13.8.2016

The Tropics


Elokuun lakkahaasteen tokat! Ensimmäisen hylkiölakan osoittauduttua varsin positiiviseksi yllätykseksi ei samaa kyllä voi sanoa kokeilusta numero kaksi. Jatkoin sinertävässä värimaailmassa ja otin kokeiluun Kicksin Sugar Lacquer -tekstuurilakan sävyssä The Tropics. Baby blue -sininen hiekkalakka hillityllä kimalluksella. 

kicks_thetropics

Viikko on ollut kiireinen ja kaduin tätä lakkauspäätöstäni lähes heti saatuani sen kynsille. Tiedättehän, miten hiekkalakat yleensä kuivuvat ihanan nopeasti kynsille? Ajattelin tämän siis olevan fiksu valinta pienessä kiireessä lakkailuun. No ei todellakaan ollut. Ensimmäisen kerroksen jälkeen kynteni näyttivät siltä, että niillä olisi hienoinen homekerros. Vaaleansininen pinta tuli toisella kerroksella esiin mutta paikoittain kynsi kuulsi läpi ja kolmas kerros olisi voinut olla tarpeen - jos jollain riittää hermot sellaiseen! Paitsi että tämä ei ollut mistään helpoimmasta päästä levittää, lakka ei tuntunut kuivuvan koskaan. Annoin ekan kerroksen kuivua kokonaan, toinen kerros pysyi pehmeänä ja muutaman tunnin aikana kynsiin tuli koko ajan painaumia ja lakka kuoriutui pois. Illalla poistin karseannäköiset lakkaukset.

En yhtään tiedä onko sävy The Tropics Kicksin oman merkin vakkarikokoelmassa vai onko tämä viime vuonna ostamani lakka jokin kokoelmatuote mutta sillä tuskin on väliä, en nimittäin suosittele tätä kellekään :D 

2 kommenttia:

  1. Jooh... Sama lakka löytyy multa ja olen ihan samaa mieltä :/ Ostin samalla (alekorista viime vuonna) myös vaaleankeltaisen lakan, jonka nimeä en muista ja se on samaa kaliiperia. En tiedä liekö nää Kicksin sugar lacquerit kaikki samanlaisia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan lohduttavaa kuulla, että muilla on samaa ongelmaa mutta harmihan tää on! Oon kattonut, että Kicksin lakoista löytyy kuitenkin kivannäköisä sävyjä :(

      Poista