10.9.2016

Ellos & syksyn sisustuskuume

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Käytin tänään aamupäivän siihen, että tyhjensin kaikki keittiönkaapit, pesin ne ja järjestelin onnellisena hiutalepussit, kahvipaketit ja säilyketölkit suoriin riveihin ja fiksumpaan järjestykseen. Tämä raivausinto iskee minuun oikeasti joka kevät ja syksy! Samalla haaveilen sisustuksen uusimisesta, kiroan hankalanmuotoista, pientä asuntoa ja selaan nettikauppoja inspiraatiota hakien. Ellokselta tuli sopivasti mainos '40% tilauksen kalleimmasta tuotteesta' (koodi 345422, voimassa vielä huomenna sunnuntaina) ja apua, sieltähän löytyy vaikka mitä ihanaa!

Pyörin ympyrää olohuoneessa ja suunnittelin miesraukan tietämättä päässäni pientä make overia tähän huoneeseen, jonka tällä hetkellä valtaa aivan liian suuri määrä elektroniikka jos minulta kysytään...


Söpö, maalaisromanttinen tyyli on aina vedonnut minuun ja Ellos Homen Unnis-lipasto olisi niiiin suloinen! Voi kun eteisen puolella olisi tällä tilaa! Royal-seinähylly pitäisi ihan oikeasti hankkia. Muutama kehystetty kuva odottaa kaunista paikkaa päästä esille. Apteekkarin lipastot mieleen tuova pieni Klas-lokerikko olisi upea kirjoituspöydän läheisyydessä pyöriville pikkutavaroille. Vaikka viimeisen vuoden ajan joka toisen bloggaajan kodissa ja siten myös kuvissa on näkynyt marmoritarjottimia, -pöytiä, -leikkuulautoja ja vaikka mitä, en ole vielä kyllästynyt vaan ihastuin vihdoin itsekin tähän neliskulmaiseen marmorivatiin.


Tekstiileillä kuten huovilla, verhoilla ja koristetyynyillä on helppo muuttaa tunnelmaa vuodenajan mukaan. Moltexilta löytyy Shangrila- sekä Shangai-tyynyt, joissa on ihanat, syksyiset sävyt! Kids Conceptin pikkurahin sisälle syksyisin heiluvat kutimet olisi kätevä sujauttaa piiloon. Olohuoneeseen olen kovasti kaivannut myös uutta varjostinta kattovalaisimeen. PR Home Hilma-valaisin on pellavakangasta ja malliltaan mukavan simppeli.


Yksi myöskin oikeasti tarpeellinen hankinta olisi pieni sohvapöytä. Agnes-sohvapöytä valkoisella pöytälevyllä vaikuttaa vähän sellaiselta, jota olen etsinyt. Alaspäin kapenevat jalat olisivat ehkä kuitenkin enemmän mieleeni.. En vaan löydä täydellistä! Greta-pöytävalaisin tuo mieleen Pentikin kauniit valaisimet ja Junie-tyynynpäällinen sulkakuvilla näyttää kivalta vaikken muuten printeistä tekstiileissä oikein välitä. Verhotkin tekisi mieli vaihtaa viileän beigeen pellavasekoitteeseen, kuten Hastan Lina-sivuverhoihin. Kuutiohyllyt ovat hauska, liikuteltava vaihtoehto esimerkiksi lempikirjoille!

Sisustus- ja siivousintoiluni jatkuu muuten lähipäivinä meikkien läpikäymisellä. Teen karsintaa kosmetiikan osalta usein mutta ajattelin, että tällä kertaa voisin kuvailla operaatiota. Kiinnostaako ketään? Entä iskeekö teihinkin syksyihin sisustuskuume?

3 kommenttia:

  1. Kiinnostaa meikkien siivoiluoperaatio.. Ehkä se motivois tekemään saman;)

    VastaaPoista