27.8.2016

Koko kasvot Milanilla

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Jatkoa yhden merkin meikki -sarjaan, tänään vuorossa Milani! Yhdysvaltalainen meikkimerkki, joka saa inspiraationsa Italian Milanon sykkeestä, on ollut suosittu markettimeikkimerkki jenkeissä jo vuosia. Viime aikoina Milanin tuotteet ovat ilahduttavasti rantautuneet myös suomalaisiin verkkokauppoihin, ainakin elevenin sekä Beauty Pop Upin valikoimiin.

milanimeikki1

Suurin osa omista Milanin meikeistäni on tilattu ulkomailta koska hurahdukseni tähän eläinkokeettomaan, perusmarkettimeikeistä kullanvärisillä pakkauksillaan erottuvaan merkkiin tapahtui ennenkuin sitä sai ostettua Suomestakin. Milanilta löytyy selektiivisiin meikkeihin helposti verrattavia, mahtavia tuotteita, joten jos brändi ei vielä ole tuttu, suosittelen tutustumaan!

milanimeikki2

Merkin uusinta meikkivoidetta, Conceal + Perfect 2-in1 Foundation + Concealer -meikkivoidetta kyttäilin kotimaisten kauppojen valikoimasta heti kun se tänne saapui mutta vaalein sävy 01 Creamy Vanilla oli pitkään loppu ja päädyin tilamaan meikkivoiteen BeautyJointista. Youtuben puolella tosi hehkutettu tuote! Meikkivoidetta voi käyttää myös paikallisesti peitevoiteena mutta silmien alle otin käyttöön Secret Cover Cream Concealer- peitevoiteen. Todella peittävä, paksuhko voidemainen peitevoide. Voiteet kiinnitin Even Touch Powder Foundation -meikkipuuterilla, jossa on hyvä peittävyys yksinään vipalla käytettynä. Pehmeällä puuterisiveltimellä levitettynä puuteri tuo aavistuksen lisäpeittävyyttä meikkiin ja jättää iholle luonnollisen mattaisen pinnan.

milanimeikki3

Conceal + Perfect -meikkivoiteen vaalein sävy 01 Creamy Vanilla on selvästi keltapohjainen sävy. Vaaleimmaksi sävyksi tämä ei ole niin vaalea kuin toivoisin; kalpealle talvi-iholleni tämä on varmasti liian tumma. Peitevoideesta luin monta ylistävää arvostelua kaltaisiltani vaaleaihoisilta ennen sen ostamista. Sävy on meikkivoiteen tavoin keltapohjainen ja tällä kertaa ilahduttavan vaalea! Voide on hyvin pigmenttistä mutta ei kuivaa. Päin vastoin, siinä on liukas tuntu ja levitys on helppoa sormen lämmöllä. Meikkipuuteri on puolipeittävä ja kauniin samettisen pinnan jättävä. Sävy 01 Shell sulautuu iholleni täydellisesti.

milanimeikki4

Hyvin peittävän meikkivoiteen testaaminen osui sopivaan väliin, sillä ihoni on viime aikoina keksinyt kiukutella puskemalla yksittäisiä näppyjä sinne sun tänne. Osassa on ärsyttävä, kuiva pinta, jonka meikkaaminen piiloon ei ole ihan helppoa. Kuljen ulkona toki huoletta myös ilman meikkiä punoittavan, ajoittain hyvinkin kirjavan ihoni kanssa mutta silloin kun haluan tehdä täyspeittävän meikkipohjan, todellakin haluan ne punaiset pisteet piiloon. 

Conceal + Perfect -meikkivoiteen levitys tuntui joustavalla Makeup Geekin Angled Stippling Brushilla hankalahkolta hyvin voidemaisen, peittävän koostumuksensa vuoksi. Vaihdoin Beautyblenderiin ja heti helpottui! Voide tuntui levittyvän myös sormilla helposti ja peittävyyttä tosiaan pystyy lisäämään paikoittain peitevoiteen tavoin, kuten tuote jo nimessään lupaa. Voide peitti kaikki punoitukset täydellisesti, näppyjen kohdalle töpöttelin sitä aavistuksen lisää. Silmänaluset säästin peitevoiteen hoideltaviksi. Kellertävä sävy säikäytti aluksi mutta koska kroppani on aina kasvojeni ihoa hieman tummempi ja keltaisempi, tasoitti voide sävyeroa mukavasti.

