12.3.2017

27


Wikipedian artikkeli vanhenemisesta alkaa aika masentavasti: Vanheneminen tarkoittaa ikääntymisen myötä tapahtuvia, lopulta kuolemaan johtavia muutoksia elimistössä. Ihmisellä ruumiin rappeutuminen alkaa jo noin kolmenkymmenen vuoden iässä. Minulla on siis muutama vuosi aikaa elää rappeutumattomassa ruumiissa, tässä vaiheessa pitäisi kai viimeistään keksiä kokeilla extreme-lajeja, juhlia läpi yön ja tuntea itsensä nuoreksi, elinvoimaiseksi ja voittamattomaksi?

paris

Kaikki extreme lähinnä ahdistaa, illat vietän mieluiten mukavasti kotona ja viime aikoina olen ollut tosi väsynyt. Vuosien kertyminen ei tällä hetkellä mitenkään erityisen paljon innosta mutta tätä hienoista tuskaa lievittää se, että tällä hetkellä olen vanhenemassa kaupungissa, jota rakastan. 

À bientôt!

10 kommenttia:

 1. Onnittelut!<3
  Kriiseilen itsekin iän kanssa kovasti. Mutta sitten taas - vanheneminen tuonee mukanaan uudenlaista viisastumista ja itsensä hyväksymistä. Sitä odotellessa...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Haha, sama juttu, sitä odotellessa :'D

   Poista
 2. Myöhästyneet onnentoivotukset! Hetkessä eläminen on ihan oma taitolajinsa, sen kun oppisi kunnolla niin ei tarvitsisi pahemmin miettiä vanhenemistakaan...itsekin sitä opettelen edelleen, tiedä sitten tuleeko joskus valmista vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥
   Siinä tosiaan on opettelemista. Luotetaan siihen, että se taito vielä opitaan. Jossain vaiheessa :)

   Poista
 3. Ihanaa myöhästynyttä synttäriä murunen ^_^ Täälläki oli synttärit just parisen viikkoo sit joten voin samastua tähä fiilistelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Myöhästyneet onnittelut sinnekin! :)

   Poista