotellaan nyt täysillä kun kaikennäköiset highlighterit ovat niiiiin pinnalla!

Korostuspaletin lisäksi nappasin tilaukseen muutaman muunkin NYX:n tuotteen; puuterin, jonka sävy tuntuu aina olevan loppu lähimmästä Sokoksesta, uusi Taupe-poskipuna varjostuksiin ikivanhan tilalle, suloisen persikkainen poskipuna sekä Prismatic-luomiväri, joihin olen nyt aivan ihastunut.

strobeofgenious1

Tilaukseni syy, Strobe of Genious, pitää sisällään aikalailla kaikki korostuspuuterisävyt mitä voi tarvita. Ylärivissä on neljä pienempää pannua ja alarivissä, ilmeisesti suurimmalle käytölle arvioidut kolme suurempaa. Varjostus- korostuspaletin sävyt NYX on nimennyt, joten tämän paletin sävyjen nimettömyys on pienenpieni pettymys. Ainakin bloggaajana palettien sävyjen nimet helpottavat elämää :D

strobeofgenious2

Jos nyt numeroidaan sävyt järjestyksessä niin ylärivi vasemmalta oikealle on 1-4 ja alarivi 5-7. 1 on lähes keltainen kullansävy, jota vähän vierastin näin vaalealla iholla käytettäväksi. No nyt ainakin pienen päivetyksen kanssa se näyttää kauniilta eikä toistu iholla pelottavan keltaisena! 2 on vaaleanpunaiseen taittava, vaalea sävy, joka on lähes identtinen Smashboxin Soft Lights Shimmer -korostuspuuterin kanssa. 3 on vaalea, sinertävä violetti, sävy joidenkaltaisia ihan vastikään on alkanut näkyä korostuspuutereissa. Kevyesti levitettynä sävy ei toki näytä iholla siniseltä mutta mitään luonnollista, huomaamatonta hehkua ei tällä ehkä kannata hakea. Olen käyttänyt tätä useasti silmän sisänurkan korostukseen, jossa se näyttää upealta! 4 on lämmin ruusukultainen sävy, hyvin samankaltainen kuin Urban Decayn Gwen Stefani LE-poskipunapaletin sävy Hush! Ylärivin sävyistä 3 sekä 4 ovat pehmeämpiä ja pigmenttisempiä kuin 1 ja 2, joilla saa hieman hillitympää hehkua.

Alarivin ensimmäinen eli sävy 5 on upea kultabeige. Sävynä neutraali ja monelle ihonsävylle sopiva, koostumukseltaan pehmeä ja voimakkaasti hohtava! Aavistuksen tummempi kuin the Balmin Mary-Lou Manizer. Meidän numero 6 eli alarivin keskimmäinen on voimakas pronssi, tuo mieleen the Balmin Betty-Lou Manizerin mutta sävyltään punaisempi. Tätä en vaaleaihoisena voi käyttää kasvoilla korostussävynä mutta kokeilin silmämeikkiin, jossa se näytti kauniilta! Viimeinen sävy 7 on paletin vaalein. Etenkin talvisin hyvin kalpeana olen innoissaan siitä, että sävy on todella vaalea! Mary-Lou Manizerista vielä aavistuksen vaaleampi ja kylmempi sävy. 5 ja 7 ovat erittäin pehmeitä, tummin 6 tuntuu hieman karheammalta, koska on hieman glitterisempi eli sisältää suurempia, hohtavia partikkeleita. Swatchit ovat muuten erittäin kevyitä pyyhkäisyjä, väreistä saa huomattavasti voimakkaampaakin jälkeä irti!

nyx_strobe1

Tähän meikkiin tungin kunnolla hohdetta ja käytin paletista kuutta eri sävyä. Silmän sisänurkassa on hohtavaa, sinertävää sävyä, keskellä liikkavaa luomea paletin vaaleinta sävyä ja liikkuvan luomen ulkonurkassa tumminta, pronssista puuteria. Poskipäillä on ruusukultaista sävyä 4 sekä aavistus kellertävänkultaista sävyä 1. Nenänvarteen sekä amorinkaareen sipaisin vaaleanpunertavaa sävyä 2.

strobeofgenious4

Muut, ei-uutuudet, jotka hommasin samalla; Prismatic Eye Shadow sävyssä Girl Talk (omistan ennestään vain yhden, Bedroom Eyes, ja olen rakastunut näihin!), HD Blush sävyissä Soft Spoken sekä Taupe (vanha Powder Blush muodossa oleva Taupe on jo liian vanha) sekä HD Finishing Powder sävyssä Banana.

strobeofgenious5

Girl Talk on upea, vaaleanpunaiseen shiftaava shimmerluomiväri. Prismatic-luomivärit ovat NYX:n muihin hintoihin verrattuna hippasen kalliimpia (7,50€/kpl) mutta todellakin hintansa arvoisia - pidän näistä enemmän kuin MAC:n vastaavilla koostumuksilla olevista luomiväreistä! Soft Spoken -poskipuna on persikkainen mattasävy ja Taupe supersuosittu varjostussävy kasvoille. Minulla on tosiaan ollut Taupe NYX:n "perusposkipunana" Powder Blush -muodossa, se joutaa jo ikänsä takia hyvin kuluneena roskiin. HD-puuteria sävyssä Banana moni vaaleaihoinen on hehkuttanut. Useat kellertävät viimeistelypuuterit saattavat toistua vaalealla iholla liian keltaisina, tämä on vielä vaaleampi kuin NYX:n korostus- ja varjostuspaletissa oleva sävy Cream ja sopiikin hyvin esimerkiksi silmänalusten peiteaineen kiinnittämiseen. Äärimmäisen hienojakoinen, pehmeä ja mattaisen pinnan jättävä puuteri, jota on saatavilla myös värittömänä sekä vihertävänä punaisuutta taittamaan.

NYX-meikkieni määrä tuntuu kasvavan jatkuvasti - onko siellä muita tähän merkkiin ihan hurahtaneita?!

2 kommenttia:

 1. Vaikka NYX on nykyään niin helposti saatavilla, ei sitä tule kovasti ostettua. Ostan nykyään muutenkin vähänlaisesti kosmetiikkaa, suurin osa huomiosta on mennyt sisustustavaroiden hommaamiseen uutta kotia varten :D Tuo banana-puuteri on kyllä ostoslistalla, nykynen Anastasian meinaa näytellä jo pohjaa.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tuttua, välillä tulee kausia kun pitää keskittyä ihan muunlaisiin hankintoihin :D Voin kyllä suositella tota Banana-puuteria, on ollu ihan mahtava!!

   Poista