22.8.2016

Orangeade


Elokuun kolmannet kynnet - vasta! Vielä näitä olisi muutamia tulossa, tällä hetkellä kynsillä tosin on vasta neljännet. Kyllä on kiire hidastanut kynsienlakkailuakin. Elokuun lakkaushaasteeni ekat kynnet ihastuttivat, tokat vihastuttivat. Kolmas kokeilu yllätti!

hm_orangeade

Ostin jo hyvän aikaa sitten muutaman kynsilakan H&M:lta koska moni tuntui kehuvan koostumusta. Vasta nyt sain aikaiseksi kokeilla ensimmäistä ja jestas, tämähän on mahtava! Sävy Orangeade on kirkas creme-oranssi, joka levittyi helposti ja oli lähes täydellisesti peittävä jo yhdellä kerroksella. Levitin kuitenkin kaksi ja viidentenä päivänä kun poistin lakkauksen, se oli ainoastaan aavistuksen kulunut kärjistä. Pian lisää sävyjä kokeiluun, tämä toimi!

H&M uudisti viime vuonna koko kosmetiikkavalikoimansa. Ovatko kaupan kynsilakat ja muut kosmetiikkatuotteet tuttuja, mitä olet kokeillut?

6 kommenttia:

 1. Upean sävyinen! Viime reissulla katselinkin noita kynsilakkoja sillä silmällä, mutta sitten pohdin jo kotona olevaa kynsilakkavalikoimaa ja päätin jättää tällä kertaa sen kartuttamisen sikseen :D

  VastaaPoista
 2. Nätti ku mikä tää lakka! ^_^

  VastaaPoista
 3. Luomivärit on kyllä upeita! Niitä pitäis päästä testaamaan enemmänkin, sillä vaikuttavat niin hyviltä ja pigmenttisiltä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 4. En kestä! Niin älyttömän herkullinen sävy <3

  VastaaPoista