milanimeikki5

Peitevoide kirkasti supertummat silmänaluseni hienosti! Voide on helpointa taputella iholle sormella, jonka lämpö sulattaa sen helposti ihoon. Voidemaiset, purkeissa tulevat peitevoiteet eivät yleensä asetu etenkään silmieni alle (joissa on jo niitä juonteita, joista olen viime aikoina vaahdonnut!) täydellisesti ja tämänkin kanssa puuterilla sai kiirehtiä kiinnittämään koko komeuden mahdollisimman nopeasti, ettei peitevoide keräänny juonteisiin. Puuteri viimeisteli kauniisti meikin. Kuten otsasta huomaa, pari punaista pilkkua kuultaa hieman pohjameikistä läpi, kerrostamalla nekin ehkä olisi saanut kokonaan piiloon.

milanimeikki6

Varsinaista aurinkopuuteri en Milanilta omista mutta Illuminating Face Powder sävyssä 01 Amber Nectar toimii vaalealla ihollani hennosti hohtavan aurinkopuuterin tavoin. Tästä kauniisti puuterista on saatavilla myös esimerkiksi punaisempia sävyjä sisältävä Beauty's Touch, jossa yhdistyy ihanasti poskipuna ja korostuspuuteri. Baked Powder Blush -poskipunia minulta löytyy useampi kappale, tällä kertaa käyttöön päätyi supersuosittu 05 Luminoso.

milanimeikki7

Amber Nectar on vaalea, persikkaisen beige sävy, joka on äärettömän helppo häivyttää iholla luonnollisennäköiseksi. Pigmenttisyys ei ehkä ole tässä tuotteessa mieletön mutta kaikissa tuotteissa se ei todellakaan ole mahtavuuden mitta! Usein tuotteita arvioidaan pelkästään pigmentin vahvuuden perusteella. Kasvoille tulevissa puutereissa voimakas pigmentti tekee luonnollisen jäljen tavoittelun vaikeammaksi. Luminoso on varmasti Milanin suosituin poskipunasävy. Hohtava, silkkisenpehmeä puna tuo iholle kauniin hehkun ja sävy on pehmeä, shimmerinen korallipersikka. Upea, lämmin sävy myös vaalealle iholle!

milanimeikki8

Illuminating Face Powder -puuteria sudin isolla, pehmeällä poskipunasiveltimellä huolettomasti ohimoille, poskille sekä leuan ja nenän alueelle. Suurikokoisella siveltimellä levityksen kanssa ei todellakaan tarvitse olla tarkka. Luminoso-poskipunaa levitin pienemmällä poskipunasiveltimellä poskipäille. Lämpimät sävyt sulautuvat kauniisti yhteen. 

milanimeikki9

Brow Fix Brow Shaping Kit on oikea monitoimituote. Pakkauksessa on kolme puuteria, vaahtomuoviapplikaattori, viistopäinen sivellin, minipinsetit sekä peili. Sävyvaihtoehtoja on käsittääkseni kolme, itselläni on luonnollisesti vaalein. Brow & Eye Highlighters on kaksipäinen kynä, jonka toisessa päässä on mattasävy ja toisessa shimmerinen.

milanimeikki10

Brow Fix -setin pehmeät, pigmenttiset sävyt ovat mahtavia kulmien meikkaamisen lisäksi myös luomiväreinä! Todellakin hintansa arvoinen minipaletti. Vaalea, shimmerinen sävy on kauni korostussävy kulmaluulle, vaaleanruskea sekä tummanruskea ovat vaaleimmassa paletissa molemmat neutraalinsävyisiä, ehkä jopa viileitä, mistä pidän!

