25.8.2016

Meikkisivellinsuosikit


Sivellinpyykkipäivinä havahdun aina siihen, että pesua odottavien purkkiin päätyy usein ekana samat sudit kerta toisensa jälkeen. Tiettyyn tehtävään hyväksi todettu sivellin tarttuu etenkin kiireisinä aamuina automaattisesti käteen.

siveltimet4

Mitään kymmenen suosikkiani -juttua en millään osaa tehdä, tähänkin määrään karsiminen oli vaikeaa! Suosimani sivellinmerkit on näistä helppo huomata ja mikä ehkä kummallista kosmetiikkabloggaajalle, en omista ainuttakaan MAC:n sivellinta - siis en edes sitä kuuluisaa 217-häivytyssivellintä. Eniten minulta taitaa löytyä Zoevaa, Ecotoolsia, Real Techniquesia sekä Sigmaa.

siveltimet7

Ekat kuusi kasvosivellintä; Zoeva 102, Sigma F86, Morphe M439, e.l.f. Small Stipple Brush, Real Techniques Buffing Brush, Ecotools Custom Coverage Buffing.

siveltimet10

Zoeva 102 Silk Finish on pyöristetty, buffing-tyylinen meikkivoidesivellin, jolla täyspeittävänkin meikkivoiteen saa työstettyä iholle kauniinnäköiseksi. Silkkisen pehmeä, tiivis ja pienehkö sivellin, joka sopii hyvin myös mineraalipohjalle.

Sigma F86 Tapered Kabuki on peitevoiteen häivyttelyyn täydellinen, kärkeä kohden kavennettu tiivis sivellin. Silmänalusten peitevoide häivyttyy niin helposti ihan vaan tällä kevyesti painelemalla!

Morphe M439 Deluxe Buffer Brush on todella tiivis, aavistuksen pyöristetty buffing brush -meikkivoidesivellin. Iso sivellin, jolla meikkivoiteen levittää hetkessä koko kasvoille.

siveltimet9

e.l.f. Small Stipple Brush on paras sivellin voidemaisten poskipunien levittämiseen. Vähänkin isommat skunkit koen hankaliksi poskipunan kanssa, voidemaisten bronzereiden kanssa isommat menee. Ja koska tämä on e.l.f.:n, on se myös älyttömän halpa!

Real Techniques Buffing Brush tulee RT:n Core Collection -setissä. Todella hyvä perussivellin voidemaisille meikkivoiteille. Pehmeä sivellin, joka on helppo pitää puhtaana ja tuntuu toimivan lähes kaikkien voiteiden kanssa.

Ecotools Custom Coverage Buffing -sivellin on kolmas omistamani. Tämä olisi ehkä suosikkimeikkivoidesiveltimeni ikinä jos siitä ei alkaisi liimat pettää turhan nopeasti. Omistan merkiltä monia muita siveltimiä, joissa tätä ongelmaa ei ole, joten tosi turhauttavaa, että juuri tässä muuten ihan mielettömän hyvässä, pehmeässä tasakärkibufferissa on se vika! Meikkivoiteet levittyvät niiiiin vaivattomasti tällä pehmeällä siveltimellä. 

siveltimet5

Toka satsi kasvomeikkisiveltimiä: Coastal Scents BR-P-S32, Real Techniques Blus Brush, Real Techniques Setting Brush, Wet n Wild Contour Brush, Zoeva 105 Luxe Highlight, e.l.f. Blush Brush, Morphe M501 Pro Pointed Blender Brush, Real Techniques Contour Brush.

siveltimet8

Coastal Scentsin nimihirviö BR-P-S32 (en löytänyt koodin lisäksi nimeä mutta tuolla pitäisi löytyä) on pehmeä jättikabuki! Kivipuuterin levitän tällä aina kun haluan puuterilta vähän lisäpeittävyyttä pohjameikkiin. Irtopuuterin painelen muuten iholle Beautyblenderillä tai vipalla ja huiskin ylimääräiset pois Benecosin Big Powder Brush -siveltimellä.

Wet n Wild Contour Brush osoittautui näistä naurettavan edullisista wettiksen sudeista ihan helmeksi! Täydellisen kokoinen ja muotoinen sivellin kasvojen varjostuksiin, tästä on saatava varakappale.

siveltimet3

Real Techniques Blush Brush on iso, pehmeä ja joustava tulppaaninmuotoinen sivellin. Monikäyttöinen, helppo sivellin, jota käytän niin puuterille, poskipunalle kuin aurinkopuuterillekin.

Real Techniques Setting Brush on täydellinen minisivellin puuterimaisille tuotteille. Tätä käytän todella usein korostuspuuterin tai silmänalusien peitevoiteen päälle tulevan puuterin levittämiseen. Näitä omistan kaksi, joten todellakin tykkään!

