8.9.2016

Viimeisimmät lakkalisäykset


Koska elokuun ajan niin ahkerasti lakkailin ainoastaan vanhoilla, kaappieni kätköihin unohtuneilla lakoilla, olin toki oikeutettu ostamaan muutaman uuden kynsilakan kokoelmaani.

cesarsshop1

Nämä lisäykset kynsilakkajemmoihini tein jo noin kuukausi takaperin mutta koska elokuussa haastoin itseni koskemaan ainoastaan niihin vanhoihin, unohdettuihin yksilöihin, ovat nämä (aluslakkaa lukuunottamatta) kiltisti odottaneet korkkaamattomina. Huomasin vasta nämä samaan kuvaan kiikuttaessani, että värimaailma on aika yhtenäinen ja seesteinen!

cesarsshop2

Wet n Wild Megalast -kynsilakat kuuluvat edullisista lakoista ehdottomasti lemppareihini. Lakoissa on leveä suti ja helposti levittyvä, geelimäinen koostumus. Wettiksen lakoista valkokorkkiset ovat ainakin ennen olleet kausisävyjä, joten jos näitä tekee mieli, kannattaa olla nopea! Wet n Wildin lakat ovat eläinkokeettomia ja osa myös vegaanisia.

cesarsshop5

Keskimmäisen, läpikuultavan vaaleanpunaisen lakan himmeällä shimmerillä nimeltä Stream of Consciousness nappasin muistaakseni Cocopanda-tilaukseeni mukaan (ei löytynyt enää valikoimasta!), vaalea mintunvihreä creme Kiss My Mints sekä harmaalla taitettu vaaleansininen Breeze on By ovat molemmat Kosmetik4Less-verkkokaupasta. 

cesarsshop4

Tein pitkästä aikaa pienen tilauksen myös CesarsShopille, syynä uuden aluslakan kipeä tarve! Omat kynteni ovat tällä hetkellä noin 2/3 pituudesta inhottavasti tummien lakkojen oranssihtaviksi värjäämät ja tiedustelin kauneusbloggaajien Facebook-ryhmässä kynsinerojen suosituksia värjäytymistä estävien aluslakkojen suhteen. Essien First Base sai sen verran kehuja, että laitoin sen saman tien tilaukseen ja olen käyttänyt tätä nyt pari viikkoa. Värjäytyminen on pysynyt kynsien kärjessä ja alaosan "uusi osa kynnestä" ei ole kellertävää, joten tämä vaikuttaa suojaavan oikein hyvin!

cesarsshop3

En tietenkään voinut tehdä tilausta Cesarsille vain yhden lakan takia, joten päätin repäistä ja vihdoin tutustua australialaiseen indielakkamerkki Picture Polishiin, jonka lakkoja en ikinä ennen ole käyttänyt! Kynsibloggaajilla olen ihastellut merkin upeita sävyjä ja kun niihin vihreisiin yritän tottua, nappasin tilaukseen ukrainalaisen bloggaajan kanssa yhteistyössä tehdyn Meow-lakan, joka on mielenkiintoinen, viileä vihreä hologlitterillä.

cesarsshop6

Hempeän vaaleanpunainen Posey erikokoisilla glittereillä onkin sitten minulle ominaisempaa sävymaailmaa. Picture Polishin lakat ovat vegaanisia 5-free -lakkoja eikä niitä testata eläinkokein. Näitä haluan lisää!

Ovatko Wet n Wildin ja Picture Polishin lakat teille tuttuja?

7 kommenttia:

 1. Mulla ainakin tuo First Base on toiminut ihan superhyvin, ei ole kynnet värjäytynyt! Et varmasti joudu Picture Polishin lakkoihinkaan pettymään ;)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että tykkäsit First Basesta :) mulla on eka pullo menossa mutta ei todellakaan aio olla viimeinen. PiPon lakat ovat ihania, niihin jää koukkuun :D

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania! Etenkin toi Meow <3

  VastaaPoista
 4. Kivoja lakkoja! Taitaa mullakin lähteä toi Essien pohjalakka kokeiluun :)

  VastaaPoista
 5. PPn lakat ovat erittäin tuttuja, ja ainakin kun uusi kokoelma julkaistaan, tietää se rahanmenoa ;D Tällä hetkellä oma PP-kokoelmassa on vajaa 10 kpl... mutta kyllä se ehtii vielä tosta kasvaan!

  VastaaPoista
 6. Posey on hurjan nätti, samoin Meow, itseltä löytyy muutamia PP:n lakkoja.

  VastaaPoista
 7. PP:n lakat ovat aivan ihania ja kyllähän noita ihan kiva läjä on tullut hamstrattua :D

  VastaaPoista