7.8.2016

Lumin-Icecent ja elokuun lakkahaaste


Alkukesällä innostuin sinisistä kynsilakoista, vähän sen jälkeen neonkoralleista ja -pinkeistä. Jes, kunnon värejä pitkän nudelakkakauden jälkeen - olen ollut kauan tosi tylsä kynsieni kanssa! Mutta hei, nuo ovat ne samat villit värit, joihin tartun joka kesä. Kokoelmastani löytyy aika paljon sävyjä, joihin en koske aikalailla.. koskaan.

colorclub_lumin-icecent

Päätin, että elokuussa saan lakata kynteni vain sellaisilla kynsilakoilla, jotka eivät ole ikinä käyneet vielä kynsilläni. Jep, sellaisia löytyy vähän liikaakin. Yleensä swatch-tikun lisäksi kokeilen edes pikaisesti lakkoja kynsillänikin ennen niiden lakkalaatikkoon heivaamista. No se ei oikein ole pitänyt ja kun silmäilin värejä läpi, bongailin monia kiinnostavia sävyjä, jotka ovat odottaneet esiinpääsyä kauanElokuussa siis kynsilläni tulee olemaan vain lakkoja, jotka ovat poloiset kohta ihan pölyssä. Se, että lakka ei ole käynyt vielä kynsilläni ei siis koske uusia kynsilakkojani - nyt pengotaan jemmoja!

Ensimmäisenä otin kokeiluun Color Clubin vanhan Foiled-kokoelman metalliturkoosin nimeltä Lumin-Icecent. (löytyy CesarsShopista!) Murrettu vaaleansininen ja vedenvihreä kuuluvat lempiväreihini mutta foil-versioina nekin ovat pelottavia! Foil-lakka oli helppo levittää ja kuivui nopeasti ilman siveltimenjälkiä. Jo yksi kerros oli lähes täyspeittävä, kynsilläni on kuvassa kaksi. Tässä on vahva metallinhohto mikä vähän tuo mieleen varhaisteini-ikäni lakkakokeilut mutta jokin tässä vaan viehättää! Koostumus on huomiota huutava mutta sävy hillityn viileä. Hyvä alku haasteelleni! Luvassa on muuten ainakin keltaista, oranssia ja vihreää. Ei yhtäkään hempeänhömppää vaaleanpunaista. Apua!

Jemmailetko sinä kokoelmassasi kynsilakkoja, joita et käytä?

4 kommenttia:

 1. Itsekin olen jo jokusen tovin pyrkinyt kynsille valitsemaan sävyjä, joita en ole aiemmin tullut käyttäneeksi - kynsilakkoja on aivan mieletön määrä kertynyt ja edelleenkin niitä aina aika ajoin jotenkin ihmeellisesti sinne lisää ilmestyy o.O Onneksi sain juuri aikamoisen kasan laitettua kiertoonkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, tiedän tunteen..! :D Vaikka niitä kuinka laittaa eteenpäin niin jostain syystä laatikoihin pääsee kerääntymään sellaisia, joita ei ole tullut käytettyä..

   Poista
 2. Mielnkiintoinen haaste, seuraan mielelläni millä lakoilla lakkailet. Minä en jemmaa, olen kyllä lakannut kaikilla lakoillani vaikka niitä on kieltämättä liikaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, vaikka omistat suunnattoman määrän lakkoja! :D Minun täytyy ottaa mallia ja petrata nyt näiden lakkojen käyttämisen suhteen..!

   Poista