Real Techniques Contour Brush on pyöristetty, pienehkö sivellin, jolla saa tarkkaa jälkeä varjostuksiin ja korostuksiin jättämättä näkyviä rajoja; pienestä koostaan huolimatta häivyttää näppärästi jo väriä työstäessä.

siveltimet12

Viimeiset suosikit kasvosiveltimien puolelta!
Zoeva 105 Luxe Highlight on postauksen ensimmäinen aitokarvainen sivellin, kaikki edelliset ovat olleet synteettisiä. Voidemaisten tuotteiden kanssa synteettiset, kuten taklonista tehdyt siveltimet ovat paras vaihtoehto kun taas puuteriset tuotteet aitokarvainen sivellin poimii usein paremmin ja pitää pigmentin karvassa kiinni paremmin kuin liukkaassa, synteettisessä karvassa. Zoevan 105 muistuttaa paljon edellistä RT:n contour-sivellintä. Mahtava puuteristen highlightereiden kanssa!

e.l.f. Blush Brush -sivellintä minulta löytyy kolme, mikä kertoo jo paljon. Kärkeä kohti kavennettu, pehmeä sivellin on aivan mahtava sivellin muutamalla hassulla eurolla. Käytän tätä poskipunan, puuterin, korostuspuuterin sekä joskus myös varjostuspuuterin levittämiseen. Etenkin silmänalusten puuterointiin tämä on täydellisenkokoinen.

Morphe M501 Pro Pointed Blender Brush on kapea, tulppaaninmuotoinen sivellin, jota käytän korostuspuuterille. Miniversio RT:n Blush Brush -siveltimestä, jolla korostukset on helppo sutia tarkasti oikeisiin kohtiin.

siveltimet11

Silmämeikkisiveltimiin! Vasemmalta oikealle: Ecotools Essential Eyes Set -pakkauksessa tulleet kaksi sivellintä, Ecotools Full Eyeshadow, Real Techniques Base Shadow Brush, Real Techniques Brow Brush, e.l.f. Eye Shadow Brush uusi sekä vanha versio, Zoeva 228, Zoeva 230, Zoeva 231, Zoeva 234, Zoeva 322, Zoeva 317, Sigma E35.

siveltimet2

Ecotools Full Eyeshadow -sivellin on kätevä, pehmeä sivellin suurehkoille alueille tulevien värien levittämiseen. Käytän tätä usein kulmaluulle tulevalle, vaalealle luomivärille tai koko liikkuvalle luomelle tulevalle luomivärille.

Ecotools Essential Eyes Set -pakkauksesta oli jossain vaiheessa myynnissä versio, jossa tulivat mm. nämä kaksi sivellinta. Tällä hetkellä samaa nimeä kantavassa setissä ainakin toinen on korvattu toisenlaisella siveltimellä mutta ylipäänsä Ecotoolsin setit ovat tosi hyviä myös aloittelijoille eivätkä maksa paljon. Keskellä olevalla, isolla luomivärisiveltimellä levitän vaalean mattasävyn koko luomen alueelle "pohjasävyksi". Oikeanpuoleinen, pyöreä häivytyssivellin on joustava, värit pehmeästi laajalle alueelle häivyttävä sivellin. Raskaille luomille tämä saattaa tuntua liian isolta luomivaon varjostuksen häivyttämiseen.

siveltimet6

Real Techniques Base Shadow Brush sekä Brow Brush tulevat molemmat Eyes Starter Set -pakkauksessa. Base Shadow Brush on näppärä, synteettinen luomivärisivellin, joka on periaatteessa aavistuksen litistetty häivytyssivellin ja toimii häivyttelyn lisäksi myös tuomaan kevyen värikerroksen luomelle. Brow Brush on minun käytössäni kömpelon iso kulmasiveltimeksi mutta rakastan tätä luomivärirajauksen tekemisessä! Jämäkällä, viistoonleikatulla siveltimellä on helppo painella väri ripsirajaan ja tehdä hieman utuinen, pehmeä rajaus.

e.l.f. Eyeshadow Brush -luomivärisiveltimestä omistan kaksi vanhaa versiota (vasemmalla) ja yhden uuden (oikealla). Halpa mutta loistava perusluomivärisivellin värin pakkaamiseen luomelle. Uusittu versio on liukkaampaa, synteettistä karvaa eikä kanna väriä yhtä hyvin kuin vanha versio. MIKSI mennä muuttamaan hyviä tuotteita?!

siveltimet13

Zoevan luomivärisiveltimet ovat tällä hetkellä ehdottomasti suosikkejani. 228 Crease on keskikokoinen, pyöristettu sivellin, jolla luomivakoon on helppo levittää väriä pienelle tai suuremmalle alueelle riippuen siitä, kuinka kevyesti sivellintä painaa ihoa vasten; tulppaanin muoto siveltimessä antaa mahdollisuuden kontrolloida jäljen "laajuutta" iholla.

