16.3.2017

Paris, je t'aime

    
paris3

paris4

paris2

paris12

paris7

Pariisi on paras kaupunki maailmassa viettää syntymäpäivää - vaikka en vanhenemistani varsinaisesti juhlinut tänäkään vuonna. Pariisi saa ihastumaan itseensä joka kerta uudelleen ja koko kaupungissa vaan on sitä jotain, je ne sais quoi, mikä tekee tunnelmasta taianomaisen.

Olen käynyt Ranskassa useamman kerran aiemminkin mutta tunnen itseni joka kerta tolloksi turistiksi, pääasiassa kielitaidottomuuden takia. Etenkin nuoret, asiakaspalveluammateissa toimivat ranskalaiset puhuvat kyllä hyvin englantia mutta aika usein kysymys ymmärretään englanniksi ja vastauksen saan ranskaksi.. :) Hyvin heikoilla taidoillani olen onneksi onnistunut ymmärtämään jotain enkä ainakaan vielä joutunut pulaan. Paikalliset saa muuten helpommin auttamaan kun keskustelun aloittaa ranskaksi. 

Miettiikö joku reissua Pariisiin? En ole paras kaupunkiopas mutta ainakin kosmetiikkashoppailun osalta voisin tehdä pientä vinkkipostausta! Myös matkakosmetiikkaa sekä ostoksia on suunnitteilla vilauttaa blogin puolella - snapchat-seuraajat (dixihelena) taisivat nähdä jo osan :) 

4 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kosmetiikkashoppailu vinkit kehiin! Oon varma et käyn itekin vielä Pariisissa, joten kosmetiikkapaikat ois hyvä tietää :)

  VastaaPoista
 2. Pariisi on ehdottomasti haavematkalistalla, joten mielelläni matkavinkkejä (ja ennen kaikkea niitä kosmeshoppailuvinkkejä.. :D) lukisin :)

  VastaaPoista
 3. Reissu kyllä snäpin kautta vaikutti kivalta! :) Oli tosi hyvä synttärilahja itselleni tälläinen reissu, yksin reissaaminen on muutenkin niin antoisaa ja vielä jos kohdalle sattuu lempparimaa tai -kaupunki, on se entistä parempaa. Laita vaan tulemaan niitä vinkkejä kosmetiikkashoppailuista, lukisin kyllä suurella mielenkiinnolla!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti kosmetiikkashoppailuvinkkejä:) Olen käynyt kerran Pariisissa, mutta nähtävyyksien ahmiminen vei kaiken ajan ja voimat, että jäi shoppailut aika minimiin. Joku päivä vielä uudestaan rauhallisemmalla meiningillä:)

  VastaaPoista