Brow & Eye -kynästä on saatavilla kolme eri sävyvaihtoehtoa. Omassani on vaaleanpunaiseen taittavat sävyt; toinen mattaisena ja toinen shimmerisenä. Sävy 01 on vastaava kellertävinä sävyinä ja sävyssä 03 vaalea beige sekä ruskea taupe. Kynän pehmeät värit sopivat kulmien skarpimmiksi meikkaamiseen sekä silmämeikkiin esimerkiksi pohjustavan tavoin käytettäväksi.

milanimeikki11

Olen tottunut meikkaamaan harvahkot kulmani ensin kynällä tai kulmageelillä ja vasta sitten mahdollisesti myös puuterilla. Pelkän puuterin käyttäminen tuntuu vaikealta hankalasti käyttäytyvissä kulmissani! Kulmapaletista käytin ensin vaaleanruskeaa sävyä viistopäisen siveltimen kanssa koko kulmiin ja tummempaa ruskeaa keskittyen kulmien loppuosaa. Lopputulos ei ihan täysin tyydyttänyt mutta näillä mennään! Kulmien alle käytin Brow & Eye -kynän mattasävyä "nostamaan" ilmettä. Väri on helppo häivyttää sormella.

milanimeikki12

Milanin Eyeshadow Primer -silmämeikinpohjustaja on lojunut kaapissani todella kauan ja rehellisesti sanottuna pelkäsin, että tämä on ehtinyt jo vanhentua. Koostumus, haju tai mikään muukaan ei kuitenkaan ole muuttunut ja toimii kuten ennenkin! En ymmärrä miksi olen antanut tämän pölyttyä kaapissa, sillä tämä on aivan mahtava! Koostumus on hyvin samankaltainen kuin Urban Decayn Eyeshadow Primer Potionissa ja ainakin omilla luomillani tämä myös toimii yhtä hyvin eli pitää luomivärit paikallaan koko päivän.

Milanin Bella Eyes -luomivärit ovat olleet pitkään yksia harvoista yksittäisistä luomivärinapeista, jotka jaksan kätevien palettien lisäksi kaivaa laatikoista usein käyttöön. Gel-to-powder -tyyliset, upean hohtavat luomivärit toistuvat kauneiten iholla sormella tai vaahtomuoviapplikaattorilla levitettynä. Hiljattain päätin ottaa merkiltä testiin myös luomiväripaletin. Everyday Eyes Eyeshadow Collection -paletissa on kuusi luomiväriä sisältäen sekä mattaisia että shimmerisiä sävyjä.

milanimeikki13

Valitsin paletin sävyssä 05 Earthy Elements, joka sisältää etenkin syksyisin rakastamiani, lämpimiä sekä neutraaleja sävyjä. Shimmeriset sävyt eivät siveltimellä käytettynä toistu iholla niin kauniina kuin toivoisin. Värejä saa kerrostaa iholle ja myös mattasävyt häivyttyvät helposti kadoksiin. Värit ovat upeita mutta omaan makuuni aavistuksen kuivia.

milanimeikki16

Bella Eyes -luomiväreistäni otin käyttöön vaalean luonnonvalkoisen Bella Chiffon -sävyn sekä upean kuparinvärisen Bella Copper -sävyn. Liquid Eye Liquid-like Eye Liner Pencil on varmasti esiintynyt blogissani aiemminkin. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkirajauskynistäni ellei jopa se suosikkini. Musta sävy on oikeasti syvä musta, swatchissa on yksi kevyt pyyhkäisy iholla ja pehmeydestään huolimatta väri pysyy.

milanimeikki14

Kuva silmämeikistä ennen rajausta tai ripsiväriä. Käytin paletin oikean yläkulman persikkaista sävyä koko luomelle, mattaista lämpimänruskeaa sekä oranssia luomivakoon, oikean alakulman hohtavaa ruskeaa ulkonurkkaan ja vasemmanpuolista glitteristä shampanjaa noin 2/3 liikkuvasta luomesta. Bella Chiffonia painelin keskellä liikkuvaa luomea ja Bella Copperia ulkonurkkaan.

milanimeikki15

Liquid Eye Liquid-like Eye Liner Pencil oli minulle vanha tuttu, Runway Lashes Instant Volume Mascara -ripsivärin sen sijaan korkkasin vasta tätä meikkiä tehdessäni. Suomalaisten verkkokauppojen valikoimista en tätä bongannut, omani on jälleen ostettu BeautyJointista.