231 Luxe Petit Crease on ihan paras sivellin luomivaon varjostusta varten meille, joilla ei luomivaossa ole kovin paljon tilaa väritellä. Raskaille luomille sekä cut crease -meikkeihin pienikokoinen sivellin on myös mainio.

230 Luxe Pencil -kynäsivellin on pieni versio edellisestä. Pehmeällä kynäsiveltimellä on hyvä syventää väriä luomivaossa, silmän ulkonurkassa tai vaikka alaripsirajassa.

234 Luxe Smoky Shader on litteä luomivärisivellin värin asetteluun, samankaltainen kuin edellisen kuvan e.l.f. Eye Shadow Brush. Nämä Zoevan Luxe-siveltimet ovat aitokarvaisia ja nappaavat hyvin väriä, tätä luomivärisivellintä käytän aina kun haluan liikkuvalle luomelle vahvan värin.

siveltimet1

Zoeva 322 Brow Line on ehdottomasti suosikkikulmasiveltimeni. Etenkin Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomaden sekä muiden voidemaisten tai geelimäisten kulmameikkien kanssa tämä synteettinen, hyvin lyhykarvainen ja ohut, viistoonleikattu kulmasivellin on aivan mahtava. Haluan kulmasiveltimen olevan jämäkkä mutta sopivan joustava. Tämä on paras!

Zoeva 317 Wing Liner -sivellintä käytän silloin kun haluan tarkempaa jälkeä luomivärillä tehtyyn rajaukseen. Aiemmin näkyneellä RT:n siveltimellä teen utuisemman rajauksen, tällä saa hyväpigmenttisen luomivärin kanssa hyvinkin tarkkaa jälkeä! Silloin tällöin käytän tätä myös kulmien meikkaamisessa.

Sigma E35 Tapered Blending on syystäkin suosittu häivytyssivellin. Isohkoa, kärkeä kohti levenevää häivytyssivellintä kuten tätä ja ekassa luomivärisivellinkuvassa näkynyttä Ecotoolsin sivellintä käytän lähes aina puhtaana eli en vie iholle näillä väriä vaan häivyttelen muilla siveltimillä sinne viedyt värit. Jep, häivytys on päivän sana!

Ecotoolsin siveltimiä löytyy esimerkiksi Sokokselta ja iHerbistä (USA, mahdollisesti siis alvit tilauksen arvon mukaan tullille), Zoevaa merkin omasta saksalaisesta verkkokaupasta, Real Techniquesin siveltimiä esimerkiksi Beauty Pop Upista, e.l.f.:n tuotteita Pretty.fi -verkkokaupasta ja Sigmaa eleven.fi -verkkokaupasta. Siveltimien lisäksi käytössäni on säännöllisesti Beautyblender*-meikkisieni ja sekä sienen että siveltimien pesemiseen käytän tällä hetkellä Liquid Blender Cleanser -puhdistusainetta*. Pesun jälkeen aitokarvaisten siveltimien ympärille kannattaa kääräistä pala paperia niin karvat eivät lähde hapsottamaan joka suuntaan!

Onko tämän hetken suosikkisiveltimissäni sinullakin käytössä olevia? Minulla on krooninen uusien siveltimien tarve, joten paljastakaa omat lempparinne! 

Postaus sisältää mainoslinkkejä
* tuote saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Täällä toinen kumma kosmebloggaaja, koska minäkään en ainuttakaan MAC:n sivellintä omista :D Paljon Real Techniquesin siveltimiä löytyy ja kaksi ehdotonta sivellin suosikkia löytyy Diorilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa, etten ole ainut, joka ei ole innostunut MAC:n siveltimistä! :D Diorin siveltimiä olisi ihana päästä kokeilemaan! :)

   Poista
 2. RT Setting ja Blush Brushit löytyy, ihania. Sensain poskipunasivellin on sellainen mun suosikki, jota ilman en varmaan voisi enää elää. Samoin Isadoran Face Sculptor.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sensain siveltimet eivät ole mulle ollenkaan tuttuja! Pitääpä tsekata joskus tuo poskipunasivellin :)

   Poista
 3. Jos saa suositella jotain MACin sivellintä, niin 221 on ihan mun rakkauteni. Omistan niitä jo kolme <3 :D (Iik kommentoin jollain hassulla accountilla, katotaan onnistuuko!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! :) Olisi jo aikakin tutustua MAC:n siveltimiin, en tiedä miksen oikein ole innostunut..

   Poista