milanimeikki17

Silmänrajauskynällä tein sisärajauksen vain ylös, mikä ei vie tilaa liikkuvalta luomelta, jota minulla ei ole luomiväreillä leikkimistä varten ainakaan liikaa. Sisärajaus saa ripsien tyven näyttämään tuuheammalta eli huijaa ripsiä lähtevän kasvupaikastaan vähän enemmänkin. Runway Lashes Instant Volume on melko kuiva ripsiväri, joten sillä saa helposti voluumia mutta paakkujen vaara on olemassa. Suosin yleensä enemmän pidentäviä sekä erottelevia ripsivärejä mutta tälläkin sai yllättävän kivannäköistä jälkeä.

milanimeikki18

Color Statement -huulipunien koostumus on ihanan pehmeä, hoitava ja kosteuttava. Puna levittyy huulille niiiin helposti tasaiseki, täyteläiseksi väriksi.

milanimeikki19

Sävy Naturally Chic on lämmin, roosaan taittava keskitumma nude.

milanimeikki20

Vaikka koostumus on täyteläinen, melko kiiltävän pinnan jättävä ja mukavantuntuinen, on väri yllättävän pitkäkestoinen ja kuluu huulilta tasaisesti. Tästä kuvasta muuten näkee hyvin, mitä hetken kuluttua meikkivoiteen levityksestä ihollani tapahtui kuivien näppyjen kohdilla. Leuan alueen kuivat kohdat korostuivat ja ne sai taputella uudelleen piiloon. Tämä auttoi ja piti ihon kivannäköisenä loppupäivän.

milanimeikki21

Pahoittelen hapsottavia hiuksia sekä edellisen päivän irtoripsien liimajämiä ripsissä.. Joinain päivinä mikään pään alueella ei vaan tunnu toimivan. Olin kuitenkin meikkiin melko tyytyväinen! Lämpimät sävyt silmämeikissä sekä tummahko nudesävy huulilla toimii lähes aina!

Onko Milani teille tuttu merkki? Mitkä tuotteet kuuluvat suosikkeihinne?

28 kommenttia:

 1. Poskipuna on ihan älyttömän nätti. <3 Tosi kaunis raikas meikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ihmettele miksi tuo poskipuna on niin suosittu!

   Poista
 2. Tosi nätti meikki:) Värisävyt mätsäävät aivan täydellisesti. Varsinkin huulipuna ja luomivärit ovat superihania<3

  VastaaPoista
 3. Aivan älyttömän kaunis sinä ❤️

  VastaaPoista
 4. Vielä en mitään Milanilta omista vaikka jo kauan olenkin sarjaa sillä silmällä katsellut - eli eiköhän sieltä vielä tässä joskus jotain pidä kotiuttaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, näköjään muuten elevenillä on tällä hetkellä Milanin tuotteet kolme kahden hinnalla! :)

   Poista
 5. Tosi kaunis meikki! Ja ihania Milanin juttuja :) Mulla on toistaiseksi vaan yksi huulikiilto ja tietty Luminoso ja yksi luomiväri, täytyykin hamstrata näitä lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Milanin huulimeikkituotteet vaikuttavat kyllä ihanilta, minulla ei ole kuin tämä yksi huulipuna :)

   Poista
 6. Kiva postaus, ihanan perusteellinen :D.
  Koreina.comista taisin itse viimeksi Milania tilata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olen huomannut, etten osaa tehdä näistä meikkipostauksista lyhyitä vaan nekin venyvät helposti tällaisiksi selostuksiksi :'D Ja kiitos vinkistä, ihan uusi nettikauppa minulle!

   Poista
 7. Ihana meikki! :) Mä oon testannut muutamaa tuotetta Milanilta. Baked Blush sävyssä Luminoso on yksi niistä ja onhan tuo aivan ihana poskipuna! Tuosta meikkivoiteesta en oikein tykännyt. Se jää liian tahmaisen tuntuiseksi iholle omaan makuun ja vaatii kauhean määrän puuteria. Huulikiilto oli vähän tahmaista myös, joten se ei ollut oma suosikkini sen takia. Tuota luomivärinpohjustajaa on pakko testata, niin moni sitä on kehunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luminoso on todellakin upea! Minä tykästyin parilla ensikokeilulla tuohon täyteläiseen meikkivoiteeseen (varmaankin hieman kuivemmalle iholle sopiva) mutta kuten eilisestä päivityksestäni selviää, se todennäköisesti aiheutti ihollani allergisen reaktion ja joutaa pois käytöstä - harmi!

   Poista
 8. Upee meikki kyllä tuli! Ite ostin alkukeväästä ton Milanin meikkivoiteen vaaleimmassa sävyssä ja se on mulle ihan liian tumma ja kellertävä. Saat sen jos haluat, en sitä voi ite käyttää enkä jaksa alkaa postittamalla myymään :D Toi huulipuna on sulle kyllä just täydellisen värinen :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Voi hitsi, olisin voinut hommata sulta pois tuon meikkivoiteen jos kolmannen käyttökerran jälkeen ei olisi tullut tuota eilen päivittelemääni allergista reaktiota :D Sävy on todellakin keltapohjainen, mikä on aika yllättävää!

   Poista
 9. Oi, tuo huulipuna näyttää ihanalta ja tuo kuparin sävyinen luomiväri on myös kaunis :) Mä en omista Milanilta mitään muuta kuin yhden poskipunan, jonka perusteella en ole ainakaan vielä sarjaan hurahtanut. Mutta onhan tässä aikaa, kaikki ei tapahdu kertaheitolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon huulipunan koostumus ja sävy olivat kyllä ihan nappiin! Tosi miellyttävä käyttää :) Kannattaa antaa merkille vielä mahdollisuus ;)

   Poista
 10. Tuota poskipunaa minun tekisi kyllä mieli.. Minulta löytyy samainen eri sävyssä, oisko nimi ollut Vino. Se on ihana, mutta sillä saa aikaan jäätävät pelleposket liiankin helposti. Sävykin on ehkä liian viininpunainen, yleensä kun tykkään enemmän tuollaisista pehmeistä ja luonnollisemmista sävyistä.

  Ihanan näköisiä tuotteita, olisi kivaa jos Milani tulisi ihan kauppoihinkin myyntiin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti ihan googlettaa tuo sävy, Red Vino varmaan? :) Näyttää kyllä tosi täyteläiseltä viininpunaiselta, upea sävy mutta voin kuvitella että vaalealla iholla vaikeahko käyttää. Luminoso on kyllä siitä helppo sävy, että övereitä sillä ei helposti saa. Ja samaa mieltä, olisi ihanaa jos Milanin tuotteita pääsisi ihan kaupassakin hypistelemään!

   Poista
 11. Mä käytän Milanin luomivärinpohjustajaa päivinä, jolloin ei tule hirveästi ahkeroitua. Muuten se pitää värit paikallaan, mutta UD on se suosikkini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sielläkin on Milanin pohjustaja käytössä! Omilla luomillani värit tuntuvat suht helposti pysyvän paikallaan kun iho ei ole kova rasvoittumaan ja Milani on toiminut yhtä hyvin kuin UD, mikä on aika huippua!

   Poista
 12. Milani on yksi semmoinen merkki, jonka tuotteisiin haluaisin ehdottomasti tutustua paremmin. Omistan yhden Color Statement punan ja se on kyllä yksi parhaimmista punista omassa hintaluokassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ainut omistamani Milanin huulipuna on kyllä vakuuttanut - tuntuu ihan selektiiviseltä punalta huulilla! Elevenillä näyttäisi vielä pari päivää olevan kaikki Milanin tuotteet kolme kahden hinnalla, joten nyt on hyvä hetki tutustua tuotteisiin paremmin ;)

   Poista
 13. Ihana meikki ja kiva postaus muutenkin :) Minäkin olen aikanaan Beautyjointilta tilaillut noita Bella Eyes - luomivärejä muutamia ja ne ovat kyllä aivan mahtavia! Muita tuotteita en Milanilta ole kokeillut, mutta pitäisi ehdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, Bella Eyes -luomivärit ovat ihania! Minulla on vain näitä hohtavia sävyjä, pitäisi ehkä napata kokeiluun myös niitä mattaisempia.. :) Paletteja rakastavana näihin yksittäisiin tarttuminen kertoo kyllä jotain niiden ihanuudesta ;)

   Poista
 14. Milani on yksi mun suosikeista värikosmetiikassa. Tosi kiva meikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, Eeva! Hienoa, että Milani on nyt tullut kotimaisiinkin verkkokauppoihin myyntiin niin tuotteisiin pääsee myös helposti käsiksi :)

   Poista